Magen.

Ja, som ni alla säkert vet så bara inte går det att punktförbränna fett, hur gärna vi än hade velat! Därför kommer inte ens 100 situps om dagen att få bort fettet på magen, främst egentligen för att det inte är hur många gånger du gör situpsen, utan hur stor motkraften är. Du ska inte orka göra fler än 20 stycken situps, då har du rätt tyngd för dej.
Magträningen ger ju ändå resultat, fast inte i ett sexpack, utan genom att du får bättre hållning bland annat. Speciellt de nedre magmusklerna som spänner in din mage och håller dej rakare som gör att du ser smalare ut. Genom att träna dessa muskler blir du ca 3 cm längre också!:) Inte fy skam!

Och hur tusan man får tvättbrädan då? Ja.. Genom att se till att bara ha en viss % fett i kroppen, så syns musklerna bättre, även magmusklerna. En kvinna ska ha en fettprocent under 20 för att magmusklerna ska vara synliga.

Så genom mycket konditionsträning och annan träning också såklart, så kommer det bli så mycket lättare att få den kroppen man vill ha, förutsatt att man äter hälsosam kost också.:)
Och jag jobbar på det, och längtar tills jag ser första tecknet på att det händer grejer med min kropp :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

jupp på hälen och det är asjobbigt, spec när man har en hund som drar i strumporna

2009-09-19 @ 11:21:31
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Yenny

Jag älskar träning och bodde i princip tidigare på gymet. NU finns det dock inte egentid att träna längre och motivationen är noll och fettprocenten betydligt mer än vad jag önskar. Kul att det går bra för dig :) Jag satsar på Beach 2011 kanske?! :)

2009-09-19 @ 12:15:32
URL: http://yennyli.blogg.se/
Postat av: jane

Äta regelbundet och ut och gå innan frukost och på kvällen och man ser resultat!:D

2009-09-19 @ 12:44:14
URL: http://jaaney.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

haha ah så söt..släpp iiin miiig hahaha :D

allt bra?

2009-09-19 @ 14:25:31
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0