Natten då.

Kan inte sova, vill ha ny mobil och har ont i rumpan..=/
Mm, inte mycket som klaffar ikväll asså, haha! Mår dock prima, väntar bara på att John Blund kommer och slänger sand i ögonen på mej;)
I övrigt har dagen vart bra, den bara susade förbi! Bowlade i TH på Buddys med J och hans polare Daniel, det var såå roligt! Jag vann de första två serierna, men inte den sista.. banan lutade plus att den var lite skev. DESSUTOM var det smuts på banan som gjorde att bara mitt klot ändrade riktning..

Sitter nu och läser artiklar om hur viktig frukosten är, om man vill hålla sin vikt jämn eller om man vill gå ner i vikt.

"Frukostens huvudsakliga hälsofördelar
- Mindre risk för övervikt
- Mindre småätande under dagen
- Bättre koncentrationsförmåga
- Stabiliserar blodsockernivåerna (mindre risk för diabetes)"

Detta var dock inget nytt, men det stod samtidigt en massa nyttig fakta att läsa om.

Det stod lite om grönt te också, kolla här.
"Grönt te visade sig ha både bra effekter på fettförbränningen samt att det hjälpte till att reglera glykosnivåerna. Grönt te har också aptit hämmande effekter.

Hur mycket ska man dricka för att uppnå dessa effekter med grönt te? Man behöver dricka upp till 5 koppar grönt te varje dag som då kan resultera i en extra förbränning på 70 kalorier. Inte mycket på en dag eller vecka men på ett år blir det cirka 3,2 kg. Ett komplement till den övriga träningen."

5 koppar på en dag alltså? Ja, det är bara att dricka på!=P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0