Jag blir alldeles

..mjuk i hela hjärtat när jag läser er positiva feedback, TACK! Känns kanon att så många är intresserade av samma ämne, att bolla ideér och tips är alltid värdefullt!

Idag har jag suttit som på nålar, vilodagar är det värsta jag vet, jag blir så gaalet rastlös! Men det blev en skön nästan 3 timmars lugn promenad med Wiggo vid lunch i alla fall.
Jag ökade farten helt oavsiktligt flera gånger, så lunchpromenaden försiktigt kunde övergå till en svettig powerwalk men fick ta mej i kragen och faktiskt inse att vilan är en viktig del i träningen.

Jag fick ett par frågor om jag skriver mycket om kost och recept, och ja till viss del. Genom att hitta recept och ersätta vissa ingredienser med, enligt mej, nyttigare alternativ så testar jag mej fram och det som blir bra kan jag i framtiden lägga in på bloggen om ni vill.

Imorgon ringer väckerklockan tidigt, löpning står på schemat, weho! Längtar efter svett som rinner ner i ögonen och svider, längtar efter att ta på min sportbh som kliar när tempraturen höjs och bara få känna mej levande!
Hm, och på tal om powerwalk, här är en video att inspireras av;)


Kommentarer
Postat av: LillValpen

sv: Jahaja. Men sötningsmedel är väl inte bra? :o

2010-04-26 @ 20:10:39
URL: http://lillvalpen.blogg.se/
Postat av: Lona

sv: ja tyvärr är de så :P

2010-04-26 @ 21:13:50
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Sofia

haha den var bra :D

"Den bästa träningen är

den som blir av!"

2010-04-27 @ 00:41:54
URL: http://trasselfia.blogg.se/
Postat av: jesshopaholic

haha för rastlös! För mig är det typ tvärt om, stressar jättemycket nu med skola och jobb så bara njuter av den tiden jag får, dock hinner jag inte träna längre. Var också ett träningsfreak ett tag :)

2010-04-27 @ 08:09:41
URL: http://ljungbergjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0