Underbara axlar!

Ja, jag vart sjukt galet sepetaggad när jag åkte till gymmet förut; Nu jäklar skulle ryggen få sej en rejäl omgång!! Men när jag hade bytt om och satt mej vid rodden, så försvann allt vad motivation hette. Visserligen kämpade jag på bra och kom upp i samma vikter som jag gjorde sist (alltså liite mer än 1 vecka sedan), till och med maxade antal i reps!:thumbup:
Dock satte jag ganska snart igång med axelpressen där jag fastnade! Det gick sjukt bra och jag maxade ut mej totalt! Efter en halvtimme orkade jag bara lyfta 5kilosarna, och det kändes såå bra att knappt orka lyfta vattenflasken efteråt!:thumbup:

Inge vidare kul att ta bilder me mobilen, ser ju nada:( Jaja, här är innan gymmet, laddad som fan för ett icke-blivande ryggpass!;)

Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Svar: Jag fick det av mitt ex mamma förr ett bra tag sedan. Ska ta en bild imorgon och lägga ut på det :)

2010-05-26 @ 21:51:18
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/
Postat av: Nene

Svar: Haha, ja, det var typ så jag sade hela tiden också XD "jag vill ha en!" sen när jag stod där med den framför mig så "njäääeeee, kommer jag ens använda den? den är ju så dyyyyr" och så köpte jag den inte, sen ångrade jag mig, haha... Sedan hände samma sak om och om igen :P



Härligt med ett bra axelpass btw :) Var ett tag sedan jag stod själv i gymmet och pumpade, har tappat motivationen till det. Särskilt benstyrkan har blivit lidande i och med att jag sprungit och spinnat rött så mycket, mina ben orkar tyvärr inte med allt, även fast huvudet vill det :S

Men så blir det ibland för mig, att motivationen tryter för en viss grej. Men bara jag låter bli att träna det jag tröttnat på ett tag så kommer motivationen åter :) Kan göra annat istället ;)

2010-05-26 @ 21:51:47
URL: http://volleynene.blogg.se/
Postat av: LORISSALOVEBOMB

sjukt svetsad ser du ut, jätteläckert :)

2010-05-26 @ 22:03:18
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Pauline

Vältränade människa!! :)

Jag skrev lite om det i mitt senaste inlägg, där finns ett litet svar på din fråga.. :)

2010-05-26 @ 22:09:35
URL: http://fyndigt.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Nja, jag är nöjd om jag springer hela loppet utan att gå. :) Får se om jag sätter en måltid franöver. Först ska jag ta tag i löpningen, varit för slö med den nu någon vecka. Duktig du är kom till gymmet! :) Du ska inte springa Midnattsloppet va?

2010-05-26 @ 22:25:09
URL: http://lajdidaj.blogg.se/
Postat av: Thea

Visst är det jobbigt när motivation försvinner men det verkar ju som att du har fått till det väldigt bra iallafall. Nöjd måste du ju vara. :)

2010-05-26 @ 22:31:44
URL: http://theasutmaning.blogg.se/
Postat av: Carro

Jajjemän! Ser fram emot att testa inom kort! Det ska vara riktigt bra och utmanade träning för kroppen. Sådant gillas, hihi! Och alltid kul att prova lite nytt dessutom.



Reflektion angående det kommer ;-)

2010-05-26 @ 22:46:45
URL: http://linglea.blogg.se/
Postat av: beciell

haha jomen samma här.. och hon träffade mitt i prick när hon sa jag borde anteckna så jag inte skulle somna om o tro allt var en dröm. det har hänt förut nämligen ;P

2010-05-27 @ 00:08:20
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Jonna

Ja visst är det kalasbra träning för dom små liven.=)



Jag tycker ofta att ju mer taggad man är desto sämre blir passet. Skumt. Själv sitter jag och försöker hålla ner förväntningarna på dagens ben/axelpass, bara för att få chansen att bli glatt överaskad.=)

2010-05-27 @ 08:00:47
URL: http://fatumeh.blogg.se/vardag
Postat av: Träning & hälsa - personliga tankar, erfarenheter och kunskaper

Sv: Ja men det är ju verkligen så, då är det bättre att avstå istället. Känns ju inte bra att träna och bara ge hälften.



Vilka fina armar du har! :)

2010-05-27 @ 10:51:55
URL: http://traningohalsa.blogg.se/
Postat av: Sofia

SV: Gör det! Jag ska stå och hejja på dig! :D



Det är skönt när man är taggad för att träna. Det är ganska länge sen jag var det nu. Min ork till det försvinner i takt med alla timmarna på jobbet ...

2010-05-27 @ 11:50:20
URL: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
Postat av: PAUSE

vilka armaaaar

2010-05-27 @ 12:56:39
URL: http://www.nattstad.se/pause

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0