23 oktober

Idag gick jag 56 (femtisex!!!)) trappsteg utan att knät började krampa av smärta!! Jag var ute på morgonrundan med Wiggo och inne i trapphuset valde vi trapporna istället för hissen, aaand I did it!!!:thumbup:
Detta är ett enormt framsteg, i rätt riktning, i rätt tid och nu kan dagen bara bli bra!:) Haha! Detta kan jag leva på resten av dan, fy fan!
På teven talar de endast om "nye lasermannen" nere i Skåne. Jag hade aldrig klarat av att bo där nere just nu, att gå med en ständig oro att när som helst bli skjuten. Jag tänker på folket och hoppas att polisen tar fast mannen, eller kvinnan, som är såpass sjuk att denne gör som den gör. (För visst han personen sjuk, det är alla som hamnar bakom galler i vårt avlånga land).
Igår eftermiddag så for jag ner till Götet för att hämta en tvbänk, snälle Linda följde med för att hålla mej sällskap och hjälpa mej bära. Stark tjej, den där!
Tack vare gps;en kom vi fram till rätt plats med en gång, på hemvägen skulle vi till glassfabriken och sedan svävade jag som på moln resten av kvällen!;)
..För att sedan stänga av gps;en, med orden; Hur svårt kan det va?
Vi irrade väl omkring i Götlaborg en timme innan vi kom ut till E6;an, haha!;thumbup;
Senare idag ska jag till frisören, äntligen! Och om jag hinner efter det, så ska jag kidnappa Anton och gå på promenad. Får se vad klockan blir helt enkelt.
Men jag säger då bara de.. femtisex trappsteg!!!

Min frulle blev lätt och kall idag:)


Kommentarer
Postat av: I L F A R T . S E

oj! blir grymt imponerad av dig och vad du presterat och vad du har för mål! Mitt nästa mål är att springa tjejmilen.

2010-10-24 @ 14:51:44
URL: http://ilfart.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0