Tonfiskpasta

Middagen förut blev en gammal klassiker, har inte tillagat på evigheter. J som inte tänkte äta det och som inte ens tyckte om "varm tonfisk", slickade rent tallriken;)
Detta behöver du;
Gul lök
En burk tonfisk
Kvarg (creme fraishe går säkert lika bra)
Pastasås (jag hade med vitlöksmak)
Champinjoner

Fräs champinjonerna först och häll dem sedan på ett fat bredvid.  Ta samma stekpanna och fräs löken i smör, i med tonfisken och fräs ett par minuter. I med pastasåsen och kvargen och koka ett par minuter. Ställ av plattan och vänd ner champinjonerna och blanda ihop detta med pasta till en krämig pastasallad. Krydda efter smak, men personligen är det salt, peppar och american BBQ som gäller:) Kalasgott! Ett recept där du kan varierna och lägga till i massor! Dessutom gör du detta på bara nårra minuter. ..Och en massa proteiner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0