Lite nytt!


Jerry frågade hur vi kunde göra för att få badrummet lite mysigare. Jag har faktiskt inte brytt mej om hur badrummet har sett ut, men han har faktiskt rätt, badrummet skulle behöva se lite fräshare ut.
Såg på Ikea att de hade en sådan hylla som man sätter under handfatet, det ser mycket mysigare mysigare ut så. Så det kankse hade vart något för oss? Eftersom jag älskar värmeljus så är redan en klar femma;)
Så ja, operation badrum!!

Shut up woman, get on my horse!



Kan titta på denna lilla.. ah.. Musikvideo i timmar!;P  Klicka på bilden, så kommer ni oxå dit och får se den, höh!=P

Tävling!

Jag kikade in en snabbis hos Foki and guess what?! Hon hade en tävling där man kunde välja hårprodukter eller en plattång till håret ifrån ForHair.nu!! YEAH!
Eftersom mitt hår behöver all vård det kan få just nu, så ahh.. Varför inte ge tävlingen en chans, kanske vinner jag och kan kamma hem ett bra serum till mitt hår *hoppas hoppas*

klicka på länken för att komma till tävlingen, du också! =D

tavling-med-foki

Ääälskar Ica-Jerry!!

Ja, kan man annat än äälska han då?=P



Fredag

Jag sitter och kollar på lägenheter, det känns sjukt bra och jag längtar tills jag och J bor i en av dom! Med tanke på hans studier så letar vi boende i Trollhättan, en stad som både han och jag börjar tycka mer och mer om. Sedan är det sjukt skönt med miljöombyte, haha!
Och med tanke på mina eventuella studier och jobbmöjligheter i Göteborg, så har vi även storstan i åtanke. Så ah, jag vet inte hur det blir. Trollhättan är närmare vännerna, men Göteborg är Göteborg, en annan stad och närmare allt!

Anyway, hur det än blir så ser jag fram emot flytten och jag räknar dagarna tills flyttdagen, när den nu blir, haha!;) Jag har tillome fått hemmakära J att kolla på nytt boende, så nu ser allt bara sååå positivt ut!
Btw.. Idag eftermiddag ska jag få reda på om jag har fått lånet eller inte, alltså om jag kan betala skolan och börja studera på heltid, yeah! Så HÅLL TUMMARNA FFS!!!!


Ser fram emot!

Längtar till på fredag! Då ere utgång och det var long time ago, som jag var ute på krogen! Så ah det ska bli skoj =] Förväntan är hög, och det roligaste hade ju vart om det gamla tjejgänget samlades igen och vi gick ut tillsammans. Men det är nog lite av mission impossible, näst intill iaf..=(
Men ska jobba lite på det, så kanske, kanske inte!;)



Tomt.

Vaknade heeelt ensam i sängen idag, ingen Jerry, ingen Wiggo, och ingen Julle. (W och J är hunden och katten, inget annat, haha!=P )
Ville ha morgonmys imorse, men IKKE!!


Dreams will come true, yes?

Hud -terapeut

Ja, är det verkligen det jag håller på att bli? Kommer drömmen att bli sann?
Svaret får jag imorgon då jag ska till banken och få det slutgiltiga beskedet om jag får ta lånet eller inte. Fyy faaaan vad nervös jag ääär!!!!
Var på Elisabethskolan idag, pratade med hon som har hand om antagningarna, och så pratade jag med en trevlig tjej som var där som elev, jättetrevlig tjej! Iaf, hon berettade lite grann om skolan ur hennes synvinkel och shit pommes vad sugen jag blev på att börja där, när hon pratade på!=P

Som stormen

Ahh, är totalt nerkärad i denna låten me The Cardigans!!
En gammel goding, så att siiiia!;)



Tradera.

Tja folks, monday there is!
..Och jag sitter på Tradera och slåss om ett sjukt snyggt armband, haha=P Om en timme avslutas budningen så förhoppningsvis är jag ett armband rikare då, höhö!
Så.. Wish me some good damn luck! =]



Ke$ha

..Snygg, grym och skitbra!


Vill ha!

Jag har sagt det förut och säger det igen; JAG VILL HA EN MACBOOK AIR!!!!! ..varför har jag den då inte redan i handen? Vavava?? Vem vill inte ha en av världens tunnaste dator lixom´??
Tangentbordet har bakgrundsbelysning, inbyggd webbkamera.. SNYGG!!!! (Framför allt, haha!)
Hade ju vart coolt om den fanns i andra färger än vitt, typ grön eller nått;)


Bio!


..Ja, inte ikväll dock, för ikväll ere Idol och en massa bra shit på teven.. =] Utan nästa vecka, eller nu i helgen, förhoppningsvis, så åker jag och J till Göteborg och ser på den nya filmen Upp! Både han och jag är barnsligt förtjusta i tecknade filmer;) ..Eller vad denna typen av animation nu heter! Har absolut ingen koll! Jag ser filmen, äter mina popcorn och är skitglad över det =]

Trailer [på svenska]


My playlist of the day



1. The Veronicas - Goodbye to you
2. Andrew Spencer - Zombie
3. Hardcore Superstar - Beg for it
4. Mustasch - Double Nature
5. Niklas Strömstedt - Flickor talar om kärleken
6. Linda Sundblad - To all my girls
7. Linkin Park - New Divide
8. Glasvegas - Daddy´s gone
9. Itchy Daze - I never work on Mondays
10. Kizz - Rock and roll all night
11. Lars Winnerbäck - Dunkla rum
12. Mojje - Coola balla brillor
13. Pink - Nobody knows




TREsemmé

Testade TREsemmé igår, alltså schampoo och balsam.
Jag var faktiskt ganska positiv till att testa dessa produkter eftersom de har fått så mycket bra respons, om man läser bloggar, hemsidor etc.
Men! Jag var inte alls imponerad, blev faktiskt aningen besviken. Både balsamet och schampoot doftade frisör, ni vet den där typiska fräsha doften håret får hos frisören? :)
Men schampoot gjorde mitt hår tungt och ganska svårt att styla, och balsamet gjorde inte någon större nytta i mitt hår. Hällde faktiskt i mitt vanliga balsam för att kunna reda ut håret utan tovor.
Så nej, kommer inte använda TREsemmé igen, tyvärr =(


REGN! =S

Gothen morgon folks!
Nu ska jag dra till arbetsförmedlingen, ska bli såå kul! =] Sedan vet jag inte vad som händer, any ideas??



Ett tips :)

Tja folks!
Jag tänkte mest bara tipsa er om en skitbra ansiktsmask! Fick en tub på test för ett tag sen när jag var på Make Up Store, jag tänkte att vad sjutton.. Man kan ju testa! :)
Den innehåller 100% naturliga ingredienser, alltså ingen parfym, animala ingredienser etc. Den innehåller istället bland annat fransk lera (för att dra ut orenheterna i porerna, ta bort överskottstalg och eliminera de döda hudcellerna ) och spirulina (tropiskt sjögräs som är snäll mot cellnybildningen, gör storleken på porerna mindre och gör huden len och fräsh).

Min hud känndes kanonfräsh efteråt, och porer och småplitor var mycket mindre synliga. Jag är hur nöjd som helst över den, och ska köpa den när min testtub tar slut;)

Den kostar ca: 300 kr, beroende på var du köper den, tex här.


8 månaders kerlek! ♥



Så som stjärnorna har sin plats på himlen,
som fisken har sin plats i havet,
så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta ♥

8 månader med dej babe, har vart dom bästa i mitt liv.
Jag säger då det, lyckans ost!!

Kvällen.

Jag sitter med en smörgås och dricker varmt te med mintsmak, och en sked honung i det; Underbart! Kollar på Sverige-Albanien matchen, skönt att man är ensam hemma på det sättet, att man kan se på vad man vill, höhö! ;)
Bredvid mej snarkar Wiggo och i knät har jag Julle som slåss om platsen med datorn, haha!
Sedärja, nu tog matchen slut.. Häligt med vinst! =]

Rosenberg.

SKÄRPNING!

Har inte tränat på en vecka, kommer ju ingenstans då bilen e paj =( Och eftersom jag måste passa busstiderna, så blir W ensam hemma för länge, så det funkar inte.. Och jag har inga direkta kläder för att träna ute i kylan, brr..!!! Ne, nu måste bilen vara lagad snart!!! Jag sitter ju hemma och blir fet!!

Denna klädseln hade jag när jag joggade förra veckan, och det var SVINKALLT!!!
På bilden ser ni också det som ska trä'nas bort.. Kepp going strrong!!!


Music.

Har ju en dagens låt också!
Denna låten innebär så många minnen för mej, glada, ledsamma.. Tider som varit, och som aldrig kommer att komma igen.




Carry on, carry on
The chanting has begun
A hymn of fame and glory - forever
And ride on, ride on
In union we are strong
A symphony for freedom and glory

We are strangers in a strange land
We are born as renegades
And show the world what they should see
When we are standing at the crossroads
Revolution is our way
We're breaking down the walls of hate

We are guardians of the future
Defenders of our faith
And we are bound for victory
When our hearts call for rebellion
We're raising our hands up to the sky
And tell the world to turn away from darkness

Tusan!



Tja folks!
Har upptcäkt att denna dagen, som jag faktiskt övervägt till att bli en städdag, inte kommer att vara min städdag =(
Det kommer inget vatten i någon av kranarna i huset, antagligen har jag pajjat tvättmaskinen, och ingen ström i vägguttagen, (men lamporna lyser!!) så dammsuga blir svårt.. Kanske inte meningen att det ska städas??

Ska vara ensam hela dagen, så ska senare i eftermiddag ut på en längre prommis med W igen. Det är skönt och avkopplande att gå med vovven. Rensa tankarna i den friska luften längs havet. Samtidigt som jag försöker hålla W ifrån att slänga sej handlöst i det iskalla vattnet, haha!=P Badgalen hund är han, sooetnosen!;)

En dröm?



Är det en dröm? En vision av att en dag faktiskt kunna göra någon nytta? Kommer jag en dag att ta min plats?
Mja.. Tankarna är många. Många känslovågor, bilder och drömmar snurrar runt i skallen på mej. J säger att man inte ska se så mycket framåt, ifall man blir besviken. Men jag vill! Jag vill drömma om framtiden! Även om inget blir som jag hoppas, så är det ju ändå ett sätt att hålla sej kvar levande. Att kunna leva.
Jag håller just nu på att söka in till en skola, Elisabethskolan i Göteborg, så att jag kan bli hudterapeut. Men det är såå mycket att fixa innan. Kursen kostar en del; Banken. Där var jag igår, men ska dit antingen denna veckan, eller nästa vecka igen, och få det slutgiltiga resultatet.
Jag måste fixa bidrag; Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Där var jag också igår, men skulle höra va mej idag eftersom de inte riktigt hade tid för mej.

Jag sitter och hoppas varje minut om att bidraget blir såpass att jag och J kan hitta en mysig lägenhet att bosätta oss i. Jag vill hitta en mysig lya där jag och J känner att ah här vill vi bo under tiden vi båda pluggar! Jag vill hitta ett litet ställe där jag och J kan bygga upp vårat liv, vi har alla byggstenarna men grunden är inte hittad ännu. Ett ställe där vi får plats med våra saker, en garderob åt bådas kläder och ett kök där vi kan ha mysiga frukoststunder och romantiska middagar. Låter inte det hur jävla underbart som helst?! =]

Så ah, det var min lilla hemlighet; Jag har ansökt om plats på Elisabethskolan, så nu ber vi till gudarna att jag kommer in! Jag ska på intervju dit den 21é, så ah, lite pirripirr i magen är de;)


nervös =S

Var har man på sej när man ska gå på ett bokat bankmöte? SKa man köra den sofisitkerade, mer "viktiga" outfiten (som jag väl egentligen inte ens äger!!) eller ska jag köra på mitt eget race? Alltså ett par jeans, en tisha och nån tjock jumper ovanpå?
Ska jag kanske inte använda så mycket kajal som vanligt? Just för att se mer vuxen och engagerad ut i mitt bankärende? Vad nu sminket och klädseln har med mitt engagemang och vilja att göra, men det är lite så tankarna går här hemma just nu!:P

Ne, bäst att släppa dessa tankarna för en stund, bussen går om en timme, så jag ska väl hinna bestämt mej innan dess i alla fall;)
Bortsett ifrån detta, så har jag en sjuk mensvärk som inte verkar ge med sej, har druckit nyponte i mängder i försök att inte behöva alvedon, som jag inte har=( Får köpa i eftermiddag.
Mitt i allt elende så fick jag ett sms av Jerry, ett värmade sms som vi alla behöver ibland, med ord som värmer i kroppen även kalla blåsiga frostiga dagar som denna. Kärlek är vackert, helt enkelt.
Jag har vart ute ett tag nu i ett försök att trötta ut Mr. W, som ska va ensam hemma i 4 timmar nu när jag åker, men jag tror att det är omöjligt att få den hunden trött!!=O
Anyway.. Bäst att jag går mej klar nu. Ha en bra dag alla :)



Intebilenundermilen!

Har precis gått en mil, wohoo! Det skålar vi föööörrr!!!!=D Neee, kanske inte värt det, det är ju trots allt bara måndag.. SUCK.. I alla fall så gick jag och Wiggo ner till Hällebäck, och det var en schöön prommis! Sol i hela 2,5 timmar då vi var ute! :)
Jag har ett problem, jag har nämligen ingen aning om var mina gymnasiebetyg ligger gömda!=S Jag behöver dom nu den 21'e när jag ska på intervju, men VART är dom? V A R T?!
Kan ju annars göra ett eget, höhö!=P

Btw.. Det tog ett tag, men numera gillar jag Bon Jovis "nya" lilla truddelutt :) Den är kanon att träna till och man får en typ av frihetskänsla av texten, melodin.. Ja, jag gillaren!=P
Avgör själva vad ni tycker! =]




Söndag

Yeeah its sunday!
Jag går runt i veckans redan använda kläder, en sliten tisha och ett par mjukisar, men är det söndag så ere!;)
Jag är ensam hemma med mina pälsbebisar, awwh! J är och kollar på en MC, köpa kanske? Får se när han kommer hem, spännande!:)
Yeye, ni får musik av mej och bloggar väl mer sen! Måste visa er en grej som jag hittade tidigare idag! :)


Svarar till dej här..

..Camilla!:) Eftersom svaret blev för långt att skriva i kommentarsrutan!;)
Jag använder silverschampoo ungefär varannan dag, annars får jag gula toner i håret med det samma.
Schampoot jag använder är detta ifån Joico, det är kanonbra och värd sitt pris.:) Har även testat olika balsam med samma syfte, men har än så länge inte hittat något bra eller prisvärt så kör på "ett vanligt" billigt ifrån Åhlens.
Jag kör en toning i håret ca 1 eller 2 gånger i månaden, det beror mest på hur mycket cash jag har till övers;)
Toningen är denna från Wella, och jag har den i torrt, otvättat hår i en timme eller mer. Och den funkar riktigt bra, det är skillnad på håret före och efter :)


Götlaborg

Tjena Sverige!
Jag sitter i Gbg och skriver detta, ifrån ett gulligt litet IT-fik :) Jag har en blåsa på tungan, för varma kläder på mej, väskan är way för tung att bära på och hungrig börjar jag bli. Annars e de bra!:)
Jag har faktiskt vart riktigt duktig idag, ringt banken och fixat ett möte och ringt ansvarig person för utbildningen som iockförsej inte svarar, men som skulle ringa upp;)

Saknar min J sjukt mycket, men om några timmar ska jag ta tåget hem och förhoppningsvis så är inte huset tomt då. Med tanke på att jag faktiskt vart på Nordstan (och runt om) så gott som hela dagen, så känner jag mej grräjt som bara köpt en enda sak. En ny ögonbrynsfärg. ( Som jag faktiskt behöövde, jerry!!=P )

Vägde för och emot om jag skulle kosta på mej en ny ögonbrynspensel också, men även om Den-Ska-Jag-Köpa-känslan tryckte på som faaaan, så insåg jag att min pensel som jag redan har fortfarande funkar bra och att jag faktiskt inte behöver någon ny. Då gick jag. *PROUD*
Jag har även kikat lite på julklappar, och faktiskt hittat en massa saker som jag ska köpa lite senare. I år ska jag faktiskt köpa alla klappar före julafton, hade jag tänkt. Får se hur det går med det, dock!:)

Jaja, kanske bloggar mer om en stund:)

 BTW.. Jag köpte inte denna jumpern ifrån Peak Performance.........


Förebild

S N Y G G!



Ett inlägg ämnat Jessica;

funny pictures of cats with captions

9 oktober är de idag

.. Vilket innebär att det är 82 dagar kvar på detta året, att det är Ugandas national dag och att Ingrid och Inger har namnsdag. Grattis.
Det enda intressant som hänt detta datum är att slaveriet avskaffades 1847 och att Elvis skiljde sej från Priscilla, hon får som tack för det 1,5 milj, 4200 dollar i månaden och halva priset för deras gemensammma hem.. Skapligt!;)
Idag fyller även Sharon Osbourne 57 år, så nu går det bara utför!

Så nu vet ni ju i alla fall lite mer om dagens datum :)

funny pictures of cats with captions

Tavlor

Ja, en tavla lyfter upp vilket rum som helst, och jag har nu valt vilka tavlor jag vill ha i mitt och J´s framtida vardagsrum! :)
Eller kanske i sovrummet efter tapetseringen?? Slänger in ett par av mina favoriter. :)

Michael Jackson tavla - OljemålningBulldog - Oljemålning


Tänk om jag ångrar mej

..och sen ångrar mej igen!!
Ska jag? Eller ska jag inte?? Hm.. Tankarna är många som flyger i mitt huvud, J tror nog mest att jag svamlar men jag tror inte jag gör de!! Jag tror jag vill detta, jag tror att det är detta jag vill!
Jag har skickat in en intresseanmälan. Till vadå? -Tänker ni, men det tänker jag inte berätta fören jag vet om jag kommer in eller inte.;)

För övrigt så var den misslyckade gårkvällen riktigt härlig! Det blev ingen bodypump eftersom bilen var sönder=( Så mitt i all sorgs så tröstade jag mej med en riktig hamburgare ifrån McDonalds!! Ingen sallad eller nått sånt, utan en stor härlig BigMac!!!! Det var ju huuur länge sen som helst som jag frossade i mej en sån, så ah den var god ;)
Istället för gymmet då, så blev det att byta stötdämpare på röda faran.
Det har jag aldrig gjort förut, så det var intressant. Och wooow vilken skillnad det var när den nya var på!!! Nu låter det inte längre som om bilen faller sönder när jag råkar köra i hålor på vägen, grräjt! :)
Tack till världens bästa J som ställer upp för mej, och hjälper mej:)






Demons & Angels.

Köpte ju ansiktscremen ifrån CCS´s nya produkt; Demons & Angels, igår.
Den säljs på apoteket och har en såå snygg utsida på tuben så jag var ju tvungen att testa den! ;P
Köpte bara den mjukgörande ansiktscremen eftersom jag redan har bra rengöringscreme ifrån Lumene.
Så här står det om cremen på deras hemsida;  En lätt ansiktskräm med lugnande och återfuktande egenskaper som effektivt hjälper huden att bekämpa orenheter tack vare sitt innehåll av trollhassel. Gelen innehåller även fina ljusreflekterande pigment och vitamin E.

Den luktar jättegott och verkar även kunna räcka ganska länge eftersom den verkar så himla dryg. Men kan ju skriva mer om den när jag har haft den ett par veckor. Den känns i alla fall jäkligt fräsh när man smörjer in ansiktet med den.


Mjölkmage??

Hahahahaha jag ääälskar denna reklamen!
Mamman pruttar och bäbisen tror att det är pappa som kommit hem!=P

Back in line

Yeah yeah yeah.. Jag bara inte klarar av att inte blogga haha! Har dock köpt en rosa bok att skriva privata saker i, så inget mer sånt i bloggen i alla fall :)
När jag var på torp igår så gick jag in på InterSport och köpte cykelhandskar, och de var med på spinningpasset igår och de fungerade kanonbra!=D
Igår var för övrigt ett av de bästa passen som jag har gjort, någonsin! Jag kännde mej som Batman, jag skulle kunna cykla hur långt, och hur länge som helst! Så ja, det känndes skitbra! :)

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska bara ta det lugnt och se på Greys Anatomy. Till kvällen blir det bodypump igen, vet faktiskt inte hur jag ska klara av att göra utfallen idag med tanke på värken från igår, men det ska inte hindra mej!=P

Btw.. Jag var på HM igår och hittade den coolaste BH'n ever! Dragkedja och allt. Men den satt jättekonstigt trots att jag testade flera storlekar. Först tog jag min storlek, 75B, men den var.. ah jag kunde inte säga riktigt var felet låg. Kupan var konstigt sydd, axelbanden var jättebrett isär.. Synd! Men snygg var den, oohh ja!
Hittar jag en liknande, som är mycket bättre i kvaliteten, så är den MIN! ;)

 Visst är hon S N Y G G!!!!!


RSS 2.0