Nu brinner det i knutarna!!!

..För nu är min mobil borta!!=(=( GONE. AWAY. åååhhhhh!!!! =( Letar mej alldeles grön efter den, inte här och inte där. Har tillome letat ute.. Så nu vet ni alla varför jag inte hört av mej på ett tag..=(
Inte nog med det, facebook vill inte fungera för mej heller, sepedator!=( Ingen bra start på dagen alls, inte ens när jag skulle köra J till bussen; Kallt och jävligt. Hatar kyla, det kan förstöra det bästa morgonhumöret..

Men när jag ser på Wiggo och Julle som ligger på dynan brevid mej så ler jag, ler med hela hjärtat!
Jag har tagit av Wiggo tratten, han har den bara när jag inte är med honom eller när vi ska sova. Han får sådan självömkan så fort han har den, gråter och gråter. Dessutom går han in i allt och ser sej inte för det allra minsta, haha!
Men han verkar i alla fall inte ha så ont, och det är ju skönt.
Det är ju ganska kul att Julle inte känner igen honom riktigt när han har tratten på sej, J fräser och fattar inte alls vad som försigår, haha!;)

Anyway, nu vet jag exakt hur mitt hus ska se ut! Jag och Jerry var och kollade på ett igår, såååååå snyggt var det!! Stor altan runt hela huset, havsutsikt, gammalt hus med nya moderna planlösningar och stooora fönster och skitbra läge!
VILL HA!!!!
Dessutom hade den familjen som bodde där en bruksschäfer med gamla tyska gener så det blev lite schäfergos också, aawh!

jaja, nu ska jag hämta mitt kaffe som antagligen borde vara klart nu :)

men vad i!!!!!!

..Hela världen är detta?! Vaknar, det är frost och minus 3 grader i Bokenäs, kul att köra bil i detta väglaget IKKE!!! Men det gick bra, som tur va.
Kommer inramlandes hos mamms i Hedekas nu på morran, får reda på att kaffet är slut. S L U T!! Får stanna på vägen in till Uddevalla och köpa en BIG FAT MUGG med kaffe!!!
Japp, idag är det D dagen, W ska kastreras!!! Jag antar att jag är nervös pga av narkosen, som aldrig är 100% säkert.
Men det ska nog gå bra:)
Det ska gå bra.
KLART DET GÅR BRA!!!

Men får åka nu så att vi inte blir sena.
Håll tummarna!!!

Wtalk

På tisdag ska jag och Wiggolol till Vetrinären, hoppas att det går bra nu bara! Antagligen stannar jag i Hedekas en stor del av veckan också, får se hur det blir.

 

Du kommer aldrig att vara för stor, eller för liten för mej
Du är alltid precis lagom
Lagom perfekt
Perfekt lagom

Familjemedlem, eller inte??

Varför räknas katten inte som en fullvärdig familjemedlem? Varför ser folk ner på katten som individ?
Trots att den varit i människans tjänst som en skicklig råttjägare och god vän som delat med sig av villkorslös kärlek i tusentals år, är den inte vatten värd i mångas ögon.
Varför?
En katt förtjänar kärlek, omsorg och respekt.

När min katt, min Julle, blir orättvist behandlad är det som att all kritik och elaka ord sagda till honom, bränner sej fast i mitt hjärta. Det är inte honom orden träffar, utan mej. När personer säger att han är ivägen, jobbig eller att de inte vill ha honom, är det som att dom inte vill ha mej.
Visst, "han är bara en katt", men du är bara en människa. Vem är du att döma andra?
Julle har en personlighet precis som alla andra, varför tar ingen hänsyn till den? Varför räknas inte han som en fullfärdig medlem av familjen??
För att han är en katt?




Bild :)

Ahh här är en bild på nya tishan :)
Mmm, ahh... Det ser lite roligt ut kanske, men jag står lite böjd med kroppen;) 


Spinning

Spinningen imorse gick kanonbra! Ett av de hårdare passet jag varit på hittils, det känndes greäjt att verkligen arbeta slut på kroppen :)
Just nu sitter jag hemma och har tryckt i mej 3 (tre!!) clementiner och håller på att få i mej havregrynsgröten. Det är nog stört omöjligt att få gröten att smaka som mormors gröt =( Varenda gång man sov över hos henne fick man alltid havregrynsgröt med sylt och äpplemos, saknar de! Det är nästan så att man skulle tjata till sej lite gröt hos henne, nästa gång man är där;)

Glömde ju skriva att jag har fått flowers av babe!<3 I förrgår när jag tränade kondition på gymmet och var fullt fokuserad på mitt, så ser jag en skugga ställa sej brevid mej, men tänkte inte mer på det. Plötsligt hör jag någon säga "hej älskling!" , det var J som hade kommit!:)
Bakom ryggen hade han blommor som han hade köpt till mej soetnosen! Awwh!!! HUUR romantiskt är det inte att få blommor på gymmet då?! haha!:D Svetten droppade om mej, men jag kramade och pussade om J ändå, haha ;)

Köpte en ny tisha igår, tänkte jag skulle visa den senare. Nu ere dushen som gäller eftersom jag inte dushade på gymmet :) Ha e bra dag!

skogsbär

..Ah för Loka Skogsbär dricker jag nu, så det får bli rubriken..;) Livlig fantasi; YES.
Jag kan inte riktigt förstå vart all min motivation till bloggen har tatt vägen, att skriva brukar inte vara några problem för mej ahha!;) Anyway, tränade med Jess idag, gick sådär då jag var trött i kroppen efter igår, så hoppas att morgonpasset går bättre:)

Jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva om, som sagt, blogginlevelsen är på botten och skrapar.

Tjoho, onsdag! :)

Japp, och snart är det helg! Ska ha fredagsmys hemma hos mams och paps, ser fram emot det för jag värdesätter fredagskvällarna högt; Då bara är det familjekväll!:)
Anyway, har precis kastat i mej en portion pasta, och då menar jag verkligen "kastat" i mej! Var lite smått stressad när jag åt, vilket jag absolut inte hade någon anledning till, ska ju inte iväg förren ett par timmar till gymmet.

Har ingen motivation till att blogga direkt, kanske skriver mer sen :)

En liten bild på Julle ifrån tidigare idag, här har vi lämnat av J och skulle snart hem.


Sugar sugar, aha honey honey!

Jag ääälskar coca-cola!! Seriöst, jag kan dricka huur mycket som helst. Men genom att hela tiden påminna mej själv om hur dåligt för mej drickan faktiskt är, så har jag lyckats att minimera intaget av colan :)
Det är genom osötat socker dom de värsta kalorierna gömmer sej i, vare sej det är Coca-Cola eller päronsoda. Man tror ju även att man blir mätt av att dricka cola, men det är faktiskt tvärtom! Man blir ännu mer sugen på något sött efter ett tag och det är jättelätt att vänja kroppen vid socker.
1 (enda!!!!) liter dricka i veckan motsvarar 13 kg extra om året..!=S

Jag tänker inte straffa mej själv för att jag tränar, genom att trycka i mej en massa sånt här!!


Resultat!

Guess what!? Träningen lönar sej, idag på morgonen utbrister J att min mage hade blivit mindre och att mina revben syns lite mer. Ojojoj på tre veckor!!! Jag har gottat mej åt det hela dagen och ser fram emot nästa träningspass :) Det är sånna här grejjer som taggar xtra mycket att förtsätta med träningen:)
Om någon vecka ska jag väga mig igen och se om det har hänt något på den fronten.

Just nu ligger jag i sängen och mår lite halvdant, har lite yrsel, men det försvinner bara jag fått vila lite:) Tänker på löpningen i lördags utomhus. Jag hade nästan glömt hur härligt det var att löpa utomhus och känna friheten, tänk att man blir så invand att springa på gymmets löpband, haha!
I alla fall så blev det en lyckad löpning, sprang först i 20 minuter, gick i 5 minuter och sedan löpning 20 minuter till. Det känndes kanonbra och jag kom snabbt in i andra andningen som ofta är bland det jobbigaste jag vet :)
Jag har inte riktigt bestämt mej för vilket pass jag ska ta imorgon, Jessica ska antagligen med, så det kommer att bli xtra roligt :)

Jag är såå sjuuukt sugen på lax!!! Lax!! Laxsallad med en megagod hovmästarsås till.. MUMS!!! Får bli till att göra en sådan i veckan, just nu har jag inga grejjer till det. Men jag tror J skulle köpa med sej en persika hem till mej, sooetnosen!


Celluliter

Ja, även solen har sina fläckar! ;)
Jag upptäckte häromdagen att jag fått celluliter och jag vill inte ha dom!!! ..vill i alla fall minska synligheten så att dom inte syns lika väl.
Jag googlade runt och här är en liten sammanfattning av det jag hittade :)

Oavsett kroppsform så har de flesta kvinnor celluliter, mest på rumpan och på låren. Oftast får man celluliter eftersom man har dålig blodcirkulation, felaktig kost, gener eller på grund av hormonerna. Alltså finns det jättemånga som får det i tonåren, eller av P-piller.
Det absolut bästa sättet att bli av med celluliterna på, det är att röra mer på sej och att få i sej rätt mat. Du ska även äta mycket frukt och grönsaker. För ökar ämnesomsättningen och du dricker mycket vatten så tömms kroppen på orenheter, som ju orsaker celluliterna. Därför borde ju även grönt te, citronvatten och ingefärste vara bra??
Man kan ju även massera, torrborsta och peela huden för att få igång blodcirkulationen :)

Jag läste även att de flesta cremer som lovar att ta bort/minska synligheten på celluliterna lägger sej uppe åp huden, och där gör den inte det minsta nytta eftersom "felet" är djupt ner i huden. Men finns det någon bra som ni testat?



Magen.

Ja, som ni alla säkert vet så bara inte går det att punktförbränna fett, hur gärna vi än hade velat! Därför kommer inte ens 100 situps om dagen att få bort fettet på magen, främst egentligen för att det inte är hur många gånger du gör situpsen, utan hur stor motkraften är. Du ska inte orka göra fler än 20 stycken situps, då har du rätt tyngd för dej.
Magträningen ger ju ändå resultat, fast inte i ett sexpack, utan genom att du får bättre hållning bland annat. Speciellt de nedre magmusklerna som spänner in din mage och håller dej rakare som gör att du ser smalare ut. Genom att träna dessa muskler blir du ca 3 cm längre också!:) Inte fy skam!

Och hur tusan man får tvättbrädan då? Ja.. Genom att se till att bara ha en viss % fett i kroppen, så syns musklerna bättre, även magmusklerna. En kvinna ska ha en fettprocent under 20 för att magmusklerna ska vara synliga.

Så genom mycket konditionsträning och annan träning också såklart, så kommer det bli så mycket lättare att få den kroppen man vill ha, förutsatt att man äter hälsosam kost också.:)
Och jag jobbar på det, och längtar tills jag ser första tecknet på att det händer grejer med min kropp :)


Saknar..=(



Saknar dej!


Du är mitt ljus i kvällsmörkret!<3

..JA, så sa J till mej igår kväll när jag satt i soffan och kollade på teven, han smög upp bakom mej och viskade de små orden i örat på mej. Jag rös till i hela kroppen! Det är helt galet vad kärlek kan få mej att må såå bra! :)
Något som jag inte mår så bra utan är keson som jag köpte förut idag efter träningen, eeuuww!!! Keso med äpple, päron och vaniljsmak låter godare än vad det är, så låt er inte luras av den snygga förpackningen! Haha!=P

Inatt har jag bara sovit en timme, och föregående natt endast tre timmar.. Varför? Jag är hur aktiv som helst på dagarna, men kan ändå inte somna på natten.. Såå segt är det, och dagarna blir så jobbiga på det sättet, ååh =(
Men det är bara att härda ut, keep going strrong! :)

Så här ser en vääldigt trött Marie ut! ;)


Torsdag kväll!

Hallå hallå!:)
Det är galet vad trött man är om kvällarna numera, men det är en skön känsla faktiskt. Trots det har jag inte gjort så mycket idag, det har vart lugnt och visst är det skönt med såna dagar också!? :)
På eftermiddagen åkte jag och Marielle till Torp Köpcentrum, var dock inte där så länge och vi köpte inget heller. Efter detta åkte vi till Bokenäs igen och hämtade upp Jerry och Jonathan, sedan var det tennis för hela slanten!:)

Tennis.. Ahhh... Det var absolut inte igår som jag spelade det sist, och det märktes, haha! Men det är bara att öva, öva och öva :)
Men riktigt roligt var det, så det ska jag försöka göra oftare.
Imorgon bitti blir det spinning, sedan hem och försöka städa lite. Sedan ska jag in till gymmet igen och träna med Jessica, kommer bli keampekul!:)

Ush, jag har inte ätit bra idag alls känner jag :( Det känns i hela kroppen, så imorrn ska jag försöka äta lite bättre. Men ibland räcker dagsschemat inte till, så då får måltiderna lida;)
Tänkte göra ett inlägg snart om vad som är bra att äta som kvällsmat, den sista måltiden på dagen, vilket är bland det svåraste att välja ut tycker jag. Vad tror ni om det?:)


Core




Skulle ju skriva om hur det gick på coren igår :) ..vilket gick ganska bra!
Jag kom dit lite tidigare för att hinna få upp värmen, det blev konditionsträning i ca 35 minuter innan passet började. Det var ganska lagom igår, kännde jag, då jag vart trött och seg hela gårdagen.
Coren gick sedan väldigt bra, jag kände mej fokuserad på varje övning och alltingen bara klaffade! När passet var slut så ville jag mer! Mer, mer mer!! :)

Core är ju som ni säkert vet en träningsmetod inriktad på rygg och mage för att bygga upp styrka, balans och stabilitet. För mej som får ont i ryggen ibland,  så är detta kanon för mej!
Fördelarna med core är många, här är några som jag plockat ut som exempel; bättre hållning, smidigare kropp, ökad fettförbränning, skadeförebyggande, minskad risk för smärta i nedre ryggen.. Ja, kan skriva ännu mer, men jag antar att ni förstår principen :)
Har ni inte redan testat på detta, så rekommenderar jag er att göra det.


Mellanmål


Tänkte tipsa om ett kanonbra mellanmål, som är billigt, gott och "snabbt fixat" :) Nötter!
Själv har jag inte ätit nötter på länge då jag vet att det innehåller så mycket fett, men som sagt, det är skillnad på bra och dåliga fetter. Och det har precis ringt en klocka i min skalle, om hur fel jag hade om att nötter är danger zone! ;)

Nötter har en massa energi, proteiner, fibrer och en hel del viktiga fettsyror. Håller men en handfull nötter i handen så innehåller de ca: 150 kalorier, beroende på vad det är för nötter. Sedan gäller det ju att kunna begränsa sej till ca 30g nötter för att inte få i sej allt för mycket kalorier :)

Hittade en kanonbra tabell när jag googlade, så här ser man ju, och kan jämföra lite :)

Näringsvärde 30g
Fett
Typ av nöt Kalorier Protein Totalt MFET MONE POLE
Jordnötter 180 8,1 15 2 7 5
Mandel 170 6 15 1 9 3
Valnötter 200 4 19 2 4 12
Cashewnötter 180 5 14 3 8 2

Sent.

Är jättetrött, så hörs imorn, goingar :)



This is it!

Ah, glömde ju skriva de.. Nån som hänger med och kollar? :)

Åker snart.

Nu är snart tvätten klar, en liten snabbtvätt nu på morgonen. Eller ah, snabbtvätt heter det kanske inte när maskinen behöll tvätten för sej själv i nästan 2 timmar!! Men nu snabbtorkar jag i alla fall några plagg som jag ska ha med mej sen när jag drar in till stan, så snart snart!:)
Anyway.. Ska på S-coren ikväll, satt länge och vägde om jag skulle åka dit eller inte. Core är inte min favorit, men för att uppskatta de övriga passen mer så behövs de lite segare övningarna också, smart va?;)

Jag ska snart till Jess, se vad hon leker med och förhoppningsvis gå en prommis om vädret håller sej. Jag har försökt hela morgonen med att få ut Julle så han får sej lite luft innan han blir ensam till kl 4, men han går in hela tiden och lägger sej i sängen.. Så ah, han får väl vara inne då, haha!

Jag ska se vad klockan blir när jag kommer hem ikväll, hinner jag så lägger jag någ ut några rader till:)
Have a nice day! :)


Frukost

God morgon! :)




Min frukost idag bestod av en liten portion Activia, BranFlakes och en kopp te. Inte grönt te som kanske vore det smartaste valet;) Utan te med smak av passionsfrukt, mango, grädde och karamell, helt galet gott! Hade jag kunnat skicka doft och smak via bloggen så hade jag bjudit er på en smaksensation! :)
Inget ägg idag, jag var inte så sugen plus att jag blev någorlunda mätt på det jag redan ätit.

 


Kaffe

Jag hittade precis en kanonbra artikel om min favorit; Kaffe!



Kaffe är som dem flesta tycker väldigt gott, det uppskattas av olika typer av personer i alla åldrar. Drycken kommer ursprungligen från Etiopen där kaffebusken växer vilt än idag. Man vet inte riktigt exakt när kaffebönan upptäcktes men det talas om för 1500 års sedan.

Hur påverkar kaffet oss människor?
För bara något
årsen trodde man att kaffe var farligare än det egentligen är. Men nu har den brittiska tidningen The Independent bevisat i flera olika studier att en eller flera koppar kaffe kan vara bra för hälsan. I ett av deras tester så har det visat sig att kaffe inte uttorkar kroppen som man trodde innan. Dem har även kommit fram till att kaffe som innehåller koffein är bra för hjärtat om man dricker omkring 3 koppar per dag. Man trodde även innan att man ökade chansen till att drabbas av cancer, men nu är det bevisat att dem som dricker 2 koppar kaffe dagligen löper 50% mindre chans till att drabbas.

Kaffe fungerar även
som ett extra skydd mot bl a; parkinsons, alzheimers och typ 2-diabetes. Koffeinet verkar bland annat skydda hjärnan från skadliga effekter av kolesterol vilket var en stor upptäck i dem olika testerna.

Mindre bra för hälsan
men som kan kompliteras
Koffein gör att dina ben absorberar mindre kalcium, vilket kan leda till högre risk för frakturer. Men om du föredrar din kopp med mjölk försvinner den risken. Dem som dricker kaffe ofta (varje dag) har mer energi i sig tack vare koffeinet. Det har nu visat sig att dem kan vara mer skyddade mot depression.
Träning har en positiv inverkan om man dricker kaffe tillsammans med det. Dricks kaffe precis innan ett träningspass så har man mer energi och orkar mer. Det är nu även bevisat att dem som intar koffein tabletter eller dricker kaffe precis efter ett pass återhämtar sig upp till 60% bättre. Enligt forskare beror det på att musklerna har lättare för att ta upp kolhydrater om de kombineras med koffein.

Delta i undersökningen. :)


Natten då.

Kan inte sova, vill ha ny mobil och har ont i rumpan..=/
Mm, inte mycket som klaffar ikväll asså, haha! Mår dock prima, väntar bara på att John Blund kommer och slänger sand i ögonen på mej;)
I övrigt har dagen vart bra, den bara susade förbi! Bowlade i TH på Buddys med J och hans polare Daniel, det var såå roligt! Jag vann de första två serierna, men inte den sista.. banan lutade plus att den var lite skev. DESSUTOM var det smuts på banan som gjorde att bara mitt klot ändrade riktning..

Sitter nu och läser artiklar om hur viktig frukosten är, om man vill hålla sin vikt jämn eller om man vill gå ner i vikt.

"Frukostens huvudsakliga hälsofördelar
- Mindre risk för övervikt
- Mindre småätande under dagen
- Bättre koncentrationsförmåga
- Stabiliserar blodsockernivåerna (mindre risk för diabetes)"

Detta var dock inget nytt, men det stod samtidigt en massa nyttig fakta att läsa om.

Det stod lite om grönt te också, kolla här.
"Grönt te visade sig ha både bra effekter på fettförbränningen samt att det hjälpte till att reglera glykosnivåerna. Grönt te har också aptit hämmande effekter.

Hur mycket ska man dricka för att uppnå dessa effekter med grönt te? Man behöver dricka upp till 5 koppar grönt te varje dag som då kan resultera i en extra förbränning på 70 kalorier. Inte mycket på en dag eller vecka men på ett år blir det cirka 3,2 kg. Ett komplement till den övriga träningen."

5 koppar på en dag alltså? Ja, det är bara att dricka på!=P


En komplimang!

Tänk vad glad man kan bli över en komplimang, när en person ser någonting positivt hos någon. Hos mej!
Jaja, jag ska inte sätta allt för stor vikt på det, tyckte bara att det var kul när någon såg en positiv sida av mej bara genom att jag var mej själv.
Anyway.. Idag är ingen vanlig dag, det är min och J´s 7-månaders dag! Wihoo!:)
Tänk så fort tiden går! Jag tycker fortfarande att det känns som igår när J ramlade in i min lägenhet för första gången, full och jävlig! Haha!=P
Tänk alla gånger vi festade ihop, och allt man berättade till honom i förtroende, utan en aning om att det en dag skulle bli vi.
Tänk den gången när vi, hela gänget, var i Göteborg.. Ahh, kommer aldrig glömma den natten alltså!! :)

Men nu, nu 7 månader senare så bor jag hemma hos J i Bokenäs:) Sommaren var lite svår här ute, då jag verkligen inte är en havsmänniska, det ska vara insjöar som man kan lita på. Pappa B sa att jag var en sötvattenpirat, hihi! Men så länge J skrämmer iväg maneter, krabbor, havsgräs, fiskar och badjävlar så är det fritt fram :)

Igår eftermiddag åkte jag hem till Hedekas och pratade med the familj, åt koldolmar (utan kål hade det vart en dolme), och sen åkte jag hem typ. Lekte lite med bror, han tränar som fan och är faktiskt lite biffigare än mej, höhö;)
När jag kom hem till Bokenäs kom Marielle (min xtra lillasyster:) ) hem med Sims3, som jag inte spelat ännu! Oh Jesus! Vi satte oss och gjorde varsin sim, och hann spela lite grann tillome, såå kul var det!! Älskar Sims!:)

Fuckit!

What a day! For real!!!
Vaknade megatidigt, åkte till gymmet och var där halv 8, tränade, gick och käka frukost och sedan gick Jess och jag till Barnmorskan för att ta ut min Pstav.
för att inte lämna ut för mycket, så kan jag avslöja att det inte gick att ta ut den pga sepeläkaren som satte in den, utan jag måste vänta flera månader så jag kan få en tid hos gyn på hospitalet!!! Fy fan..=(
Jag gjorde en del tester, och ah det gick ju bra.

Men jag mår så sjukt jävla dåligt över det här med pstaven, inte för att det är så mycke att gräma sej över, men det känns felfelfel!!
Jag vill börja med mina ppiller, vilket jag gör snarast, ska hämta ut dom imorn.
Men att veta att det krävs läkare och sjuksjöterskor som ska skära och dra ut staven ger mej ett svart moln i bröstet. Inte kul!
Fick reda på en hel del saker av barnmorskan som ringde mej för nån timme sen, ska försöka att tänka på annat en stund.

Tack världens bästa Jessica!! hade det inte vart för dej hade jag aldrig vågat gå dit, hade du inte vart med mej hade jag nog börjat grina när jag pratade med barnmorskan..:(
Det är skönt att skojja bort alla bekymmer för en stund..;)

Sitter hemma hos mammsen nu, skönt att ha en hållplats dit man kan dra när verkligheten hinner ifatt mej. När min fantasivärld spricker, så är det skönt att gömma sej från livet ibland. 


Smsa eller ring!

Jag äälskar denna reklamen! =D


Bilder.

Jessica berättade att jag var med på The Studios hemsida, så detta fick man ju se! ..Och det känns konstigt att ha sin bild med på deras sida, men samtidigt lite roligt :)


..Babe kom med också:)  

Snart så.. :)

Lite ont i rumpan har jag, tack vare spinningen igår, men jag gillart!^^ Instruktören ska ha en STOR eloge, han hjälpte till och kunde verkligen PUSHA oss till att ta i det där lilla xtra, jag hade kanonkul :) Svetten rann och tempot var högt, LAJKII!!
Igår kväll så kom jag på att det faktiskt vore kul att mäta midjemåttet nu, och sedan jämföra om ett tag och se vad som hänt, OM det nu hänt nått såklart!
Vikten har jag koll på, men den har ju stigit nu eftersom jag dricker så mycket när jag tränar, det samlas vätska i mej!!!! Men Jerry säger att det snart försvinner, om ett par veckor eller så. Puh..
Så ah.. Som sagt, ska se om jag kan leta fram ett måttband nu i helgen.

Anyway.. Var med Jess igår, vi gick en promenad och grejjade mest. Vi pratade om livet och kärleken.. Typ!;) PLUS att jag påminnde henne 100 gånger om att på MÅNDAG så ska hon med mej till barnmorskan.
Gillar att vara hos henne och Peter, det är två såå underbara människor som jag har haft turen att få lära känna! OH! Måste ju skryta med att jag gjorde en inbakad fläta på Jessica igår som blev riktigt bra, skryt för mej, därför att jag bara kan göra in-och utbakade flätor på mej själv annars! Haha!:)

Sedan, när jag trodde att jag skulle åka hem och käka före träningen, så ringde jag till J för att höra vart han var. Då skulle jag hämta honom i TH, men det gör jag såå gärna :) Det var en fin roadtripp, och vi tog svängen in på Junkyard, men köpte inget, såg inget vi ville ha riktigt;)

Sedan till eftermiddagen åker jag och J till Halmstad, ner till Erik och Rebecka, och partar :) Och sedan på lördagen åker vi förbi en av J´s systrar som jag faktiskt aldrig har träffat, så lite nervös är man ju =S 

När jag skulle upp och hämta mej lite honungsvatten imorse, har lite ont i halsen, så så fick jag J´s fina meddelande till mej, awh! :)
Det är bokstäver med vaniljsmak, GILLART!

Morgon :)

Någon mer än jag som reflekterat över att min meny är åt h*lvete fel? Haha! Jag ska gå in på stilmallen ikväll och fixa det, just nu har jag annat att tänka på :)
Bodypumpen igår gick bra, jag tog det faktiskt lite lugnare med tanke på förkylningen. Så i det stora hela så var det ett riktigt lyckat pass! :)
Jag vet inte riktigt hur jag gör idag, träna eller inte träna? Ahh.. Får se! Det som väger emot är ju förkylningen, men sedan så känns det ju så jäkla bra att röra på sej! =D
Köpte ju föresten nya bralls att träna i, igår. Det blev tights, och jag gillar dom såå himla mycket! De är bekväma, jag kan röra mej hur jag vill utan att det drar någonstans i tyget, och de är svarta men lite rött i! Min favvofärg!!:)

Ska snart åka in till stan, jag har ju lekt bort min bankdosa, ujuj..! Så ska till banken och apoteket bland annat.
Är ju galet nervös inför måndagen så försöker att hålla igång mej själv för att tänka på annat..!=S Ska ju ta bort P-Staven, och häromkvällen nästan det kom tårar bara jag tänkte på de.. Detta är ju något jag vill, hur kan jag då vara så rädd inför ingreppet?=(
Jag ska gå till barnmorskan kl. 11, få bedövning och sedan ta ut implanonen kl. 13.

Jaja, nu ska jag som sagt göra mej klar för att åka. ..Och Jess, om du läser detta; Var beredd med kaffet när jag kommer! ♥


not well =(

Mår sjukt jävla piss! =( Känns som jag ska kräkas, men inget händer.
Har kommit vågor av detta illamående i en vecka nu ungefär, vilket varvas av med en rejäl huvudvärk, som påminner om migrän. Fast inte lika smärtsam, och inte lika långvarig.
Antar att det bara är att vänta tills det försvinner.
Obehagligt är det, och jag längtar tills det försvinner =(

Julle har myst ner sej i sängen igen, och jag ska nog hålla honom sällskap där tills illamåendet och yrseln försvinner.


090909

Det blev en sovmorgon idag, och det tackar vi för! Jag är faktiskt ganska pigg, men tror ändå att det blir en sån dag då man mest går runt i mjukiskläder och myser^^
Jag vaknade av att J gav mej en massa pussar innan han skulle åka imorse, haha! Jag blir som en liten unge av det, varje gång!
Sedan gjorde han en fin plats åt Julle och flyttade honom upp till mej i sängen, och där låg vi läääänge efter att Jerry åkt.

Just nu sitter jag och kollar på lägenheter faktiskt. Tänk att det finns så många som är sååå fina! ..Och alla verkar som byggda för att passa just mej och min lilla familj! :)
Igår var jag och Julle på Torp, vi satt och väntade på att Jerry skulle komma med bussen.

GOOOD FÖRMIDDAG!

Idag är det en sån där BRA dag, ni vet? Inte för att det är en något vidare speciell dag, men det är är en sådan dag då man älskar livet och allt vad det erbjuder :)
Jag mår bra när det går bra för andra, och jag är glad för er skull!

Kom över ett såå bra citat imorse;
The shit you hear about me might be true..
but then again... it could be as fake as the bitch who told you.

Saknart!

Jag saaknar mitt håår!!!! Ja..=( Visst är det skönt med kortare hår; Slits inte lika mycket, tar inte lika lång tid att göra iordning det etc. Men tänk att ha låångt hår igen, ahh! Ligga och mysa med babe och känna hur han drar sina fingrar längs heeeeela håret, när han busar i det och använder det som mustach!=P
Tänk ett fint långt hår att bara dra bak i en tofs, eller en lång snygg fläta när man vill ha bort det. Eller låta topparna smeka en på ryggen när man har det utsläppt.. Ahh..! Varför klippte jag av det?!
Ahh, svaret är ju enkelt; Det var slitet.
Men jag ser fram emot tills jag får tillbaka längden igen :)
Är även sugen på lugg igen, får väl se hur det blir ;)

Mjukt urskuret

Update.

Fy bubblan! Vill verkligen inte va sjuk nu, när jag kommit igång med träningen och har en ganska så fullpressad vecka framför mej..
Anyway.. Babe tyckte inte att jag skulle dra till gymmet idag, och det gör jag nog inte heller, vill inte riskera något. det känns såå tråkigt att inte gå dit, men vill jag bli av med förkylningen snabbare så gör jag bäst i att bara ta det lugnt.
Blir eventuellt ett spinningpass imorrn efter att jag vart på arbetsförmedlingen klockan 9, hoopas hoppas:)

Har också bokat en tid för att ta ut P-staven, äntligen! Den staven har bara ställt till med otyg och hädanefter blir det Ppiller istället. Babe sa att han kunde ta ledigt ifrån skolan och följa med, men jag vill inte att han ska missa saker och kommer efter på grund av mej, så efter en låång disskusion så gick han med på att inte följa med mej. Underbara älskade, det känns tryggt att veta att du alltid ställer upp för mej<3
Jag frågade om jess ville följa med mej, och det ville hon! Antingen hon eller ingen alls! Jag har sån fucking tur att jag har henne, gahh!! Kan inte tänka tillräckligt ofta på de.. KÄRLEK!

Så ah.. Här ligger jag och Julle och drar oss fram till på förmiddagen, min gosunge är han :)


Krasslig.

Förkyld, illamående.. Blä! Ligger i sängen med Julle och bara väntar på att det täta i näsan ska försvinna. Honungsvatten is the shiet!
När man man piss så är musik den rätta medecinen, enjoy!




update.

Trevlig dag, riktigt riktigt bra :) Vart med Jessica as usual, sedan på kvällen var det dags för bodypump.
Det känndes bara såå bra! Det är härligt att få arbeta med hela kroppen, härligt när svetten rinner och man vet att det man gör är B R A!

Anyway.. Nu ere fredagsmys med babe och Julle, sedan sängen. Ska upp tidigt imorrn och dra till Bullarn för lite räkfrossa, sedan raaka vägen hem och festa, haha!:) Tror stenhårt på morgondagen!

Fredag, äääntligen!

..Eller highway to helg, som dom sjunger på Bandit, haha!=P
Har vart en otrooligt seg morgon, eller ah, inte seg kanske, för det har ta mej tusan gått undan! Natten var lite smårolig, vaknar av att J stoppar om mej med ett stort tjockt täcke, gahh!!! jag var kokhet redan innan och höll faktiskt på att dö när jag fick täcket på mej, så han hämtade ett tunt tunt täcke istället, soetnosen.♥

Jag körde honom till skolan imorse också, jag gick upp 10 minuter innan vi skulle åka och var lagom trött sådär;) Men efter ett par kaffe på McDonken så piggnade jag på :) Brukar ju åka hem till Jess efter jag lämnat J, men idag orkade jag verkligen inte. Så jag åker dit till eftermiddagen istället:) Sitter precis nu hemma i sängen med Bebis breve mej och spanar ut i ovädret. Myys!♥

Btw.. Coren igår gick kanonbra, coren är härlig på det sättet att jag använder muskler som jag inte brukar använda annars. Eller muskler som jag inte visste fanns, som jag sa första gången jag testade på träningssättet haha=P
Ah shit ja.. Första gången jag gav mej på core, det var med Tobbe och vi skulle testa Spinning-Core, så sjuuukt roligt!!! Det är nog ett halvår sen nu, elle ah.. Mer måste det va, tidigt i våras var det skulle jag tro. Kulkul :)
Sen ska jag tvätta bilen, ska ju till Bullarn imorrn så man får ju anlända med stil^^

Bebis spydde imorse också, men efter att ha kännt igenom honom och iaktagit honom så verkar han må bra nu i alla fall. Jag hann inte se det han spydde för J tog hand om det, men kanske var det en pälsboll? I vilket fall så mår han bra nu, men håller ett xtra vakande öga på honom.

Tog bilden imorse när jag avr på väg hem.
Här är jag nästan hemma, som synes :)


Jaha ja :)

Ûbernajs dag, helt enkelt!:)  Kan ju börja med att berätta att jag har kört babe till skolan 2 dagar i rad, alltså idag och igår :)
När jag hade dumpat av honom vid skolan igår, så åkte jag till Överby och kollade på kläder tills jag väntade på att Jess skulle vakna, hann tillome köpa ett linne, och HALLELUUJAHH!!! Jag hittade ett BOXERLINNE som inte är 5 meter brett över ryggen, utan perfekt i lagom bredd där bak! :) ..Ni som hellre vill ha boxerlinne än "vanligt" linne, fattar vad jag menar;)

Efter det brummade jag hem till JEss där vi väntade på att Åsa skulle komma, för vi skulle flytta Jessicas möbler och saker till hennes nya lya, den är jääättefin verkligen:) Det var görkul, och vi hade riktig tur med vädret igår asså;)
Vi körde grejjer, åt pizza och hade kul, helt enkelt :)

Idag körde jag Jerry till skolan lite tidigare, änmligen klockan 8 var jag i TH och åkte raka vägen hem till JEssica (och Peter, som oxå bor där) och väckte liv i dom, haha;) Vi åkte till Maxi och ÖB, sedan hem till Jess mamma, hem till J och P, drack te med honung, umgicks och sedan skulle jag hem och se vad Julle gjorde ensam hemma, spännande;)
Efter ett par timmar var jag med Jess igen, spenaderade hela eftermiddagen med henne, myyyys!!!♥

Sedan var det träning som gällde, det var mest armar och bröst idag, inte mina favoriter alls, men samtidigt är det sjuuukt härligt och man känner sej så duktig efteråt, keampe!! :)
Strechade dåligt efteråt, men förhoppningsvis såpass att jag slipper träningsvärken imorrn, återstår att se:)
En massa kärlek till dej, Julle♥

RSS 2.0