30 april



Herre Jesus vilken natt! Kan man få sådana eftersvettningar så man tror man ska dö eller nått? Vakna flera gånger inatt av att svetten rann samtidigt som jag frös livet ur mej, brr!!
Därför var det inga större problem att gå upp när klockan ringde nu på morran. Jag är trött x 1000, men nu blire spinning! Laddar med koffein, pepparpeppar!

Haha föresten så tror jag att man som tidig gyminstuktör får se en hel del roliga morgonfrillor hos de personer som går på passen! Idag tänkte jag bju på Marie alá hasselbuske i håret och sopsäckar under ögonen!:thumbup:

Svettig, blöt och hyyperglad!

Svettigt värre!!!! Så härligt var intervallpasset på spinningen idag, ahh livet är ibland totalt keampegrräjt!!:thumbup: Har halsat i mej min proteinshake och Valio med kanel/äpple och boorde väl egentligen ställa mej i dushen (luktar som en rikitg kääär!!), men först ut på kvällsprommis med Wiggobus, awh!

Och vet ni vad det bästa är? Imorgon kl 08.00 sitter jag på spinningcykeln igen, redo att svettas ännu mer!


Ett kanonhärligt

..benpass blev det, yeh! Körde ganska lätta vikter och många reps, benpass light!:thumbup: Ikväll blir det lite cykling också, längtar!
Min middag idag blev något ihopkast av ingredienser av det som fanns hemma, både kylen och skafferiet är lite halvtomt så storhandling planeras!



Kokt färskpotatis som jag skivade och stekte tillsammans med kyckling, solrosfrön och en tomat. Fick även ur det sista i sweet chili -flaskan.
Gjorde en liten "dressing" av en del balsamvinäger och två delar olja också, så det blev lite frisk smak. Plus en massa kryddor och voilá!


Energifördelning.

Liten mellis

..innan gymmet, där jag idag får sällskap av Jessica och Jannice, gillas! Blir lätt benträning idag med bland annat favoriten; Knäböj!

Min mellis idag består av 1,5dl tärnad vattenmelon och finncrisp med "vanlig" hushållsost på 28%, keso och oregano, mumma!

Do we like it? Yeeees.



Nu köör vi på en morgonjogg!! Hungrig som faaan, så detta får gå undan!

Ingen träning

Kom preciiis hem ifrån besiktningen och premiärturen med MC´n, tog längre tid än jag trodde. Träningen hinner jag helt enkelt inte med ikväll då jag ska kila iväg till R som passat min Wiggo hela dagen!
Kanske bara bra att jag tar ännu en vilodag, jag tog ut mej riiiktigt hårt igår plus att långlöpning planeras nu på lördag. Måste ju spara min ben!:thumbup:

Ska försöka komma ihåg att göra mitt proteinfluff ikväll så jag slipper böka med elvisp till morran och väcka J, morgongrinig pojkvän varvat med hysteriska ljud ifrån elmaskiner är ingen bra kombo;)

Efter besiktningen idag så stannade vi och pausade vid en vägkrog, J bjöd mej på nachos -buffé, helt underbart gott!
My sexi, svettiga MC -look!;)

En liten länk

För att få mer koll på matintaget, så finns ju MatDagboken. Jätteenkelt att få mer koll på hur mycket man faktiskt stoppar i sej.
Genom att du blir medlem så får du din egna personliga matdabok, där måltider du skriver in blir näringsberäknade med kolhydrater, fett och protein.


http://www.lifeportalen.se/uploads/pictures/a37b8f2130176ac991c20ff6231d7f2a.jpeg

28 april



ÅHH!! Idag är jag trött, trött trött trött!! Tog verkligen ut mej på cyklingen igår, härligt! Ska försöka vakna till, och ge mej ut på en liten promenad med W innan jag lämnar honom hos snälle R som ska passa honom i eftermiddag.

Jag ska även googla runt efter någon bra hudlotion. Pga av träningen så dushar jag varje dag, vilket torkar ut min hud ordentligt. Har länge användt mej av oljebaserade tvålar, men min hud vill ha mer fukt! Any ideas?

Happie face!



Träningen gick sååååå bra!!! YES!! Det blev ett hårt cykelpass på 75 minuter med världens bästa instruktör, snacka om att kunna pusha, haha! Det var riktigt länge sedan jag hade den pumpen, den svettningen och det flowet i cykeln. Jag bara inte kan sluta le!:thumbup:

Nu sitter jag med en ordentlig proteinshake, blandade ner lite jordgubbar, finncrisp och linfrön så det blir lite variation. Hade en ordentlig huvudvärk efter passet, antagligen brist på vätska trots att jag drack som en häst både före, under och efter passet.
Nu blir det att varva ner tillsammans med Wiggo på en skön kvällspromenad, keampegrräjt!:thumbup:

Imorgon blir det styrka på gymmet, då ska biceps och rygg få jobba riktigt hårt! Tänkte gå igenom vilka övningar det blir, imorgon, har nämligen en favorit jag vill visa;)
Någon som vill vara med på en miniutmaning? Om jag säger plankan - 10 minuter? Vi ska klara detta innan juni är slut, och då är det med goda tidsmarginal! Kom igen nu!:)

Taggatagga!



Jag har haft världens energi hela dagen, men nu bara timmen innan träning försvann den! Komsi! Lyssnar på musik och taggar med koffeintablettisar, några förslag på bra träningsmusik?

Inspiration

Man kan aldrig få för mycket av den varan, visst?:)
Hos GymGlam får du inspiration i massor, en massa övningar, matideér etc. Värd att kika in hos!

Har vart

..ute på en skön promenad med Wiggo på dryga timmen, det är kanonväder ute!:thumbup: Nu är det snart dags för mellis, det lutar åt protein och finncrisp med keso och mesost.
Att äta var tredje timme är otroligt viktigt för mej, att hjälpa kroppen så att vi så gott som aldrig hamnar i anabolt läge och börjar bryta ner sej själv. Bryta ner det vi kämpat så med!
Dessutom, att äta såpass ofta gör att jag är mätt och småäter nästan aldrig mellan måltiderna. Bara det är en stor framgång för mej!

Dessutom, utan att stirra mej blind på vågen så har jag en mycket stabilare och jämnare vikt nu än för bara ett år sedan tack vare mina ändrade matvanor. Ett år och minus 10 kg och en BHstorlek mindre, så trivs jag i den form jag är i nu oavsett vad jag än väger idag.

Jag och mitt älskade protein!:thumbup:

Morgonstund!

Vad händer med de inläggen man skickar via mms, som inte kommer fram? Vart hamnar de? Haha! Ja hur som, det blev en regnig och blöt morgonjogg imorse på 7,5km, helt okey!
Jag hittade dock inte mina löparskor imorse så fick trä på mej fitnessskorna och hey pommes vilken skillnad det är att springa med dom! Inte det minsta bekvämt, sulan lutar liksom åt fel håll och allt var sådär megajobbigt, sådär som bara ett par skor kan bli..

Men! Nu har jag fått i mej frukost, ska dusha och sedan ut med Wiggobus så även han får röra lite på dej, den lelle fläskkotletten, awh!
Min frulle idag bestod av grahamsgröt med psylliumfrön och korn i, proteinfluff och solrösfrön.
(Ganska löst fluff eftersom jag vispade för hand)


Västkustsill och finncrisp med keso och ost och i glaset; Underbart goda Proviva!

Jag blir alldeles

..mjuk i hela hjärtat när jag läser er positiva feedback, TACK! Känns kanon att så många är intresserade av samma ämne, att bolla ideér och tips är alltid värdefullt!

Idag har jag suttit som på nålar, vilodagar är det värsta jag vet, jag blir så gaalet rastlös! Men det blev en skön nästan 3 timmars lugn promenad med Wiggo vid lunch i alla fall.
Jag ökade farten helt oavsiktligt flera gånger, så lunchpromenaden försiktigt kunde övergå till en svettig powerwalk men fick ta mej i kragen och faktiskt inse att vilan är en viktig del i träningen.

Jag fick ett par frågor om jag skriver mycket om kost och recept, och ja till viss del. Genom att hitta recept och ersätta vissa ingredienser med, enligt mej, nyttigare alternativ så testar jag mej fram och det som blir bra kan jag i framtiden lägga in på bloggen om ni vill.

Imorgon ringer väckerklockan tidigt, löpning står på schemat, weho! Längtar efter svett som rinner ner i ögonen och svider, längtar efter att ta på min sportbh som kliar när tempraturen höjs och bara få känna mej levande!
Hm, och på tal om powerwalk, här är en video att inspireras av;)


Peppning!

http://fantashak.files.wordpress.com/2009/07/running-man.jpg

Mitt i all uppladdning inför Lidingöloppet, Vasa Loppet, Vätternrundan och Vansbrosimmningen, så stannar jag till och tar mej en funderare; Gör jag rätt?
Och hur gör man för att bäst förbereda kroppen inför de påfrestningar den faktiska ska utsättas för inom de närmaste 12 månaderna?

Genom att försöka äta både rätt och bra mat, träna hela kroppen och faktisk bry mej om min egen kropp så hoppas jag att detta ska räcka. Siktar man mot stjärnorna så når man åtmindstonde grantopparna, visst?
Jag tror inte att Klassikern kommer sätta pinnar i hjulen hos mej, utan snarare ge mej en rejäl spark i baken över att jag faktiskt kommer att uträtta något! Nu är det jag som måste jobba för att nå mitt mål, att genomföra En Svensk Klassiker.

I september går stapeln av för 3 mil terränglöpning och jag längtar! Guud, vad jag längtar och ser fram emot över vad jag och min kropp, mina ben ska få uträtta tillsammans!:thumbup:

Sillevippen!

http://www.mynewsdesk.com/files/e4cda12d0383c5f6e50922b9fc5416dc/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/extra_kramiga_vastkust_medium.jpghttp://www.mynewsdesk.com/files/e4cda12d0383c5f6e50922b9fc5416dc/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/extra_kramiga_vastkust_medium.jpg

Jag tycker inte om sill. Jag är inte så glad i någon sorts fisk över huvud taget. Men att få i sej Omega3 i pillerform resten av livet är inget jag heller är något vidare glad i. Så, de senaste månaderna har jag faktiskt försökt få i mej mer fisk.
Abba gör faktiskt en del sill i väldigt goda inläggningar. Jag är helt såld på vitlöksröran, men efter att J köpt Sill i Västkuströra till mej, så är nog detta min nya favorit!
Små, små sillbitar i en himmelsk god västkuströra! Den väcker kustbo´n i mej!;)

Dessutom är Abba engagerad i miljöfrågor, och köper bara fisk som fångats och godkänts av ICES (International Council for the Exploration of the Sea). Därför känns det bra att stödja dem genom att köpa deras märke. Läs mer om Abba och deras föhållande till miljön här.

Inte många minuter

..kvar av denna söndagen heller, ush vad fort veckorna går! Snaart är det sommar, folks! ..Vilket i och för sej ska bli riktigt riktigt härlig!
Har precis fått i mej hela 6 stora ostmackor, vråålhungrig. Det är nämligen inte bara godistarmen som är stor på mej, resten av alla mina tarmar rymmer en hel del av det mesta, höhö!;)

Jag har vart seg och haft ihållande huvudvärk så gott som hela dagen idag, så det blev en löptur på korta 5 km i Bokenäs, men som sagt det är bättre än ingen träning alls.
Efter det blev det premiärturen med MC´n bort till Roger och Sandra och galet söta Nova, sötaste bebisen i stan!
Mmm, juste! Var ju på tävling igår, och Rex kom felfri på fjärde placering och knep på det sättet ännu en pinne! Grattis till honom! Bara en pinne kvar nu, så flyttas han upp en klass, spännande!!:D Jag har berättat vad pinnar innebär tidigare, läs här!
Hmm, detta blev visst en grovberättad helgsammanfattning, haha!


Låååång dag

Har nu vart vaken i exakt 22 timmar, nu säger jag hej då till min ätardag som innebar, en påse chips, en hel dajm, en "pizzamacka", Cola, Ballerina Kladdkaka och en stor ostmacka. Juvvvvligt!(=




Mors!


Imorse innan powerwalken.

Fredag idag! vad innebär det då? Jo, lägga sej tidigt för att orka stiga upp tidigt imorn, då blir det nämligen tävling i Kungälv! Ska bli kanonkul!:thumbup:
Just nu sitter jag och spanar in lite nytt på Nelly.com, de har fått in kanonsnygga kläder varav en jacka som vill bli min. Den sa det. Otroligt, men sant!
Har dock handlat lite väl mycket denna månaden, så jag ska låta den va. Ska inte ens titta på den!

Idag är en sådan där dag då man borde göra en massa saker. Borde torka av inne i kylskåpet. Borde damma i lägenheten. Borde gå och handla. Borde inte äta allt gott som jag gör. Men idag är det min day of! Jag gör vad jag vill, när jag vill! Så det får bli gymmet, seeya!:)

Utomlands

Yes ladies and gentlmans!
Utresa blir det efter sommaren, huur härligt låter inte det då?! Ett varmt land, ligga och pressa på stranden med en kokosdrink i handen och älsk brevid, näranära.. Awh!
Har inte bestämt resmål ännu, men jag är nyfiken på Grekland mest tack vare deras matkultur! En äkta grekisk moussaka med ett flera hundraårigt recept längtar jag redan nu efter! Eller att sitta på ett typiskt café alá Grekland i en mysig gränd på väg hem från playan.. Längtar!! ..Och jag som är galen i ost, kommer väl vilja stanna kvar i landet för alltid!



http://saarela.files.wordpress.com/2009/08/grekland-hr-11.jpghttp://www.menyse.com/recipeImages/ri_10244_3.jpghttp://www.studin.se/galleri/grekiska/athen/kurser.jpg
Bilder: Google

Herre Jesus Min Guud!!!

Hela dagen har vart seg och jag har riktigt slääpat mej fram för att ens komma utanför dörren. Det fick bli 5 km på löpbandet och lite enklare magövningar på gymmet, min lust och ork är någon heeeeeeelt annan stans än där jag vill ha den:(
Väntar på att min prottepannkaka ska bli klar, är inte det minsta sugen på mat idag till skillnad från igår. Men äta bör man, så ah.. ska tvinga i mej lite favoritpannkaka och hoppas kvällen blir bättre än den är nu, weho!

Dagens ogilla!
:thumbdown: Min hund, vars tumörer bara växer och växer, förtjänar ett bättre liv än det han har nu. Ett svårt beslut är redo att tas, älskade min egen!
:thumbdown: Mitt paket på posten kom inte idag, som jag hade förväntat mej.
:thumbdown: Ännu inte fått svar ang. nya jobbet. Frustrerande!
:thumbdown: Mina skoskav är hemska!!
:thumbdown: Tycker att träningen står still, inget händer!!

Dagens Gilla!
:thumbup: Att även denna dagen har ett slut.

Mellis!

Keso, banan och kanel:thumbup:


Gokväll alla!

Har vart en fruuktansvärt seg dag, med en vääldigt händelserik eftermiddag och kväll fram tills nu, haha! Njae.. Så speciellt mycket har ju dock inte hänt, men för mej som gärna tillbringar kvällarna i löpspåret eller framför datorn (Vilda kontraster!!) så betyder ju ganska lite förändring, ganska mycket för lelle mej!;)

Det märks i hela min kropp, i hela systemet att min vecka är på g.. Lingonveckan, röda veckan.. You name it! Jag är hungrig heela tiden, jag vet inte hur mycket jag stoppat i mej idag, ändå är suget efter mat så otroligt stark! Dessutom är jag lättirriterad, känslig och svag för nya inttryck. Ett riktigt PMS -monster;)


Solen skiner och

..frullen är i magen, weho! Det fick bli äggröra med en massa korv och mango idag, så nu är jag mätt och go:D Jag drömde helt sjukt inatt, att jag överkonsumerade såå mycket proteinshakes att magen exploderade och tarmarna flög ut, vilket ledde till att jag vaknade och mådde inte så bra. Men lyckades somna om igen iaf, om tur var!

Idaaag ska jag köpa skoskav -plåster, kan knappt gå och att springa kan jag ju drömma om! H*lvete! Det är alltid problematik med mina fossingar..
I samma veva som jag traskar ner till stan så kanske man kan passa på att köpa sej en goood fluffig underbaar himmelsk Café Latte? Ååhhh...:love:
http://www.cafehemma.se/wp-content/uploads/2009/08/Kaffe_latte.jpg

Sitter och väntar

..på att J ska komma hem så vi kan ta oss den där efterlängtade kvällspromenaden! Sitter startklar med tjockisjumper, berädd på att kasta mej ut i kylan!:thumbup: No limits!

Banan -slingersnören -armar?:P

Finns det någon

..skönare och härligare, jobbigare och svettigare övning än dips!? Ja, det finns det säkert! Men just nu är detta min favoritövning, yeh!

http://www.grimpavranches.com/Images/Images%20diverses/Les-dips-1.jpg
Bild: healthhaven.com

Dagens lunch

..blev något riktigt smarrigt!
Min egen ajvar -och chilimarinerade kycklingfilé stekt i panna, quornpytt, sallad och en vitlöksdressing. Riktigt gott blev det!
Till och med J åt upp alltihop med ett leende, vilket jag tar som en komplimang då han bestämt att "sån där nyttig mat" är pest pch pina!
Efterrätten blev en mogen, god mango :)




Morsning Korsning!


Solen är tillbaka igen wie! Jag vet inte hur många grader där är ute, men härligt är det! Powerwalken imorse bestod av njutning, och enbart njutning!
Därför struntade jag i att jag inte knytit skorna ordentligt och tadaa, guess what happends? Jag får såå lätt skoskav, så se på fan så är hela sockans bakdel och min sko helt blod dränkt när jag kommer hem!:(

På tal om blod, sitter och knäcker i mej frulle, äggvitemackor med keso mumma! Idag händer det en del grejjer, dessutom så mååstemååste jag till Arbetsförmedlingen. Inte glömma!!
Ha en bra dag ni andra!:)

Kom precis hem

..ifrån en timmes powerwalk med Wiggo, riktigt sköönt att få röra på sej i blåsten, höhö! Snart gymmet, men först maaat! Kokar ägg, och får se vad jag gör med dem. Äggmacka kanske?
Jag är på lite nedstämt humör just nu, men blir glad när jag tänker på att det är styrka som gäller på gymmet idag! Benen ska få sej en rejäl omgång, mohaha!

Har städat i köket (andra gången denna dagen), diskat och plockat kläder då min kära man inte har en aning om hur man gör detta, ska googla efter nätbaserade kurser senare,  i hur man hjälps åt i hushållet. Katching!

Får bli lite sånt här senare :thumbup:

Motivation i ord

Har samlat citat och ordspråk som tål att tänkas på. Många av dessa meningar rabblar jag upp för mej själv om och om igen, oftast räcker det dock med ett enkelt "Men för h*lvete, Marie!!", för när viljan sviktar och modet sviker får man klara sig själv.


`cause tramps like us, baby we were born to run

It ain´t over till it´s over

pain is temporary, glory is forever!

No pain, no gain!

Smärta är bara en högre form av njutning.

Hur svårt kan de va?!


Du är bra!


Seg

Dagens humör:

http://sdsmedia.sydsvenskan.se/archive/00128/Nemi-05-19_128480a.jpg

frulle!

Efter att ha vaknat kl 8, cyklat till gymmet lagom till att vara där halv 9, inse att det är lördag och gymmet öppnar inte förren 10, cyklat hem igen i motvind arg som ett bi, så sitter jag nu här med min frukost.
Får se om jag hinner träna senare idag, dagen är nämligen fullbokad.

För en timme sedan när jag kom hem så var jag sugen på en riktig mustig frukost, något riktigt mättande att sätta tänderna i.



Keso, tonfisk, äggvita och purjo tillsammans med Valios vaniljyoghurt, havregyn och psylliumfrön, mumma!

16 april

Halli Hallåå!
Tänkte slänga ut ett inlägg mest för att visa att jag lever, höhö!
Har haft en panghärlig dag med min J, fixat och donat en hel del både med bil och annat så det känns bra! Hade en otroligt jobbig "lättjogg" ikväll, 7 km och jag var helt sluut!!
Det är både fachinerande och fruktansvärt skrämmande att kroppen verkligen känner av vad den har att jobba med. Under gårdagen åt jag väldigt dålig energigiande mat samtidigt som det inte alls blev mycket av den varan heller, så min lättjogg blev en slitsam mardröm, rent sagt.
Men skönt att det blev gjort!:thumbup:
Idag var jag tillbaka i mina vanliga matvanor igen, så hoppas på revansch i helgen, haha!;)

Efter mardrömmsjoggen, så laddade jag om kroppen med en massa energi och vätska. Här med proteinpannkaka, avokado, skivad purjo, keso och krusbär.



Sedan lite fredagsgodis efter detta, så mådde jag som en människa igen:thumbup:

15 april

Aloha!
Har vaknat efter ännu en natts jobb, keampe! Mumsar i mej knäckemackor och en goood mugg med kaffe, därför att bortifrån träningen så är kaffe något av det bästa som Gud uppfunnit;)

Igår eftermiddag så åkte jag och bror min till gymmet här i kommunen, hade aldrig vart där tidigare så klart liiite spännande var det ju.
Gymmet var ganska litet, men välutrustat. Omklädningsrummen var kanonfräsha med snygga skåp och blommor och en massa sånt, pluspoäng!:thumbup:
Minus var dock servicen, stod i reseptionen en bra stund utan att få hjälp. Visst är det gratis när man besöker gymmet första gången, men man ska väl ändå "anmäla" sej? Hur som, hon som jobbade hade fullt upp med att sitta i soffan så jag struntade i att anmäla mej och satte igång med träningen ist.

Det blev ett rejält axel och ryggpass. Herre*piiip* vad jag kämpade! Det kändes riktigt bra och jag hade en massa energi som bara pumpade ut i hela min kropp! Persade i axelpressen också, vilket även känns av idag;)
Träffade även min härliga kusin där, och flera jag inte pratat med på länge, så ah visst är det skönt att vara "hemmavid" ibland:)

Antecknade inte passet i siffror, men detta körde jag:

->hantelpress
->Hantellyft rakt fram
->hantellyft åt sidan
->upprätt rodd
->sittande rodd
->chins
->shrugs
->hypersträck


Har börjat kolla runt på vad rullskidor ligger på för pris, och OMG vad dyyrt! Satte kaffesumpen i halsen när jag insåg att jag måste tömma kontot senare i sommar för att få råd med ett par träbitar på hjul..

;)

On fire!

Hoola bloggen!
Nu har jag fått sova ut efter jobbet inatt, även fått i mej en massa energi och kolhydrater ifrom av lasagne, mumms! Laddar inför milen imorrn.
Så fort lasagnen lagt sej tillrätta i magen så blir det gymmet, tänkte ge min rygg och ev. ben en omgång, moha!
Är ju hos mammi nu ett par dagar så det får bli kortare inlägg utan bilder, typsikt..
Ska köra mina favvoövningar på gymmet idag, så jag vill åååka nuu!! :)


Mums!

Får bli en fattig mankvinnas fruktsallad till jobbet inatt. Men Herre Gud så goott!!:thumbup:


The speed is killing me!



Efter löpningen höll jag på att svälta ihjäl, så en smarrig proteinpannkaka fick det bli mesamm jag ramlade innanför dörrn.
1,3 mil blev det att lägga bkom sej, och jag är nöjd med min prestation även om jag hade kunnat öka farten i slutet. Det märks såå tydligt att man inte är van vid att hantera värmen när solen steker i ryggen, men härligt att sommarn börjar komma!:)
Detta var dessutom första gången jag sprang med min tshirt ifrån CRAFT, och det funkade kanon! Svetten la sej som ett stort täcke runt resåren på min sportBH (Newbody) medans tshirten reglerade svetten bra, den får fem av fem toasts!:thumbup:

13 april

Hm, vad ska man ha med sej för mat när jag jobbar inatt då? Är sugen på någon fruktsallad, men även något wokat.. Beslutsångest!!!
Nu löpning! Behöver få röra på mej efter en skitjobbig natt, vaknade flera gånger, drömde en massa dumt och allt var bara sådär fel!
Men nu, springtime! :)

Ny smak!

Halloj!
Har vart ute så gott som hela dagen, heelt underbart! har tillochmed fått lite färg i ansiktet, härlig känsla! Har gått dryga milen idag, till och  från gymmet och med älskade W vid mina sida. Meningen var att det skulle bli en kort löptur ikväll, men känner i hela kroppen att jag verkligen inte orkar mer idag. Jag försöker lära mej att lyssna på vad min kropp tycker och säger, så det blir att bara ta det chill resten av kvällen :)

På vägen hem ifrån gymmet så testade jag smaken Lemon Lime, ifrån Celsius och den smakade ungefär som Gin&Tonic så jag är totalt frälst!:D Kanongod var den och jag förstår inte varför jag aldrig köpt den smaken tidigare? jaja, bättre sent än aldrig, haha!


Film

Nu ska jag faktiskt sätta på en film, lägga mej under täcket och till och med sluta ögonen för en stund. Jag är pangtrött efter att ha sovit allt för få timmar natten som var, men dagen har ändå var kalasbra!

Filmen får bli Spirit of the Marathon. Har läst en massa bra recentioner, så hoppas jag också uppskattar den:thumbup:
http://runcolo.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/spirit-of-the-marathon.jpg

Är magen glad, är människan glad!

Ett par härliga magövningar att inspireras av :thumbup:

Kick it up!

Löpningen gick bra imorse, kom in i ett riktigt härligt flow och allt bara gick på automatik, keampegrräjt! Det blev en mil, vilket jag tycker räckte gott idag. Ska ju inte slita ut mej totalt innan sommarn ens börjat!;)
Samtidigt som jag drog på mig löparskorna imorse så fick jag en konstig känsla i magen, ett pirr liksom. Det kallas glädje och förväntan!
Åh, vad jag älskar att springa!

Både snabb och stark!;)

Dont think - run!

Sitter och laddar med lite Soyghurt och havregryn, ska snart ut och sträcka på benen:) Är lite småtrött eftersom jag hade svårt för att somna inatt, men det ska vi snart springa ifrån!
Ska försöka prestera bra ute i spåret idag, jag är taggad till tusen och hoppas hoppas att hela löprundan kommer kännnas som nu!

Inatt låg jag i sängen och funderade, jag har hittat en tillräckligt brant backe här i Trollhättan nu där jag vill ha min backträning. Givetvis är jag galet sugen på backträning NU, vill se hur mycket jag klarar av, testa mej fram tills jag hittar min metod i just backar!!
Men, som bror min hade sagt; Var sak har sin tid, och idag är det tid för löpning, inte backträning. Jag får helt enkelt hålla mej:thumbup:

http://3.bp.blogspot.com/_aPVYUOPSsp4/Sigh8uGepkI/AAAAAAAAAJg/8RaLOia67kE/s400/700-00055320c.jpg
Bild: Google

Ugnsgodis



Testade på att göra lite nyttigare snacks ikväll, och efter ett andra försök så blev resultatet ganska bra. "Skalade" långa chips av morot, palsternacka och selleri och blandade detta med en blanding av olja och salt och in i ugnen i ungefääär.. 30 minuter på 160 grader, om jag minns rätt.
Jag lät dem lufttorka ett par timmar, sedan fritt fram för tuggetugg!

Ska ut om en stund och cykla med W innan det blir för mörkt, sedan lite film och sedan sängen. Ska försöka komma i säng relativt tidigt idag:thumbup:

Something sweet

Jag gör eget godis :)

löprundan och...

2ab238e47823715994e59bbe621a4e5c.png

Kolla varifrån!

löprundan och lunch - check!!
Nu blir de prommis med W och kanske en fika nere på stan, e sjukt sugen på vaniljbulle:)


Join the joyride!

Nu blir det att få slut på det söta i godispåsen, en del kvar;) Imorgon förmiddag blir det en skön löptur, känner för att få sträcka på benen, få känna vinden i ansiktet och bara få känna sej fri.
Var på en mysig promenix med älsk förut, har blivit för lite av den varan det senaste så dessa tillfällen är guldvärda:love:

Detta var allt jag hade på mej förut på promenaden, mer behövdes inte, snart sommaaar!!!

Winner´s never quit

..´Couse quiter´s never win!
Exakt så tänkte jag för mej själv på gymmet förut; vinnare ger aldrig upp, för de som ger upp, de vinner aldrig!
Jag blev sporrad till 1000 och gav verkligen allt jag hade; Jag kunde, jag hade viljan, och vann så mycket på att inte ge upp även om armarna skakade och verkligheten runtom mej försvann.
Slog mitt personbästa i hantelpressen, så nu kan jag dö lycklig!:thumbup:

Vad som händer och sker ikväll vet jag inte, är sugen på en löptur men vill inte springa själv, så ska försöka få med J annars stannar jag hemma;)
Min lunch förut, kalasgott!:)



Nu äär det sluut pååå veckan, det är daags för freedaaaaags myyyyyyyyyyys!!!!!!!!!!!!!!

hittade en...

0-47a326b9a2f3655571770f862d88c127.png

Kolla varifrån!

hittade en massa tussilago på promenaden, små solar:) sitter nu med min lunch; kycklingsallad, inte helt fel !


What's the matter with calamity anyway?

Kan ni fatta hur arg jag blev när jag vaknade imorse, och efter en snabb koll på klockan insåg att jag försovit mej?! SUCK!
Så ja, jag tröståt lite en hel del mesost till min frukost idag bara för att.
Nu långprommis med W, sedan blir det antingen gymmet eller intervallträning. Hade faktiskt behövt bådadelarna lika mycket, men får se vad som hinns med idag :)
För övrigt funderar jag på att skriva in mina måltider här på bloggen, kanske skulle få mej att äta mer regelbundet?

Som ni ser på bilden, så skiner solen lite grann där ute. Den gick dock just nu i moln, men hoppas den kikar fram under promenadens gång!:)



Tonight? We make soap.

Hoola, alla nattuggler!
Min kropp vill inte sova, är ganska trött men kan ändå inte sova, typiskt! Ibland är det så, antar jag?
Kan ju sammanfatta gymmet idag, det blev ett ryggpass på dryga timmen ungefär, myycket effektiv tid! Ett av de bättre passen på länge, yeh!
Vad gäller kabelrodden så slog jag mitt personbästa i tunga reps idag, daaaamn vad härligt det känns när träningen ger såpass synliga resultat!! I och med att jag orkade mer, så längtar jag redan till nästa veckas ryggpass, då ska det slaktas muskler!;)

Efteråt försökte jag ta kort på min rygg för att visa mina framsteg, men varenda muskel som samarbetade med min rygg protesterade genom kraftiga skakningar trots nogrann återhämtning. Jag ser nada!;)


Jag letar förbrilt på google efter ett pangsnyggt linne jag såg en person bära på filmen jag kollade på ikväll. Hittar inte riktigt vad jag söker, men det håller mej ju sysselsatt, haha! Snart, snart mååste jag sova, spinningpasset imorrn bitti kräver min energi.


Walking away, away.



För er som hängt med ett tag vet säkert att Erik Hassle är en stor favorit hos mej, han vet hur man gör musik som berör inuti.
Denna versionen av Robyn´s Be Mine, gör han ihop med Ellie Goulding och den är otroligt vacker!


She waits - for someone.

Bakat tunnbröd heeela dagen ifrån klockan 11, så är goott seg i skallen nu efter allt kavlande, haha! Ska faktiskt lägga mej i sängen och vila lite, bloggar mer senare ikväll, maybe :)

7 april

Morrn morrn!
Sitter och häller i mej kaffe, och måååste snart pissa!! Helt otroligt vad lite koffein kan göra med min stålblåsa, haha!
Ska snart sätta mej i bilen, tuffa iväg till farmor och baka dessa underbart goda brööd. Sitter även i valet och kvalet mellan att ta mej träningskläderna? Ev. hinns inte gymmet med idag, men tar jag med löparskorna så kan jag ju jobba ihop några kilometrar på farmors grusväg, och innan mörkret faller sej inpå.
Men å ena sidan så har jag joggat två dagar irad denna veckan.. Men å andra sidan så har jag aldrig brytt mej om mina planerade vilodagar tidigare!;)

Nu hade gärna utomhus fått se ut som på denna bilden! Just nu vräker regnet ner och blåser gör det som tusan!

Foto: Privat

Pain is weakness leaving the body.

Ja, ungefär så gick tankegångarna under mina 40 minuters jogg ute idag. Riktigt så illa som det låter var det kanske inte, men de sista två kilometrarna krampade min ena vad och jag fick verkligen slita för att inte ge upp och gå resten av vägen.
Förutom krampen i slutet, så gick det väldigt bra idag!
Det blev 7 km som sagt, tiden är jag inte alls stolt över, men farten ökar automatiskt ju mer jag springer, för varje gång. Positivt!:thumbup:

Nu har jag smäckt i mej lite proteinrik mat i form av keso, tonfisk och en mumsig grönsallad. Laddar inför gymmet om ca en timme. Blir väl att träna axlar + rygg idag, beroende på hur mycket jag hinner. Det är ju hur mycket folk som helst på gymmet om kvällarna nu! Speciellt människor som trängs vid vikterna, somliga är även väldigt stressiga av sej och nästan står och trampar på mej för att jag ska släppa ifrån mej bänken, eller vikterna eller vad de nu väntar på.

Ikväll ska J med till gymmet!:love:

Bild: Jag och J för cirkus 1 år sedan.

I'm lost, run at my own cost.

Är man lite av en nörd när man sitter i timmar på Eniro Kartor och mäter, jämför och letar nya rundor att springa? Så fort min lunch lagt sej tillrätta i magen så blir det ut och springa, ska bli såå härligt att röra på sej lite!
Jag har flätat luggen så den slipper ligga klistrad i pannan, bland de värsta irritationsmoment under en löptur jag kan ha!;)

Imorgon ska jag åka till min käre farmor och baka gammeldags tunnbröd, såå gott!! Ska försöka ta bilder, men det får bli med J´s kamera då min fortfarande inte fungerar.
OM jag nu kommer ihåg kameran så ska ni få bilder på en massa lammbebisar också, som pluppar ut för fullt just nu hemma hos henne!:love:

http://www.vargadoren.se/lamm.jpg
Bild: Google

6 april

Morsning!
Nu är det dags för mej att få rätsida på träningen igen, har latat mej alldeles för mycket. Började springa i backar igår, vilket jag inte gjort på.. Flera månader! Det blev alltså 5 km i upp -och nerförsbackar, tiden blev inget att skryta med då det tog 27 minuter att springa detta.
Peppar, peppar!

Kände däremot av lite förkylning i halsen, plus känslan av att mina lungor inte fylldes tillräckligt med luft. Men å andra sidan så är det bara bortförklaringar, jag är kärnfrisk och så här blir det om man svullar hela helgen med godis och aalldeles för mycket mat.;)

Idag blir det jogg i 7 km, ganska lätt väglag, vilket för mej innebär grusväg. Får hoppas att jag får upp flåset och att det är många i spåret idag, så man blir sporrad till att ge järnet där ute!:thumbup:
Men detta sker inte förren eftermiddagen, först blir det en skön promenad med Wiggobus!

Söndagens frukost!

lunchen var...

0-432bdee92e8cb18168e72afbbf98a9cd.png

Kolla varifrån!

lunchen var efterlängtad idag! Mums:)


Cut me - show me - enter - I am!



Imorrn gäller det. Imorrn. Imorrn.

3 april

Orkar inte skriva så mycket ikväll, jag är såå trött efter att ha vart på g hela dagen, men kan avslöja att jag var uppe imorse och testade nya skorna. Meningen var att det skulle bli en snabb runda på ca 20 minuter för att ha gott om tid att dusha och göra mej klar tills vi skulle åka till Jönköping, men det var såå härligt att äntligen få springa att det blev i 50 minuter istället, haha! Härligt! Dock lite stressigt med att få komma iväg i den tiden vi skulle, men det gick!!:thumbup:

Bilen som gjorde Bilsport Performance showen värd att besöka. Jag är sjukt svag för mustanger, hjärtat slår dubbelslag när jag ser dessa muskeldjur, brutala!

Skor och godis

Jag hade verkligen sett fram emot denna dagen. Längtat. Varit förväntansfull. Detta var dagen då jag skulle skaffa mej ett par nya löparskor, och ja! Man blir som ett barn på julafton! Är de något man verkligen uppskattar så är det en sköön shoppingtur med pojkvännen en mysig vårdag som denna!

Jag fann ett par skor -vita med gulddetaljer!!- som jag är riktigt nöjd över, Saucony ProGrid Triumph 5. De ska vara bra för längre löprundor, och det passar ju bra:thumbup: Upp till bevis vad de går för!;)
http://www.muskokaoutfitters.com/product_images/footwear/W_ProGridTriumph5_Gold.jpghttp://www.muskokaoutfitters.com/product_images/footwear/W_ProGridTriumph5_Gold.jpg

Förutom detta fantastiska köp (haha jag kan inte sluta gotta mej åt det;)), så har dagen varit.. Omtumlande. Vaknade med ett leende på läpparna för att sedan få ett emotionellt knytnäveslag rakt i ansiktet. Har stapplat runt och försökt hitta balansen efter detta, hela dagen. Försökt få till någon sorts ro; Städat bilen, tvättat madrassen till sängen, diskat, bytt färg på naglarna.
Till slut bestämde jag mej för en promenad runt slussarna, köpte med mej en påse godis och gick där för mej själv i närapå 2 timmar och andades in luften, friheten och.. Och känslan av att försöka släppa taget om allt. I alla fall för stunden.

Natti!

HalliHallå!
Klockan närmar sej 10, och här sitter jag med en hel chokladkaka i handen och planerar nästa veckas träning, häftig kombo haha!;)
Imorgon blir det att shoppa nya tights, har nämligen inga riktiga kläder att springa i utomhus. Det jag tränar i på gymmet blir för kallt att ha på ute, brr!
Men när jag ändå verkligen måste få kicken av att springa i naturen så får jag skylla mej själv, haha!

Ni får se imorgon vad som blir:)

Snygga Jessica Biel!
http://www.laineygossip.com/pics/jt%20biel%20run%208%2030apr09.jpg

April April!

http://liamscheff.com/daily/wp-content/uploads/2009/06/happy-sun-300x296.jpg

Häärligt att vara inne i April månad, nu närmar sej springsäsongen med stoormsteg wohoo! Det märks även på gymmen att folk börjar tänka på Beach 2010, det är väl nu som paniken smyger sej inpå, tänker jag. Det är ju trots allt inte många veckor kvar tills man ligger längs stränderna på Västkusten i bikini, och bara solar, myser och har det bra?:thumbup: Fast vad hjälper det att fixa sommarformen om man gör 30-40 reps med hantlar som väger max 2kg?
Förlåt, inte meningen att vara negativ, men visst stämmer det någorlunda?

Fy, jag känner att mitt morgonhumör speglar av sej ganska bra i det jag skriver.. Får sluta skriva och göra frukost så jag blir på bättre humör! helt enkelt.
Och då måste jag ju berätta om mitt RPM pass igår, jag verkligen överpresterade mej själv, gilla!

Öönskar mitt humör stämde in med koppens, idag:( Men de visa mäniskorna säger att det bör finnas sådana här dagar också..

RSS 2.0