MobilBloggat - fika, med en vän elle nått:)

dsc00205 (MMS)

MobilBloggat - fika, med en vän elle nått:)


30 augusti

Igår, en oplanerad dag men fullt ös medvetslös alla timmar:thumbup:
Idag, jobb ääända fram till kvällen, cash baby!

29 augusti

Igår var det lördag, idag söndag. Logik, när den är som bäst!
Lördagen kickades igång med mysmorgon, sedan bär det av ner till Götet och Ikea. Vi letar efter nytt soffbord nämligen. Hittade inget bord vi ville ha på Ikea, men åkte därifrån med massa annat som vi egentligen inte skulle ha. Ungefär som det brukar te sej när jag och J ska handla nått;)
Det blev en stor grön, fluffig matta, som jag älskar!, köksgrejer, och en stor palm:thumbup:

Yehyeh, pose!:D

Trött och iriterad!

Jag sov inte många timmar inatt, grannjävlar som står utanför mitt fönster fram till kl6 imorse och röker, snackar och är allmänt högljudda. Fulla! Deras rök efter ciggen gick antagligen in i nån fläkt eller så, för inne hos mej stank det äcklig rök hela tiden!
Sist jag kollade på klockan var den kvart i 6, vaknade kl 9 och kunde återigen inte somna.
Bestämde mej för att städa, fick istället en skruvjävel i foten, hällde ut en påse havregryn över hela köket, slår tån i bordshelvetet och jag har inget rent att ta på mej!

Fick ett sms av pojkvän. Glatt eller nedstämt, vet inte. Efter ett par sms blev jag glad. Nu ska jag ut med Wiggobus, göra ett par ärenden, sedan ska jag göra ännu ett försök till att städa lägenheten. Kanske.
Det ska bli så skönt att slippa denna om en månad, för då blir det en stor härlig och myysig tvåa!:D


Not my fault!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma.
Pinocchio var en lögnare.
Robin Hood var en tjuv.
Tarzan gick utan kläder och lekte med sin "apa".
Snövit levde ihop med 7 män, den slampan.
Pippi jagades av soc, och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag ..blivit!;)





26 augusti

Har vart på en skön lånpromenad med Wiggobus idag, nu ska jag äta lite makrill innan det är dags att lämna W hos R, innan jobbet. Pangbra!:)
Lite småpirrigt är det att bege sej till arbetsplatsen idag, nya grejer på g nämligen, men det ska nog gå bra. Klart det går bra!
Kommer hem sent ikväll, och sedan upp tidigt i ottan imorgon, men det är okey.



Kvällsmat.

Gjorde mej pannkisar med färsfyllning till kvällsmat idag, kalasgott! Gjorde några xtra att ta med till jobbet imorrn, smart är jag!;)


Tickets!

Hämtade ut biljetterna till Volbeat idag. Inte många veckor kvar nu, yehyeh!






Musik

Jag har börjat leta efter mp3 -spelare med radio. Som det är nu så använder jag mobilen till detta, men jag vill inte ha med mej mobilen i löpspåret av olika anledningar.
Så, någon som vet prisvärda mp3spelare med radio, tål väta, svett och regn, och som inte blir kassa efter ett par månader.


24 augusti.

Gymmet gick bra igår, det blev 40 minuter total axelpumpning, vilket känns idag:thumbup: Passet gick bra, det var inga "lata 40minutare", utan jag utnyttjade verkligen tiden till att svettas och se till att musklerna fick jobba. Kvalitets -tid när den är som bäst!
Som belöning gjorde jag mej en god smoothie med björnbär när jag kom hem, mumma!

Jag antar att jag är den enda i Sverige, eller världen, som inte sett The Last Song ännu? Den filmen med Miley Cyrus. Så ikväll efter spinningen så är det min tur, har tillochmed laddat med lite chips kvällen till ära, haha!:thumbup:
Imorgon är det lite jogg som gäller igen, ingen löpning, jogg!

Sitter och väntar på att regnet ska avta ialla fall liiiite grann, så jag kan cykla lite med Wiggo sen. Haha jag är barnsligt förtjust i att cykla!;)


Paprikagrottor med ugnsbakad lax.


1 port.

Jag skårade laxfilén "smekte in" salt, oregano och thaicurry både i skårorna och runt om hela. Droppade över lite balsamico och in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.

Jag fräste hackad rödlök, vitlök och kapris i en panna under tiden, filén bakades. Hällde lite quornfärs och lät detta stekas.
I med en rejäl klick kvarg, tacokrydda och lite vatten och lät det stekas ett par minuter till.

Delade en paprika, ut med fröerna. I med den stekta färsen i en av halvorna och toppa med ost och kryddor.
Ut med laxen ur ugnen och in med paprikagrottan, du kan stänga av ugnen under tiden papriken bakas, 10-15 minuter.

Serveras med kryddkokad bulgur, mumms!:thumbup:

Detta innebär ungefär;24% kolhydrater, 38% protein och 38%fett.

23 augusti

Gröten med sylten (eller ska jag säga sylten med gröten?;)) är i magen, knäckemackan likaså, nu blir det att cykla ner på stan för lite ärenden.
Sugen på fisk till lunch idag, som den periodare jag är, så är fisk det som jag äter konstant now a days! En massa smarriga feskrecept här!

Fattar ni nu vad jag menar, med bilderna?!


Sömnlöös..!

Sitter med en bombtät näsa, svårt att sova då.. Har dock en spinnrock i knät som håller mej sällskap (Julle -pissen alltså, inte en riktig spinnrock, de hade ju sett ut;))

Hm, önskar verkligen att jag hade en sån där ambitiös pojkvän som typ tog riktiga pangbilder! ..och inte sånna där oförberedda, fula och pinsamma suddbilder..!
Som denna, typ en förvarning eller nått kanske så jag kunde gjort en skitsnygg posé!!??:thumbup:

Fånet innan start!


Föresten, detta är de tightsen jag snodde åt mej på Craft -rean! Så sköna och sitter lika bra hela tiden! 10 -poängare!

22 augusti

Mycket händer just nu, och mitt skrivande blir lidande. Både här på bloggen och runtom. Både bra och dåligt.
Kan ju börja med att Midnattsloppet igår gick bra. Jag slog inte PB, men vad kan man vänta sej efter en hel sommar med lata dagar?;)
Hur som haver, jag är nöjd med min tid som blev 56.01. Och slutade på plats 1006 av 4500 springtokar till girls där ute! We did grejt, huh!
En trevlig "uppvärmning" inför halvmaran den 11 september!

Lite siffror ifrån loppet.


Klicka för större. (pulsklockan)


Nog om det, blir faktiskt bara mer och mer frustrerad över att tänka på de;)
Vart och kollade på ännu en lägenhet igår, och denna kändes bra! Riktigt jäkla rätt! 8e våningen, så trappträning is the shiet, haha!
Har ju inte fått den ännu, men lämnade en intresseanmälan och nu är det bara att hoppashoppas! Och i sådana fall bli inflyttningen i samma veva som Volbeat -konserten, så mycket bra på en och samma gång!:D

Jag och W för ett par timmar sedan, när de släppte vattnet vid slussarna. Mys med min bästa:love:

Detta jäkla socker!

Okey, det är mitt i natten och egentligen är jag way för trött för att ens kommentera det jag precis hittade på nätet. Men, det hindrar mej inte ifrån att dela med mej till er:thumbup:


Nu är vi där igen! Frukt och socker. Vad sjutton ska man tro? Scrolla länge ner för att läsa tidigare inlägg om detta.
Jag är way för trött för att kunna komma med något seriöst om detta, men visst har man alltid hört att frukt, grönt över huvud taget, underlättar viktnedgång, ger mättnadskänsla (tro 17 de efter allt socker??), är bättre än köttprodukter etc. Dags att övervinna tilliten till gamla myter?

Middag och *tadaa* gymmet!

Yes, som ni förstår av rubriken så har jag både käkat middag och gymmat idag!;) Jag var hos farmor och käkade en seen middag idag och av någon anledning så fick jag den där magiska känslan i kroppen. Ni vet, att om jag inte börjar jobba med kroppen just NU, svettas och låta musklerna slita exakt och precis just NU, så dör jag!
Så, mitt mellan lingonsylt och lammstekar så smyger jag iväg och åker till gymmet, Westcoast idag. (Därför slapp jag även väga in lammen idag, höhö!;))

Eftersom jag kort och gott åkte direkt ifrån middagsbordet till rullbandet, så kom hållen efter 21 minuter. Jag spurtade avslutningsvis 2 km, hoppade sedan av bandet och tackade mina ben för samarbetet. Lyfte skrot istället. Blev ett enklare tuttpass, men guud vad jag mådde bra under tiden! Så fucking gräjt!

Nu blir det sent kvällsmys framför teven med sötaste vovven Wiggo. Vi ska fjärta ikapp; jag har fått i mej ett par för många äpplen ikväll och Gudarna vet vad Wiggo fått i sej, för han ger ifrån sej högljudda praktfjärtar titt som tätt :S

Liite saknar man ju vintern!:D

Motivation 1.

Tänk att jag ska springa samma halvmara som en av mina absoluta idoler; Bergqvist! Även om jag så rullar upp  halvdöd på målrakan, och ser henne, så lovar jag att jag kommer kunna kuta ett varv till! :D



19 augusti

Jag städar. Jag är nervös, stressad. Alltså så städar jag. Jag kan inte sätta mej ner och läsa, inte ge mej ut i löpspåret, inte sitta ner lugn och sansad för en middag. Jag är nervös, jag stressar. Alltså städar jag.

Jag frågar mej om och om igen; Varför denna panik? Midnattsloppet innebär 1 mil. Distansen är jag kolugn med. Inga problem på den fronten. Men, det känns konstigt att springa ett lopp. Ett riktigt lopp. Med nummerlappar och hela fadderullan!
Jag ser fram emot lördagens lopp, det gör jag verkligen. Men tills dess ska jag städa. Städa, städa för att behålla självbehärskningen.
Jag har inte sprungit på hela veckan, det har jag inte klarat av. Bara tanken på att min top ligger startklar i garderoben, får mej att må illa.
Nervös ja. Smått galen, utan tvekan.

Kanske ska försöka med film idag? Det är ju kasst väder, så det är okey:thumbup:

Inspirations -föreläsning.

En föreläsning om detta ämnet med denna mannen; Michael Södermalm, hade vart väldigt uppskattat och läringsrikt!
Kanske skulle man gå dit?



MobilBloggat - huur slår man PB på ett sån...

dsc00108 (MMS)

MobilBloggat - huur slår man PB på ett sånt här underlag då?!


Suspicius minds.

Är ni som mej, och äter mycket frukt, sallad och grönsaker? Läs detta!
Jag trodde inte på detta först jag läste det, men det låter ju faktiskt rimligt! Inte för att jag är rädd för att få i mej för mycket kolhydrater, nej inte alls, jag behöver både fett och kolisar om jag ska orka träningen. Men för det så behöver det ju inte vara av den dåliga sorten, eller hur?:)
Dessutom blev jag ganska förvånad av texten i artikeln, så tänkte mest dela med mej.

Istället för att känna sej duktig och ta ett äpple till mellis, kan jag alltså ->nästan<- lika gärna halsa en Coca-Cola!;)


Jobb -update

Jag är nu inne på timme 17 av 25, så snart säger jag tack för mej och går av mitt pass. Just nu sitter jag och är såå nöjd med mej själv! Här är dagens energifördelning i matintag, visserligen är planen att minska de onyttiga fetterna och låta protein och kolhydrater ta den största platsen. Men! Den ljusblå markeringen är mest nyttiga fetter, och jag är såå nöjd!:thumbup:
Det ökade intaget av protein tar bort mitt sötsug och därför är jag inte lika sockersugen.

Inga matfällor idag inte, fyfan vad jag är bra!:D

 

MobilBloggat - äntligen lunch!

dsc00106 (MMS)

MobilBloggat - äntligen lunch!


Spring i benen!

Nu ska vi se! Löpningen förut, ahh.. (för jogg blev det inte som planerat, utan löpning!) Jag ler när jag tänker tillbaka på den! Meningen var att springa till mormor. Jag och bror min. I en takt där vi samtidigt kunde prata normalt.
Benen känes sådär lätta och spralliga, ungefär som att de hojtade till mej att "Yeh, nu sticker vi!":)
Vi tog en omväg vilket innebar många branta, men relativt korta, uppförsbackar. Utmaning. Och alltså ingen jogg där vi kunde föra ett normalt samtal!

Jag tycker faktiskt att jag skötte mej ganska bra. Max bpm blev 180. Vilket är helt okey!:thumbup: Distansen blev sammanlagt 1,3 mil och "vätskepausen", alltså fikat hos mormor blev efter 7 km. Där laddades med rabarbersaft, drömtårta och apelsinjuice. Inte helt fel!;)
Vägen hem gick som en dans, lite långsammare, men vad kan jag begära av min kropp då den precis blivit fullmatad med 7 sorters kakor?

Sammanfattning; Jag känner mej laddad inför Midnattsloppet den 21! Kommer bli awesome!:thumbup:

För övrigt, hur länge har ni väntat som längst på en beställning ifrån Svenskt Kosttilskott? Jag börjar nämligen bli aningen fundersam över vad dom håller på med?

Mobilbloggat -Vätskepaus hos..

dsc00102 (MMS)

Vätskepaus hos mormor:)


12 augusti

Äggen och gröten ligger i magen, kaffet intas för fullt och träningsvärken smeker mina axlar. Kunde det vart bättre?:thumbup:
Igår var jag inne i bokaffären och beställde en bok skriven av Jane och Mike Tomlinson. Målgång.

Den handlar om en kvinna, Jane, som fick cancerdiagnos fastställd på 90-talet, och med orden; DU kommer dö inom ett halvår. Men istället för att bryta ihop helt, så bestämde sej Jane för att kämpa. Och kämpa gjorde hon!
Hon ändrade sina lata dagar mot löpning, simmning och träning i allmänhet.
Trots andningssvårigheter och smärta så tog hon sej an både London Marathon och Triathlon. Och hon klarade även av en av världens kanske största och tuffaste idrottstävling; Ironman Triathlon Florida.

Jag tror att detta är en otroligt inspirerande bok! Och jag längtar tills jag kan få slå upp första sidan och läsa!:)

Målgång

11 augusti

Sitter med lunchen i högsta hugg samtidigt som datorn gör mej sällskap, ska snart ut och städa bilen, vill inte men mååste verkligen ta tag i det nu!
Klockan 9 iförmiddags åkte jag och Markus till gymmet och fick gjort lite nytta, kändes såå bra och ännu en gång så var det allt för många dagar sedan jag senast var där. Skärpning!

Det blev biceps och axlar idag, även lite rygg. 2 timmar går fort och när man har kul och jag känner ett välbehag i hela kroppen just nu, underbart!:thumbup:

Träna i morgonfrillan är rock n roll!


Och vet ni vad? Hittils under dagen så har jag följt min matplan punkt och pricka!!=D

Pancakes med havremjöl.

Bilden gör dem inte rättvisa, de var smarriga och såg riktig goda ut!:thumbup: Fyllningen är en enkel tonfisk/kvarg -röra med lite paprika, pressad vitlök och kryddor.

Angående receptet, som vanligt mäter jag aldrig hur mycket av varje ingrediens. Så jag skriver på ett ungeför, så får ni testa er fram själva:)
Meningen med detta expriment var att behålla kolhydraterna, men minska fettprocenten.




Havregryn
Ägg
Kvarg
Lättmjölk
Salt


Hällde ca 2 dl havregryn i minimixern och mixade till ett fint mjöl.
Hällde i två ägg, ett par tsk kvarg och mjölk tills det blev en pannkakssmet. Salta. Och mixa tills det såg bra ut.
Smaka av.
Stek.

De blev ganska tjocka, så nästa gång ska jag ha mindre smet i pannan. Jag stekte med smör.
Hoppas ni testar och kommer med lite tips om andra recept!:)

Glada och positiva tankar!

När jag läste bland de nyaste kommentarerna, så stannade min hjärna upp och jag blev helt paff. What?!

Linnea skrev;


Jag som vissa dagar knappt orkar ta mej ur sängen för frulle, hur kan jag motivera någon överhuvudtaget! Jag som somliga dagar måste piska mej själv (bokstavligt talat) ut i löpspåret och våndas för att inte ta en extra bulle till fikat, hur kan jag inspirera!?

Å andra sidan, så är det kommentarer som dessa som ger mej en extra knuff i rätt riktning, så på sätt och vis så hjälper vi ju varandra:thumbup: Vad vore vi utan World Wide Web?!;)


10 augusti

Dålig dag för löpning, märkte jag. Humöret och lusten var iinte på max. Ändå gick det relativt smärtfritt! Jag tänkte till ordentligt i planeringen och förberedde mej för att jogga i terräng. Just det. Jogga.
Eftersom det regnade en hel del igår, så skulle elljusspåret häromkring vara blött, lerigt och åt h*lvete svårt att springa i med tanke på att man sjunker ner i gruset. Hard workwork:thumbup:

När jag kommer dit ser jag att de "förbättrat" spåret med stor tung stenig gråsand. Blöt. Och detta var sjukt jobbigt och tungt att springa i. Bara efter 4 km brände det i benen, herre guud.. måste springa på detta underlag oftare! För fy bubblan vad det kändes i benen, och gör fortfarande:)
Varenda gång jag springer dessa kortare terrängjoggisar (korta sträckor just därför att detta inte är min typ av löpning. Och jogg just för att jag inte har motivationen för löpning i terräng) så går det upp för mej mer och mer att långdistanslöpning är min grej. Inte terräng. Men detta är såå viktigt, och det är bara att ta tjuren vid hornen!:)



Jag kom upp i 95% av min maxpuls ganska fort och höll det kvar i 15 minuter, inte illa för mej! Inte illa för mej alls med tanke på underlaget, den trytande lusten och.. Ah, jag kom inte på fler bortförklaringar där;)


Detta underlaget varvat med tung gråstenssand, pangbra terrängunderlag!:)


Gääsp!! Nu skiter jag i detta och tar långdistansen istället!!;)

Just de! Mina pancakes skulle ni få bild på också, även receptet! Men jag hinner inte skriva det nu eftersom jobbet kallar, bäst att komma i tid, tänkte jag;)

Skallebanken besegras!

Har nu haft huvudvärk i närapå två dagar (inte hela tiden dock;)), tror inte att en stel nacke efter Stockholms -resan gjorde saken bättre, ger nu upp hoppet om att det går över av sej självt, här intas alvedonbrus i röda stora muggar. Skål!

Fick sms ifrån Svensk Kosttillskott för två sekunder sedan också. Så bra. De är snabba med leveranser. Något sånär billiga också. Gillas!
Och anledningen till varför jag inte, trots gångavståndet till Gymgrossistens lagershop, inte handlar hos dem är enkel; De är dyra/re. Punkt. (Trevlig personal dock!:thumbup: )

Jag gjorde ännu ett nytt försök till nyttiga/re pancakes ikväll, och jag hurrar för ordspråket som jag hela tiden malt i huvudet; Trägen vinner! För det gör jag;)

Ska visa bild imorgon om ni är nyfikna:thumbup:

9 augusti

Ojoj! Så mycket har hänt under helgen att jag helt enkelt inte haft tid för bloggen. Så kan det gå. Har bland annat bilat upp till Stockholm med Jessica och hämtat hennes underbart söta vovve på Arlanda. Mycket händer när jag och Jess tillbringar våra timmar och dagar ihop, så är det bara!:)
Jag har dessutom passat på att vara så mycket som möjligt med min andra halva, blir inte att vi kan umgås med varandra varenda dag längre då vi jobbar på olika orter:(

Här är Santos, som vi hämtade på Arlanda. Superdupersöööt!:love:
Bilden tagen idag.


Jag vart och skulle köpa mer kvarg idag. Hos Lidl var favoriten slut. ICA´s var slut. Arlas var bara den där feta kvar. Men när allt såg som mörkast ut, så fann jag ljuset i tunneln; VALIO!
Man kan alltid lita på Valio, i alla fall när det kommer till smakupplevelser, smög bort till deras hylla och nappade snabbt åt mej ett litet minilager av lättkvargen. YEH!
Och som jag förutspådde, smaken är FAB! :thumbup: ..Den tävlar med Lidl´s, får köpa envar och ha smakprov någon dag!;)




Snart Midnattsloppet, kommer bli grrymt!=D

Laddad med energi för en löprunda, blir do...

dsc00044 (MMS)

Laddad med energi för en löprunda, blir dock en kortare tur än planerat. Men de får gå:) en mysig och snabbt avklarad fredagsjogg helt enkelt!


Asics Gel DS Trainer 15

Tänk er dessa DS trainers på mina springfötter! Om jag blundar och önskar riktigt jävla hårt, får jag dom då? Huh? Vadå inte är så det funkar? Damn you!


Happieness!

Jag har fortfarande pulsklockan på armen. Som om den kommer gå upp i rök om jag tar av den. Men den är min och den är så fin! Ibland kastar jag en blick på den och ler. Blir sådär varm inombords, ni vet? Startar den, bara för att höra "start -ljudet". Orienterar mej runt i menyn, fast jag gjort det säkert 100 gånger redan så är det lika spännande varje gång jag scrollar upp och ner. Åhh, min fina!:D

Imorrn har jag planerat en kvällsjogg som börjar på ca milen, och spanade nu in vad vädret hade att erbjuda och jag måste ju säga att jag tajmade in otroligt bra!:thumbup:


5 augusti

Först och främst, så tänker jag självutnämna mej till Dagens (Årets?) Åsna. Jag har bara sovit en timme inatt, så jag är varken alert eller med i vad som händer idag. Därför hamnade min mobil på biltaket imorse, glömms bort och precis när jag kommit hem så inser jag vad jag gjort!
NEEJ!!

Så, här sitter jag; Ledsen, mobillös och med en ångest stor som en vattenballong. Åh..:(
Med tanke på den dåliga sömnen inatt så föll tanken en stund på att flytta löpningen till eftermiddagen istället, men jag bet ihop och till slut blev det 6,5km ändå.
Bättre än inget!:thumbup:

Jag har märkt, att när jag kolhydratladdar de 48 timmarna före ett springpass, så blir mina ben fruuktansvärt tunga, tröga och "tjocka". Som två degklumpar!
Som idag, mycket berodde säkert på den dåliga sömnen, men de sista kilometrarna så var mina ben totalt borta. Jag hade orken, en puls som samarbetade bra och både viljan och löpglädjen fanns. Men benen, åh, dessa ben! Hur som haver, efter närapå 7km vart mina ben trötta, inte slutkörda men trötta.



Åhh!!!=D=D

Ingen löpning idag då jag ska ge mej iväg på en längre distans imorrn, ladda benen! Hämtade som sagt pulsklockan idag, kopplade in den direkt, så den laddas just nu, Åhh!! Vad jag bara vill skita i att ladda den, knäppa på den på armen och känna lyxen med en sprillans ny pulsklocka, och springa iväg! Den kryper och pirrar i hela kroppen, men klockan måste laddas i minst tre timmar, men för säkerthets skull, så laddar jag den i fyra;) Så, runt halv 12 inatt, eller nått, så är den klar. Ska jobba imorrn, så kan borde inte springa då, men får se hur det blir med den saken!;)

Tanken var att köpa Forerunner 310XT, men hur jag än vrider och vänder på myntet så är den för dyr. Så jag valde 305;an istället och är minst lika glad för det just nu!:thumbup:

Återkommer med recension när den är testad, helt enkelt. Men visst är den snyygg!!! Haha, jag är såå glaad!!! För övrigt, det blir Sthlm halvmara och dessutom ska jag samla ihop allt mod och galenskap inom mej och åka dit själv! Ses vi där?


3 augusti

Morgonstund har guld i mun.. NOT!! Har kastat i mej en ostmacka och töörligt massa kaffe i försök till att bli mänsklig. Vakna Marie, VAKNA!! Idg blir det jobb, sen till kvällen ska jag hämta min nya pulsklocka som äntligen kommit! Wohoo!!
Kan det bli bättre?:)

http://www.marathon.se/images/upload/lopakolning.jpg

2 augusti

Åhh!!! Denna beslutsångest!! Jag har nu 2 dagar på mej tills anmälningstiden går ut.
Stockholm Halvmara, eller inte Stockholm Halvmara.. Det händer så mycket denna hösten att jag hade behövt hålla i pengarna, men ändå. Pengar att till för att användas, eller hur?! Varför spara, om man inte använder dem?
Ja, nu blir det en kort femma med Wiggo innan läggdags. Upp tidigt och jobba imorn, gottgott!:thumbup:

http://storyassistant.com/wp-content/uploads/2009/02/decisions.gif

1 augusti

Jag sprang 1,6 mil idag efter jobbet. Den största bedriften var att jag, trots hungern som rev i magen och tröttheten som hängde likt en gardin i skallen, så tog jag mej över tröskeln och gjorde det!
Inte nog med att pulsen var jämn hela tiden, distanstiden var helt okey och benen gick sådär igen. Ni vet. De bara sprang och sprang, helt automatiskt! Jag blir alldeles varm i kroppen bara över att tänka på detta!:)

Trots lördagens pizza och alkohol -uppladdning;), så var detta en av mina absolut bästa löpningar!


RSS 2.0