4 juni

God morgon alla!
Jag sitter och laddar i mej en massa koffein, morgonkaffet är alltid bäst! Är lite seg i kroppen efter gårdagen då jag och J firade kvällen med gräddvaniljglass, färska jordgubbar och rosé. Och favoritfilmen Gladiator till det, kunde det blitt mysigare?:thumbup:

Idag ska jag till stranden med bäste Jess, sole och bade! Hoppas såklart på att få lite färg, mer än ränderna efter träningslinnet, höhö!

Juste, köpte ju energi-gelen igår. Hon jag köpte den av hade själv testat den under helgen under en tävling, och hon rekommenderade den skarpt! Så detta bådar ju gott, om den passar mej är ju dock en annan femma. Åhh, ser fram emot min disitanslöpningen som bare den!!

Nepp, nu ska jag slänga i mej lite mat innan jag åker, alltid hungrig;) Ni kan ju se på min lilla vovve så länge:thumbup:

Backträningen


Början på min backe.

Nu ska vi see, eftersom jag vart så dum och åt bara timmen innan jag skulle springa, så vart jag skeptisk redan innan jag drog på mej mina Saucony´s.. Jag stack iväg för att utmana ödet; ta mej an den fruktade backträningen. Efter 20 minuters uppvärming och stretch, så går det upp för mej vad jag glömt; musik, vatten och knäskyddet!! Med alla odds emot mej så satte jag igång.

Det kändes bra
. För bra? Inget tryck i höger knä. Vågade jag ge ännu mer?

Jag sprang ca 100-150 meter åt gången, joggade nerför backen som återhämtning och sedan full rulle upp igen. De sista varven gjorde lårmusklerna ont och vaderna skrek efter hjälp, jag kände hur mjölksyran pumpade mer och mer, samtidigt som jag inte kunde mått bättre! Jag gjorde ju det jag älskar mest av allt!:thumbup:

Nu när jag kom hem hällde jag i mej hel flaska Evian-vatten, protteshake och en del soltorkade tomater. Får bli en bättre måltid om en liten stund, ska ut med Wiggo först.

Svettig och äcklig, men glad och nöjd!:thumbup:

Laddning!

Ush jag sitter och är lite smånervös inför backträningen ikväll, jag har alldeles för höga förväntningar på mej själv för att kunna bli nöjd. Det vet jag redan nu, för det är sådan jag är. Jag vill vara bäst, och jag ska verkligen jobba med detta ikväll.
Laddar med kolhydratrik mat och en massa vatten.*pepparpeppar*
Hur jag använder mej av backträningen kan jag skriva om ikväll, vill inte sitta inne och skriva en hel uppsats nu när solen skiner på ute;)

Lunchen idag blev en kalasgod italiensk paj med soltorkade tomater, oliver och basilika, som jag avnjöt på bryggan. Jag som älskar mat främst ifrån Grekland och Italien, tyckte att varenda tugga jag tog vart en del av himlen. Som löpare äter man mycket, vilket jag satte bevis på idag!:thumbup:
http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.274315.1250240284!image/2762582982.jpg_gen/derivatives/w450/2762582982.jpg
Bild; recept.nu

Till efterrätt blev det lite döskalle -godis, en sådan om dagen är bra för magen, höhö;) http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/12/71/85/9328/51e41eff72c29a61

Springa!

Halli Hallå!
Har enna precis slungat i mej min frukost, lite sen frulle men jag vaknade inte förren halv 9 idag heller så det får gå! Det blev två ostmacker med keso och hackade rädisor över (äälska rädisoor!!) plus lite soltorkade tomater, vitlökssill och två muggar kaffe. Och yesbox, nu är jag mätt!!:thumbup:

Jag sitter och drömmer mej bort bland diverse löpresor, jag har lovat mej själv att 2011 ska bli mitt år till att göra debut i just en löparresa.
New York Marathon lockar inte dåligt just nu, eller Paris Marathon. NY har dessutom en halvmara och en tjejmil som jag mer än gärna hade ställt upp i.
Åh, tänk att få springa i dessa städer ihop med flera tusen andra och bara få andas in all springglädje! Får se till våren eller sommaren 2011, vart jag befinner mej helt enkelt;)

Inte bara jag som är sugen;)
http://www.atwillett.com/marathon_photos/marathon_race_nyc.jpg

Never look back.

Planerar distanslöpning nästa vecka, 2 mil blir det i sådana fall vilket jag redan nu ser fram emot!:thumbup: Det längsta jag sprungit i sträck hittils är 1,3 mil och det kändes himla bra.
Jag tänkte dessutom passa på att testa Maxims energi -gel denna gång, någon som testat?
Kommer att använda mej av energi -gel under Lidingöloppet, så ska testa mej fram tills dess:thumbup:
http://bike-stuff.nl/images/maxim%20gel.jpg

1 juni

Hallojsan! Dåligt med update när solen lyser så här gött utomhus, inte vill man sitta inne med dotan och tar man ut den så ser man nada på skärmen pågrundav solen;)

60-minutersjoggen
gick pangbra igår, jag sprang runt nere i stan, vid Spikön, runt slussarna och bara njööööt! När timern på mobilen ringde efter mina 60 minuter så blev jag först totalt paff; REDAN?!
Det härliga med att ha fått igång konditionen är att jag kan springa en längre distans i en skön takt som passar mej och verkligen få njuta fullt ut av det som löpningen ger mej.

Imorgon är det intervallträningen eller backträning som gäller, har inte riktigt bestämt mej ännu. Så ikväll blir det en kortare löptur, antagligen runt 30-40 minuter i lugn takt mest för att hålla igång benen.
Fast på tal om att hålla igång benen, är hundvakt idag och har redan vart på två lite längre promenader, så det där med vardagsmotionen slog inte alls fel;)

Kesoplättar med massa annat gott, yeh!(=

RSS 2.0