What´s love got to do with it?



Att beskriva kärlek är väl nästan omöjligt? Känslan varierar varenda gång man blir kär, och är väl olika för varje person. Och hur vet man att man är förälskad, eller kanske bara intresserad? Detta kan man bara veta själv, ingen annan kan bestämma detta åt någon annan.
För mej är djup kärlek en massa pirripirr i magen, att le utan någon speciell orsak, att få ont i magen av saknaden till den personen, visa ömhet och vara rädd om personen. Och såklart, ömsesidig respekt.
Men det sistnämnda är väl redan givet? Även uppoffringar är viktigt i ett förhållande, för att båda parter ska må bra.

Att göra saker, de behöver inte vara stora, bara ytterligare bevis på att man tänker och värnar om den man älskar. Små viskningar, en god middag hemma, en puss eller att bara lyssna på, utan att dömma, när man har problem av något slag eller är ledsen.
Och det, enligt mej, viktigaste är väl att jobba ihop. Alltså inte jobbet jobba. Utan jobba ihop i förhållandet åt samma håll, komma med lösningar som man tror passar båda, eller jobba ihop tills man får något som båda kan acceptera. Istället för att dra åt sitt håll och se till att den andre dras efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0