31 mars

Hallihallå!
Har vart nere på stan och letat present till J, svårare vad man kan tro! Fy, vad jag har sprungit runt i butiker hela förmiddagen, u t a n att ens ha hittat något. Får göra ett nytt försök imorgon, men åker då till Köpcentret. Wish me luck!

Fick föresten köpt ny havremjök idag också. Det blev Rice Dream ifrån Hemköp, och jag blev förvånad över hur god den faktiskt var! (ja, hade väntat mej en något strävare, blaskig smakl) En len och härlig smak som påminde om.. om.. Sommar! Kan man beskriva en smak då? Ja, det kan man!;)
Vad jag gillar mest med Rice Dream, förutom smaken, är att den är 100% naturlig, inga färgämnen, inget tillsatt socker och ingen laktos.
Prefekt för ett hälsosammare liv:thumbup:
Den kostade dock 15 kr, men å andra sidan så tycker jag att den är värd de!



Haha, blev lite väl mycket reklam kanske;)

Energi!

Guuud vad hela min kropp, min själ och min lust skriker; UT OCH SPRINGA! Jag sitter som på nålar, jag har för mycket energi, för mycket glädje i kroppen, för mycket av allt! Jag vill ut i naturen och l e v a !!
Men nej, jag ska hålla i mina distanslöpningar till på måndag. Thats it.

Jag trodde att styrkepasset och den avkopplande promenaden idag skulle göra sev av med överskottsenergin som lagras inom mej, men ikke, haha!
Men jag är hård på min sak, ingen löpning denna veckan, så är det bara. Jag får köra hårdare på gymmet imorn helt enkelt, köra slut på hela mej.

Jag ser fram emot de kommande dagarna fram över; Imorgon blir det låångt pass på gymmet yehyeh!, på torsdag ska vi kolla på lägenhet, fredag blir det att åka på Bilsport Performance, på lördag ska jag shoppa träningskläder wohoo, på söndag fyller älsk år och på måndag är det en stor dag för mej, hemligt vad det handlar om dock;)
Dessutom blir det Göteborg med Jessica nästa vecka också, längtalängta!

Ska luta mej tillbaka med min uunderbart goda youghurt, varvat med äpplebitar (Äpplena jag köpte på Maxi, om ni minns?), och försöka varva ner lite.

Just nu



Nu ska snart jag och J gå ut på en låång skön prommis med Wiggobus, awh! Mys!
Åt precis en apelsin och en knäckemacka med ost, underskattat men myyycket gott!:thumbup:

Bara sådär glad!

Ja, jag sitter och ler med min trogne vän, Herr Kaffekopp, bredvid mej. Benpasset gick bra idag, jag ändrade mej i sista sekunden ang biceps, så det fick bli magpass light idag istället.
Det blev mestadels utfall och knäböj, knäböjjen blev som en "bakomvänd" introduktion för mej. Jag har aldrig finslipat tekniken trots att den absolut inte är att skryta med.
Så, idag blev det lite mer teknik innan själva "passet" började och jag hittade både position och "känslan" i mitt knäböjjande, grräjjt!

Magträning light, då? Jo, när man heter Marie och anser att magträningen är den absolut tråkigste delen av kroppen att träna, och man är själv på gymmet; Motivation, hej kom å hjälp mej?!
Nepp, det blev crunches, både vanliga, sneda och omvända och plankan.

Bara måste till Ica Maxi sedan också, köpte röda äpplen där igår som var sååå goda! Så ska dit i eftermiddag igen och köpa in lite fler, ja sååå goda var dom!:)

Hmm... På tal om motivation, så läs denne herrens blogg, en massa inspiration och läsvärda inlägg:thumbup:


30 mars

Morrn morrn!
Ska precis hugga in i min havregrynsgröt och äggmacka, är vrrååålhungrig! Vart vaken sedan kl 6 och det ända jag fått i mej än så länge är kaffe.

Axel och ryggpasset igår eftermiddag var sååå jäkla klockrent! Helt underbart!
Jag värmde upp som vanligt, och hugger sedan tag i de tynge vikterna och kämpar, verkligen kämpar!, mej igenom hela axelpasset. J fanns med som puching hela tiden, thank God, så jag fick chansen att ta i lite xtra:thumbup:
Efter passets slut så kände jag mej matt och helt slut i hela kroppen, helt totalt megalycklig!:D
Längtar tills min tvätt tid är klar nu på förmiddagen, så jag kan dra till gymmet och börja med arm och ben passet, yeh!

En annan lite smårolig grej är mina tvättpåsar. Ja, de påsarna jag bär tvätten fram och tillbaka i.
Julle har någon sorts fetish för påsar, ligger det en påse på golvet så visst tusan ska han antingen ligga dom, eller i dom.
I morse var det båda delarna, ligga i påsen, prassla lite, se hur matte går förbi med kaffekoppen, heeelt stilla nu, stillaa.. Attaaack!! Fort in i påsen igen, prassla lite, jama lite för att poängtera segern, annars heeelt stilla..

Man har liksom aldrit tråkigt med en Julle i huset:love:



Mellis!

Sitter med min mellis, läser posten och ska precis ut med Wiggobus.
Jag testsmakade Yosa Skogsbär idag, och jag är heelt såld! En havreyoughurt ifrån Finland med massa nyttiga fibrer, som är kalasgod!
I skålen med Yosan hade jag krossat ner Bagarns Bästa Linfröknäcke, en kanongod kombo som man gör på tre sekunder.

bild

Till kvällen blir det styrkepass, ska köra tungt hela veckan med få repetioner, så J ska hjälpa mej som tur är!:thumbup:
Löpträningen ja, det blir mest intervallsträning denna veckan på löpbandet, men nästa vecka blir det mer distansträning och då kör vi järnet!:)

Fortfarande..

Heey partypeople!
Jag är fortfarande på kalashumör! RPM passet gick bra, fullt ös medvetslös!:thumbup:
Har gjort min egen müsli och sitter precis och äter av den nu, tänk att det blir så mycket godare när man gör det själv!
Då slipper man att köpa "fruktmüsli" som svämmar över av russin, och den där alldeles för söta smaken müslin ofta får.

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00528/hemmamusli619_528153b.jpg
Bild: svd.se

Ett steg

..i rätt riktning!
Nu är anmälan gjord, nu finns ingen återvändå, så jäkla gottish!
Den 25 september springer jag och J Lidingöloppet, läängtar!! ÅÅHH!!!!
Det händer så mycket bra i mitt liv just nu, jag hinner inte riktigt med!:)


28 mars

Och sommartider hej hej!! Gott att vrida fram klockan och inse att sommaren närmar sej med vråålsteg! Yeh!
Sitter med min frulle just, det blev blåbärsyoughurt med gojibär, fiberhavre, russin, psylliumfrön, MUMMA! ..och Corn Flakes, då det var ÅR sedan jag åt de!:thumbup:
I eftermiddag blir det RPM igen, keampe!



Sorry för bloggtorkan, men just nu är det mest min träing, och runtom det, som jag bloggar om. Mina tankar, funderingar och åsikter, helt enkelt.


Taste of heaven!

Något som jag lätt skulle kunna äta mej totalt ultramätt på, är Lindt Lindor Stracciatella, vita chokladkulor med bitar av kakao, mmm!!

http://www.lindt.com/fileadmin/lindt_ca/Products_Collages_17062009/a_2_1_summer/a_2_1_4_lindt_truffles_stracciatella_bag.png

Jag mot psyket

Yes, det blev en 5kilometare på löpbandet idag, mest på grund av att jag behövde slåss mot mej själv. Mot mitt eget psyke. Det är när jag känner som jag gjorde idag, när regnet piskade mot rutan och jag egentligen mest hade lust till att krypa ner i sängen igen, som min träning verkligen gör skillnad!
Jag är väldigt stolt över att jag inte gav upp då jag hade håll så gott som hela tiden jag sprang, ush jag är inte alls i form denna veckan! Hoppas nästa blir bättre.

Efter löpbandet var jag på mycket bättre humör, endorfinerna inom mej bubblade runt och jag var glad över att jag faktiskt åkte till gymmet:thumbup:


27 mar

Morrn!
Igår blev det löpbandet i dryga timmen, och sedan bodypump. Jag försöker ta så många grupp pass som möjligt eftersom motivationen inte är på topp. Men snart kommer den, visst?!
Idag gick jag upp i ottan för att få röra på benen innan frukost, men en snabb titt på vädret avgjorde saken; Får bli löpband även idag. Det spöregnar!

Föresten, bodypumpen igår var ett av mina bästa hittils! Bicepsen värkte, benen skakade efter halva passet och svetten rann. Helt underbart! ..Trots att vi bara var ca 10 pers på passet.

Btw, på måndag blir det ev. ett nytt försök till att ta sej till SportShopen. Jag fick hålla mej riktigt hårt i skinnet igår för att inte köpa kläder som jag ev. kan köpa billigare där. Sugen som tuusan på detta linnet, men hade faktisk behövt nya löpartights före. Prioritering, my friends! Prioritering!


Armband

Yes, dessa tre godingar köpte jag igår, 90 svenska kronor gav jag för dem och kunde inte vart mer nöjd! Den i mitten är min favorit:thumbup:


26 mars

Här sitter jag, Marie alá Kaffemonster! Har vart uppe sedan 7 ungefär, har tvättid så ska snart ner och kolla om Herr Maskin är klar.
Jag är såååå besviken just nu, meningen var att jag och J skulle åka till Tanumstrand idag, och handla på SportShopen. Jag skulle leta nya löpartights och få min lilla skopresent av J, men nu ser jag på deras hemsida att de inte har öppet fredagar:( FAIL!
Men ska inte deppa ihop, får åka dit en annan dag helt enkelt. Nu kan jag ju gå en låååång prommis med W istället!:thumbup:

Som tröst kanske jag går till Gymgrossisten också;)


25 mars fortfarande

Gaaash!
Att vänta på kommande jobbintervjuer är inte nåådigt hälsosamt för kroppen alltså, ja går som på nålar här hemma. Kollar mailen var femte minut och säkerhetskollar mobilen i fickan ifall jag missat något samtal trots att jag har volymen på högsta och vibratorn är på.

För att få mina nerver tillbaka på plats igen, så åkte jag och handlade imorse. Gjorde kanonkap, är otroligt nöjd över mej själv! Ni ska få se sedan vad jag köpte:)
Dessutom hoppar jag träningen idag, det hinns liksom inte med. Så ni får träna för mej med idag, känner i hela kroppen just nu att jag kanske ändå skulle hinna gymmet.. NEJ! Nu får det bli så här!
Är hemma nu och mellanlandar innan jag och J ska iväg och kolla på soffa, får se vad vi hittar.

Ikväll blir det utgång då sista tentorna är gjorda, wohoo!!

25 mars

Morrn morrn!
Frukosten har landat, nu ut med min fyrbenta hjärtevän på kisserundan. Det blir tidig träning idag, gillagilla!
Hittade en skön bild ifrån flygplanet när jag åkte till Italien sist, en liten del av planets motor(?) på vingen och utsikt över vackra Alperna!


Toppless

Yes folks, nu har jag även testat på att träna i BH, BYGEL-BH.
Orden var inte vackra som lämnade min mun när jag skulle dra på mej sportBH´n på gymmet förut och inse att den ligger kvar hemma.
Åka hem och hämta? Hinner inte. Skippa passet? Ääär du dum?
Lite knepig var det att köra RPM med BH, all svett stannade kvar i BH´n och kliade så jag höll på att bli galen! Boobsen dansade polka och hamnade snett och fyfaaaan vad jag inte tänker glömma sportBH´n igen!!

När passet var slut så tog jag till och med en bild på hur snett, fel och svettig en BH kan vara, haha!:P Bilden skulle läggas ut på bloggen, men kom fram till att ah.. kanske bäst att ha lite värdighet kvar. Spara lite till nödfall liksom:thumbup:
Nu blir det sängen, är pangtrött! Pews!

Slarvmaja!

Haha, ja.. Är era skåp så mycke bättre då?;)


24 mars

Halloj!
Sådär, hemkommen ifrån prommisen och har till och med hoppat i mina nya mjukisar jag köpte igår, keampe! Äter en ostmacka och ska snart smäcka i mej en apelsin, det gäller att tagga inför RPM senare, yeeees!!!
Min mellis idag bestod av naturell youghurt blandat med honung och nötter, kalasgott! Trodde inte det skulle va något vidare mums med honung nerblandat men så feeel man kan ha!

 

Intervju

Hallå alla monsterdiggare!
Nyss hemkommen från en jobbintervju, nervös som sjutton! Man vet ju tyvärr aldrig vad för frågor som kommer att ställas, hur personkemin stämmer mellan mej och personen som intervjuar eller om man kommer att försäga sej eller inte.. Hemskt!
Jag tror jag skötte mej bra. Efter intervjun sa kvinnan att jag var en av de bäst lämpade för jobbet, katching!:thumbup:
Så nu är det bara den olidliga väntan kvar.

Nu blir det än lång härlig prommis med W, sedan blir det att slakta benen på gymmet, keampegrräjt!!

Bästa träningsmusiken

..Just nu!
Är ItaloBrothers med Love is on fire, bara att ge järnet!!:D

Brown sugar.



Yes folks!
Jag är inte längre blond, nejnej, utan mer åt det bruna hållet. Bilderna gör inte håret rättvisa, tycker det är myyycket finare, haha!;) Jag fick verkligen världens bästa, och trevligaste, frisör jag haft på länge. Herreguud vilken personlighet hon hade! Dessutom så visste hon verkligen vad hon gjorde, det känndes rätt i hela kroppen när han satte saxen i axeln.. öh HÅRET!

Lunchen idag blev pasta med karl-johansvamp och kyckling,  guuudagott!! så nu taggas det inför träning. Är sugen på styrka ikväll, så styrka there is.


Samlar vuxenpoäng

..Genom att ha russin på morgongröten!
Jag har lärt mej att tycka om russin. För bara några år sedan äcklades jag av det lilla svarta skrynkliga.. blä! Men now a days jag jag sitta och äta dom rätt ur paketen, mumma! Men, plockar fortfarande ur russinen ur lussebullen, där har dom inget att göra. Punkt.

Gjorde en sådan där dundertabbe igår när jag handlade. Jag har vart så sugen på sill de senaste dagana (är man västkustbo, så är man), så jag köpte mej en burk och tänkte att det blir kanon att ha 2-3 sillbitar till bl. annat frukosten, en massa nyttiga Omega-3!
Tog fram burken med vitlökssill nu på morgonen och var riktigt sugen på att känna sillen tillsammans med vitlöksröran den ligger i. Öhhhh, vänta.. vitlök? Helvete.
Att käka stark vitlökssås direkt på morgonen och andas ut det hela dagen? Jag vet att det finns såå många människor runt om mej som bokstavligt talat, hatar vitlöksdoften.
Så nu sitter jag här, ingen sill i magen och sugen som bara den!!
Men den som väntar på något gott.. Till kvällen, då jäklar ska jag lasta i mej vitlökssill!! ;)

Nu blir det frisören, höööres senare!
Byebye blonda hår!


helt slut...

0-3cee913009a1ab283240f7f4935a2e76.png

Kolla varifrån!

helt slut efter pumpen och RPM-passet, så jäkla gött!! Äter en skål me youghurt, russin, solrosfrön och psylliumfrön (stavas de så?:p) och ska varva ner me nån bra film. Imorrn ska jag färga håret, spännande!;)


22 mars

Hej på er!
Här sitter trötta jag i köket och försöker vakna till liv, har fått i mej frulle (..ca två timmar sedan;)) och ska snart ut med W på en liten prommis i vår(?)vädret.
Dajmtårtan jag bakade till kalaset igår fick godkänt av gästerna, PUH! Det är alltid nervöst och pirrigt att göra någonting första gången, speciellt en tårta som till och med är ämnad för att vara just god och kunna ätas.

Jag känner för lite omväxling på gymmet, har styrketränat i flera veckor och inte gjort så mycket mer än det. Därför är det såå skönt att bara dra på sej skorna och få springa av sej utomhus, få se lite mer än spegelklädda väggar och pumpande spännisar.
Till kvällen ska jag smacka till med Bodypump och RPM för att få just det, variation i träningen.

För övrigt så berättade kusin vitamin för mej igår att vad gäller Lidingöloppet, X2000 har kanonbra förbindelser här och till Stockholm, så det var tåget dit på morgonen för att sedan bara kliva på efter loppet och åka hem!
Vilket innebär att jag slipper leta övernattning och sådana saker, kanon!!:thumbup:
Btw.. Några fler av er som ska dit i höst?

Jag igår kväll, en pangtrött men glad Marie!

Sunday!

Goood söndag på er!
Hoppas ni är lika pigga och utvilade som jag är just nu! Det blev sängen tidigt igår kväll, och därför utvilad och pigg redan kl halv 8 imorse, yeh!
Ut på en timmes joggingtur, det var varmare i luften idag så det blev att springa i tunnare kläder, what a feeling! Jag kände vinden i ansiktet, hur svetten började rinna längs ryggen och benen började få mjölksyra för att sedan komma in i den där sköna rytmen, där allt känns så jäkla bra! Där allt bara sköter sej själv. Det är inte jag som springer, det är benen. Det är inte jag som svettas och flåsar, det är kroppen runtom mej.

Så nu har jag tryckt i mej gröt och en äggmacka, ska hoppa in i dushen och bli lite fräshare. Pussade på J förut som tyckte jag luktade sååå.. Inte -kvinnligt!;)
Btw! Bakningen igår gick jättebra! Det blev dajmtårta, så den ska avsmakas på kalaset senare i eftermiddag, spännande!
Jag har ju en massa recept i min lilla bok jag köpte för några år sedan, jag tycker den är så söt!:)



Ah just de, dushen var de!:thumbup:

Såå sköönt!!!

RPM -passet var riktigt härligt! Det var något speciellt idag, jag gav lite mer än vanligt och det känndes kanon, wohoo! Tänk att bli på så bra humör av att köra skiten ur sin egen kropp, haha!
Jag var megahungrig när kom hem, och var gott sugen på havregrynsgröt, så gröt there is! Kan man bli grötoman? Isåfall är jag farligt nära, eller kanske till och med redan där?
Jag äter gröt varje dag, älskar de! Det finns så många olika varianter, smaker och tillbehör till gröten så det är svårt att tröttna! Kanske om jag äter samma gröt i 10 år, men den dagen den sorgen;)

Länge sedan jag la in bild på min frukost, dagens frulle (heter de frukost även om den äts kl 12 på dagen??) blev havregrynsgröt med lite mango och hallon, morotsbröd med ost och en kiwi, mumma!!


Nu blir det lite städ här hemma, sedan ner på stan. Till kvällen ska jag baka en tårta, de ni! Hur tusan ska det gå?

20 mars

Morrn morrn!
Ska kicka igång morgonen med ett hårt RPM -pass om en stund, härligt! Ska få i mej lite kaffe, och sedan drar jag mot gymmet.
Kan avslöja att det inte blev något gym igår heller, tiden räckte helt enkelt inte till. Så jag och J drog ut och sprang i cirkus 40 min (den korta sträckan pga J´s premiärjoggning utomhus, och jag ville inte springa så långt då jag var rädd att jag skulle få mer smärta i  vaderna) jag hade energi, viljan och uthålligheten, jag fick in ett otroligt flyt! Känndes pangbra! och hade kunnat springa en bra stund till. Var dock noga med att stanna tre gånger för att strecha och töja ut, framförallt, mina vader.
Smärtan har försvunnit något därifrån nu, men ville inte chansa. Idag är de fortfarande lite ömma, men inget värre.

Ska fortsätta dricka mitt kaffe, ur min supergulliga mugg! Jag fick den av mami för 100 år sedan när vi var på Astrid Lindgrens Värld. Vi var där väldigt ofta när vi var små, och jag saknar det lite. Kanske får åka dit i sommar och få mej en liten nostalgikick!:)

sitter me...

0-536bc99b88205488e7522513fd4283d0.png

Kolla varifrån!

sitter me frukt och chokladblandning och myser framför en film. Härligt:)


Skillnader

Idag tog jag tummen ur roven och beställde tid för färgning av håret. Den senaste tiden har jag lagt alla pengar på träningen, men eftersom håret skriker hjälp så är det äntligen dags för lite hårvård, wohoo!!
Ringde först och beställde tid hos en ny frisör, som ligger närmare min lägenhet, men efter att ha frågat om pris så tackade jag för mej, hutlösa priser!!
Ringde då min gamla vanliga frisör, bra priser och duktiga frisörer. Lite längre bort bara. Slutet gott allt gott.

Gymmet blev tidsflyttat ganska rejält idag, det pirrar och hoppar i hela min kropp av iver att få komma iväg haha! Sitter med lite ärenden på datorn, snart kommer svärfar hit, lite fika, och efter det -äntliiggeeen- gymmet!

Nyvaken, på väg till gymmet för några dagar sedan.

Jag är ur sängen!



Sovmorgon, kaffe och morgonfrilla alá fredag!

Morrn morrn!



Utanför Kongehuset i Oslo för ett par år sedan.

Idag blir det äääntligen träning igen, wohoo! Hoppade ju över träningen igår mest pga att jag har väldigt ont i mina vader, men å andra sidan struntade jag totalt i vad mjukstart innebar vad gällde löpningen förra veckan.
De gör fortfarande aningen ont, men ska inte springa idag utan det får bli lyfta skrot på gymmet:) Har faktiskt tänkt ta ett Bodypump -pass för att ge kroppen lite variation i träningen, behövs!

Nu blir det frulle! Ska se på How I met your mother under tiden, älskar den serien! Ganska snarlik min absoluta favoritserie, nämligen Vänner! Yeh!

MIN dag!

Slänger in ett inlägg trots att jag hade tänkt hålla mej borta från bode bloggen och träningen idag, hah!
Det är min dag idag, fyller hela 22 år wohoo!:thumbup: ..Och inte 23 som jag fick för mej för ett par dagar sedan.
Till kvällen kommer min mami och papi, hoppas tårtan finns kvar när dom kommer, hihi!

En av mina presenter jag fick av J, en smartshake! Hade tänkt köpa en själv, men ikke;)

Natti!




Lekte med J´s iPhone, här blev en sööt bild på min Julle, awh!
Kom hem alldeles, vart hos R och M för att få i oss lite kaffe, mys!
Nepp, nu ska jag och min träningsvärk lägga oss i sängen och invänta morgondagen. Tårta, ballonger och bullar står på schemat. När jag slår upp mina blå imorgon är jag ett helt år äldre än vad jag är nu, awesome!


17 mars

Hoola!
Inte mycket av bloggande idag, inte! Har vart på galna upptåg hela dagen med min compadre, Jess. Det blev lite gym idag, visade henne ett par saftiga benövningar att tampas med framöver!:thumbup: Sedan blev det lite kaffe på stan och lite affärer att gå igenom, loveli day!
Jag fick ett jättefint läppgloss av henne ifrån Make Up Store, ni ska få se senare hur snyggt det blev!<3

Slänger in ett inlägg till senare, J stressar skiten ur mej just nu! Vi ska handla nämligen. Seeya soon!

Glass ii stoora lass!

Träningsvärken och jag delar på samma kropp just nu, ajaj! Men samtidigt är det en häärlig känsla! Solen skiner och dagen börjar faktiskt bra!
Jag är inte glasstypen (fortfarande förbannad för att Solera Shots togs bort), jag kan lätt säga nej när J vill bjuda mej på glass. Men i sommar kanske det inte blir lika lätt för mej att säga nej.. GB har en massa roliga nya glassar jag måste testa!


Jag menar, Ice Cool Guitar -glassen tex; Gitarrformad glass av choklad och vaniljglass där glasspinnen utgör gitarrhalsen. Glasspinnarna i olika färger har 3D -effekt och ett präglat musikbudskap.
Såå frääckt!:D

(Anti)Jantelagen

Ibland dimper det ner mail i inboxen ifrån mammi, ofast innebär det värmande ord jag behöver höra eller läsa just då, positiv feedback eller bara ett jag är stolt över dej -mail.
För några år sedan, när jag hade några svåra månader att ta mej igenom så skickade hon ett mail med ord som fick mej att resa mej upp igen och ta för mej, ord som jag andas in och tar åt mej av fortfarande.

Jag tycker det är viktigt att känna att man är bra, att man duger till precis som man är. Det finns bara en jag och det är ..jag!
Så läs denna text och ta åt er av den!



Ligger i sängen..

..och bloggar, mätt och alldeles sådär lagom trött och chillar. Jag är otroligt nöjd med träningen idag, allt bara klickade!:thumbup: Härlig känsla!
Det var bröst, mage och triceps som stod på schemat idag, vilket jag drog mej lite för. Bröst och triceps är helt okey att kötta, men mage är såå tråkigt att träna! Vet inte varför, bara är så;)
Tog dock tjuren vid hornen och tyckte att det blev ett kanonpass!
Hantelpressen toppade jag med 12,5kg, jag är jättenöjd över de! Prövade mej även på 15kg, men nån måtta får de va!;)

Middagen idag lutade åt våfflor då jag och Jess läskade varann med det över telefon förut, hah! Men hade ingen mjölk så det fick bli kesoplättar, minst lika gott!

16 mars

http://www.axa.se/imageresize/Global/Inspiration-Tips/En%20sk%C3%A5l%20med%20gr%C3%B6t/sportgrot_sportgryn_580p_____resize_s_580_0.jpg

Imorse klockan 6 ringde klockan, dags för tvättmaskinerna att få sej en omgång av mina skitna kläder, mouhaha! En halvtimme senare med två maskiner fyllda, hade jag gett mej ut i joggingspåret, härligt! 40 min blev det, den sista kilometern var kämpig kan jag lova! Jag är inte den personen som ska arbeta eller träna på tom mage, helt orkeslös blir jag!
Men jag klarade mina 40 min i alla fall, så jag är nöjd!:thumbup:

Frullen idag består av grahamsgröt, en underbar gröt jag inte ätit sedan jag jobbade på äldreboendet för sisådär 1 år sedan? Detta plus ett par ostmackor, så är Marie redo för dagen, tjoho!:)

Veckans träning, v. 10

Blir sen update idag, ska slänga mej i sängen efter detta och soova!! Upp tidigt imorrn och tvätta!:thumbup:
Det blev ett jäkla pass för mina stackars biceps idag, yeh!
Det blev mest hantelcurls och skivstångscurls (som ju är roligast!:D). Känndes kanon även om det tog en stund att få upp pumpen, men väl uppe var allt på topp!;)
Även ryggpasset gick bra, blev bara sittande rodd och chins men ack så väl genomfört, haha!:D

Direkt efter träningen åkte vi hem till Rickard och käka tacos, mumsegott!:thumbup: Kanske inte bästa efter-tränin-käk, men vad tusan! Kör, bara kör!




Sammanlagt blev det två vilodagar -måndag och lördag.
1 timme och 45 min jogging, en helt okey start för mitt joggande utomhus.
Och 4 pass på gymmet blev det.
En ganska lugn träningsvecka, tagit det lite som det kommit. Hoppas på förbättring!;)

15 mars

Morrn morrn!
Har precis smäckt i mej frukosten, mums! Har även fått i mej mina Omega 3-pillisar som är ofantligt stora! Nu gick det fakiskt upp för mej varför jag slutade med dem för ett tag sedan, de är kanonstora! Lätta att få i sig, de fassnar inte i halsen eler så, men lite läskigt när de är så stora:S Testa ett nytt märke nästa gång kanske där de inte är så stora, tips?

Idag blir det rygg och biceps på gymmet, ev. också kondition till kvällen. Går in mer detaljerat på det senare:thumbup: Biceps är för övrigt en av de muskelgrupper ja gått in för mer och mer nu det sista, hoppas det kommer ge bra resultat till beach ´10!:D

Nu ska jag försöka få i mej resten av protteshaken, sedan dush yeh!!

Såå sjukt snygg! Den ska jag ha till våren!!:D
650kr hos Nike

Shop Nike for shoes, clothing & gear at www.nikestore.com


Musik:)

Hola!
Tänkte slänga in en dagens låt, var väl evigheter sedan sist! Det får bli Vampire Weekend´s A-Punk, en låt jag blir glad av att höra!:) Ni som vet min musiksmak blir ju inte förvånade av att jag alltid oftast slänger in äldre låtar!;)

på väg...

0fdaddfe1f5428c198e98f6056f189c1.png

Kolla varifrån!

på väg mot spinningen med en halv pizza i magen haha! Min matplanering höll inte så bra ida;)
Hörs sen!


14 mars

HallåHallåå!
Igår blev det som sagt melodifinal och även om min favorit (Jöback) inte vann så är Anna helt klart en värdig vinnare, jag tror vi kommer klara oss fint i Oslo i maj:)

Nu lämnar vi deeee... Idag blir det en timmes spinning nere på gymmet, tror nog att efter gårdagens godisfrossande så blir det en kämpig timma;)
Godisfrossande for real!! Det var ju inte bara en godispåse som jag åt upp liksom:|
När låren fått jobba så blir det ev. träning för både rumpa och vaderna, eller om jag fortsätter med axlarna? Det får tiden utvisa, helt enkelt!
Eftersom jag imorse fortfarande var mätt efter allt godis igår, så blev det bara en proteinshake, en kiwi, två O-mega 3 och såklart järntabletten. Ska få i mej något bättre senare, men min mage protesterar.

Här ligger jag och W, hos Rickard i fredags.

ett riktigt...

45257b8471691dbd2dcce89838e14b45.png

Kolla varifrån!

ett riktigt kodak-moment på min Julle,haha! Sötnosen:)


Tips.

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.30680/Image/pressrelease.jpgVille bara tipsa er om att GymGrossisten har ett prova-på-paket på Celsius just nu där du får en av varje smak, alltså 7 stycken, för bara 140kr:)
För oss som bor nära är det ju ingen leveranskostnad heller, kanon!:thumbup:

De 7 smakerna är Cola, Apelsin, Vilda bär, Ginger Ale, Lemon Lime, Hallon Acai och Peach Mango.

Klicka här för att läsa mer om Celsius.

Saturday

HalliHallå!
Guud så gottans med lördag! Hade en jättelång och mysig sovmorgon med älsk idag, gick inte upp förren klockan var 12 hah!:) Vi hade en stor härlig brunch innan vi åkte iväg med Kalle, Rickard och Antonklanton för att leka med vovvarna och mysa i solen.:thumbup:
Ingen träning idag, jag hade världens blåsa på foten igår och jag tänkte att mina fötter skulle vila ifrån träning i alla fall en lördag:)

Nu ska jag njuta av lördagen, luta mej tillbaka med Träningsguiden jag köpte förut och få i mej min shake, myyys!

http://fitness-magazine.com/images/nyheter_notiser/traningsguiden/innehall.jpg

Fredagkväll

Mmm, precis hemkommen ifrån joggingturen, härligt!:thumbup:
Sitter alldeles svettig och äcklig, smaskar i mej en proteindrink och ler av alla endorfiner träningen ger mej! Ska snart även göra ugnspannkaka, men först mååste jag dusha haha!
Tänkte dela med mej av en bra artikel jag snappade upp på Body, tänk vad lite vatten kan göra :)

En puss på favvo -vovven!:love:

Lite nördvarning

..men såå praktiskt och smart!:D

Jag har börjat planera träningen mer och skriver ner på papper, innan jag åker till gymmet. Jag skriver ner de övningar jag ska göra och tar med lappen när jag tränar, för att sedan inte glömma bort, eller se mellan fingrarna och ta en lättare övning.

Som idag tex. Idag blir det ett kortare ryggpass , och har bl annat skrivit både diagonala rygglyft och good mornings som jag ofta glömmer av!:thumbup:


12 mars

Åhhhh, härliga förmiddag är snart förbi:) Satte mej precis med en kopp varmt härligt kaffe (med kanel i sååååklart!!) och väntar på att J ska komma hem för sin lunch.
Städningen gick fint, dammade och tvättade av ala hyllor, skåp och dörrar också så nu är det fräsht:)

haha jaaa jag sitter i mitt underställ, vill ju städa i bekväma kläder!;)


NEEEEJJJ!!!

..Åhhhh!!! Har precis avslutat en panggod frukost, och blir grymt sugen på att ta mej an ett spinningspass till eftermiddagen. Klickar in på Sportlife och ser att de inte ens har spinning på fredagar!!!!
Så nu är jag lite lessen i ögat:(

Städdag!

Morrn morrn!
Idag är det städning som står på schemat, har faktiskt redan renbäddat sängen, wohoopa! Nu är det bara resten kvar!;)
Men ingen stress, först ska jag äta frukost, ut med Wiggo och bara njuta av morgonen.
Kanske skulle börja städa det tråkigaste först; Toaletten!:|

Jag har en hylla i badrummet som absolut behöver scannas igenom:S Använder inte så mycket diadem eller hårband, men har ändå en liten samling som står så gott som orörd!:) Vill köpa fler sånna korgar, gillas mycket!


Pangnöjd!

Goder Afton!
Jag kan med säkerhet säga att detta var mitt bästa triceps -pass, ever! Tack vare J som hjälpte mej, det är guldvärt att ha han som pushar på och maxar mej till det yttersta, tack!:love:

Tricepspress bakom huvudet med hantel
Bänkpress med smalt grepp
Tricepsdrag i kabelmaskinen
Tricepspress bakomhuvudet med dubbelfattning
Pushdowns med stång


Japp, det var detta som hanns med ikväll, men jag är pangnöjd verkligen! Jag gav allt jag orkade och lite mer, underbart!:thumbup:

En av mina bästa vänner på gymmet, awh! Bara inte klarar mej utan!!

Nu blide...

0-7360700368e8cfa2efb16b871d54531d.png

Kolla varifrån!

Nu blide gymmet:)


11 mars

..Sååå!!!! Nu har jag faktiskt vart duktig och ansat i min BlogLovin, bloggar som jag inte längre följer togs bort för att ersättas med nya bloggar jag läser varje dag:) Vill ni följa mej så klicka här bloglovin
Dessutom, så har jag donat med bloggen lite, ingen ny layout som synes, måste ta nya bilder för det och inspirationen till det? Borta! :mad:
Hur som, har lagt till en ny meny med nyttiga länkar längre ner på sidan som jag senare när tid finnes, ska fylla i, och en liten lista där jag skriver hur min träning vecka för vecka ser ut, bra va? :D

Ikväll blir det tricepsträning, får se om jag hinner så mycket mer än det idag. Men det är alltid något!;)
Mmm!!! Nu sitter jag här och längtar tills lördag, melodifestival, pizza och "det där ordet" -bollar!! MYS!!:D

Osminkad och naturlig, right?:thumbup:


Världens bästa pojkvän!

Igår kväll efter träningen var jag helt slut, min kropp sa "Nej Marie, vet du? Jag orkar inte sitta vid datorn, se på film eller gör någonting i väntan på att tvätten ska bli klar, sova nuuu!"
Min underbara pojkvän erbjöd sej att ta hand om tvätten, och även tvätta resten som va kvar.:love:
Så medan jag sov redan lite över kl 10, så tvättade han och tumlade i jag vet inte hur många timmar. Av FB att döma så la han sej kl 3 inatt! Just nu ligger han helt däckad i sängen av trötthet, awh!
Älskar honom mest i världen!:love:

Nu återgår jag till min frukost, det är jag och Kallur; Alltid gröt till frukost!;):thumbup:


Trollhättan

Gottigheter!

Här sitter jag i godan ro, laptopen i knät, en proteinshake i magen och slappar vid Facebook. Så kommer J helt utan förvarning och ställer en skål med OLW´s Hjärtan:love: framför mej på bordet. Bara sådär.
Haha han vet vad som piggar upp mej en kväll som denna, tvättid ända fram till kl 10, blää!!!


Glädje!!

Världens bästa benpass idag; DONE!!!:) :thumbup:

http://www.bodynytt.se/res/Artiklar08e/istock_000006212495xsmall.jpg
Bild: bodynytt.se

You belong to me

Hm, innan jag drar ut med Wiggo och köper mjölk så ska jag dela med mej av förmiddagens mest spelade låt! Fick låten för länge sedan och den var min favorit då, men sedan glömdes den bort och nu spelas den heela tiden:) Det är världens mest underbara Jason Wade som sjunger, awh! (lifehouse)
Enjoy!



See the pyramids around the Nile
Watch the sun rise
From the tropic isle
Just remember darling
All the while
You belong to me
See the market place
In old Algiers
Send me photographs and souvenirs
Just remember
When a dream appears
You belong to me

And I'll be so alone without you
Maybe you'll be lonesome too

Fly the ocean
In a silver plane
See the jungle
When it's wet with rain
Just remember till
You're home again
You belong to me

Oh I'll be so alone without you
Maybe you'll be lonesome too

Fly the ocean
In a silver plane
See the jungle
When it's wet with rain
Just remember till
You're home again
You belong to me

10 mars



Ja, redan halvägs inne i marsmånad redan! Greajt! Solen har värmt i flera dagar nu och vårkänslorna bubblar lite lätt under ytan, dock snöade det faktiskt imorse MEN det är är förlåtet bara solen kommer fram och tar bort det nu på dagen!!!:)
Gymmet igår gick piss, hade ingen motivation ingen ork ingenting! Visst måste sånna dagar finnas för att senare få världens bästa kick och bara ge 100%, men jag ville helst ge 100% varje dag ;)
Tog i alla fall en joggingrunda igår kväll, en timme blev det och även det känndes sådär. Men en timmes jogging är ändå en timmes jogging, så jag ska vara nöjd!:thumbup:



Het ajvarkyckling!



Receptet på den heta kycklingen jag gjorde häromdagen, snabb att göra samtidigt som den är nyttig och god!  Jag använder inga speciella mått utan tar lite grann av det mesta, mängden jag skriver i receptet är ungefär det jag använde mej av. Testa er fram! :)

Detta behöver du:
Kycklingfileér
1 dl ajvar
1 Citron
2 klyftor vitlök
Koriander
Olja
Salt o peppar

Pressa vitlöken i en skål, blanda ner saften av citronen, ajvar, liite olja, koriander och salt och peppar.
Stek kycklingfileérna på hög värme så de får en fin yta, lägg sedan upp dem i en ugnsäker form och häll röran över fileérna.
Jag hade ugnen på 180grader i cirkus 20 minuter.

Ät gärna ihop med bulgur, ris eller bara sallad.
Happy cooking! :thumbup:


Våren är här!

Min lunch idag bestod av det snabbaste jag kunde få tag på innan promenaden med Wiggo, hah! Resultatet blev en kiwi, lite sallad och en näve solrösfrön plus min ajvarkyckling som jag tog ur frysen, bara att tina i micron:)
Snabbt, lätt och gooott!!! Precis som jag vill ha de!



Nu väntar jag på att babe ska komma hem, saknar!:love: Sedan gymmet! Hade siktat in mej på spinning idag, men jag vet inte.. Är mer sugen på att träna rygg vilket jag har försökt gjort så gott som hela veckan, men istället tränat något helt annat, hah! Får se!;)

Jag och Wiggo på vår prommis tidigare, sötast ever är han!:love::love:


My oh my!



Loveli day, for sure!
Idag påminde jag J om att min födelsedag faktiskt är om 10 dagar, han log och sa att han hade koll. Men med sådana här saker kan man aldrig tjata och påminna om för lite! Man ska påminna helst ett par månader i förväg, så presenter, överaskningar och sådant hinner förberedas. Ja, jag tjatar ju inte om min dag för min skull, det är ju för att alla nära ska hinna med allt, hah!:thumbup:

Hur som, är sugen på att köpa denna, pangbra uppfinning verkligen! Får ta bilen ner till Gymgrossisten någon dag, antingen nu i veckan eller nästa:)

100308



Bloggen hamnar på is har jag märkt, men träningen går framåt! Fy 17 vad jag älskar träningen!(=
Allt handlar om att vilja. Att vilja se resultat, att låta sej själv tycka om träningen och vad det innebär; svettiga kläder, rufsigt hår, skrika ut sin ansträgning och lycka på gymmet när man verkligen pressar sej själv!
Visst, man är inte den sääxigaste på gymmet, speciellt inte jag, när klockan är 10 på morgonen och morgonruffsen fortfarande står åt alla håll, ögonen skriker efter att få blunda i tre minuter till och sporttoppen är något rörigt och halvsvettigt linne jag nappade åt mej i garderoben på vägen på hallen. Men det är man verkligen ger allt på gymmet!

Jag kommer i mina dieseljeans nu, jag behöver inte hålla inne magen, behöver ingen gummisnodd för att hålla igen knappen, inget sånt! Det är bara att dra på, knäppa och hänga ut magen och andas!:)
Att komma i dom byxorna var ett av mina slutmål, så kan ni tänka hur bra det känns?!

Jaja, denna morgonen ska jag ligga kvar i sängen lääänge! ..Som en liten belöning för allt slit:)
Helgen var underbar på alla sätt, men om jag är utvilad? Inte det minsta! Har ingen planerat idag, så sängen och jag kommer tillbringa förmiddagen ihop, keampe!

100307

Morrn morrn!
Igår var en pangtrevlig dag, som slutade med en minst lika bra kväll(= Vi har bokat bastun hela helgen, så igår var det jag, älsk, Jennie, CA, Daniel och Rickard som tog med oss lite cider och svettades ikapp:)
Helt underbart att basta!!
Men nu blir det morgonprommis, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda:)

Haha, jag ser ut som Lilla My i fejjan, awesome!

100306

Morrn morrn alla! :D
..Eller ah, själv har man vart på gymmet en timme, dushat och håller nu på att få i mej min frukost, eh.. lunch!;)
Makrillsmörgås med koriander och en stoor portion grrröt, så jag blir stor och stark, haha! Blir inge bilder på min frukost/lunch idag.

Idag blir det fullt upp, hela dagen är bokad så nu blir det ingen update förren till kvällen:)

100305

Åhhh GE MEJ KRAFFT!!! Hela min kropp är helt slut! Tidigare ikväll tog jag och hunden Wiggo oss ut på en kanonhärlig joggingrunda, aaahh! Det var huur länge sedan som helst jag joggade ute, och nu har jag gjort det två kvällar i rad!:thumbup:
Det är verkligen pangbra träning för benen att springa på is och snö, och det känns i benen hur de får ta i lite xtra för koordinationen för att inte trampa snett och halka.

Kan ju även erkänna att även gymmet gick bra i förmiddags också. Benpasset var mitt bästa på länge, bara det kan lysa upp de mörkaste dagar! :)
Haha, jag ler bara jag tänker på hur bra träningen gick överlag idag, fittefasiken va bra det känns inombords! :D


Innan gymmet


När jag kom hem blev det en jordgubbsmilkshake med kesella, mumma!


Eget bakat bröd med vitlökssmör (även det gjorde jag själv!!), ost, avokado och lite koriander, himmelsk!!

Solen shiner även idag(=

Det är helt sinnes så sjukt trött jag är! Men har vart nere hos AF, hämtat papper och pratat om min framtid och allt gick bra. Det var nu när jag kom hem som tröttheten sjönk över mej som en stor svart slöja. Går att lyfta bort?
Har suttit i soffan och druckit kaffe och laddar inför gymmet, väl där brukar jag bli pigg som en mört! :thumbup:

Lidingöloppet närmar sig, och jag har faktiskt börjat engegera mej mer i löpningen. Min kondition har blivit mycket bättre och eftersom jag märker av skillnaden så peppar det mej att fortsätta! :D Jag springer snabbare och längre nu än för bara 3 veckor sedan, dessutom får jag upp flåset bra och stannar inte vid varje motgång. Bara det är en seger för mej!:thumbup: Men idag är det inte löpningn som står högst på prioriteringslistan, utan benen som ska få sej en omgång!

Här är en film ifrån Fitness SM för damer, 2009.

100305

Träningspepp!!

http://www.parkseedmemories.com/images/2008/07/08/laughing_face_4.jpg


Snabb morgon!

Nu, arbetsförmedlingen. Sedan, hem och släppa ut Wiggo innan jag drar till gymmet, tjohoo!
Har slängt i mej lite gröt, och sitter med kaffekoppen i högsta hugg. Rör mej inte en millimeter förren den är  s l u t.
Jag hinner faktiskt inte blogga mer just nu, stressad 2000!!

Ni kan utforska min kvällsmat från igår, så länge, höhö!;)

Kvällen

Kvällen bjöd på en härlig joggingtur ute bland is och snöhögar, grreat! Sitter nu med en skål kvarg varvat med granatäpple (sisådär omoget) och lite färsk koriander.
Imorgon förmiddag ska jag vara hos arbetsförmedlingen, ska träffa min nya handledare. Efter flytten i december så har jag försökt komma i kontakt med min handledare utan resultat, skickat mail, ringt etc. Och äntligen fick hon tummen ur ***** och gav mej en besökstid, yeah!

Jag laddade jogginturen med mina nybakade kanelcookies, hur laddar ni inför ett träningspass?;)

Solen shiiner!

HalliHallå!
Gymmet gick bra, hann dock bara träna armar och en halvseriös 10 minuter mage. Men det var ett härligt armpass på 45 minuter, yeh!
Nu har jag fått mat i magen, ska ta den oändliga disken som aldrig tycks ta slut, gaah! Trolleri - trollera! Tomten, ta min disk varje dá!

-S n e g l a r   u t   m o t   k ö k e t-

Nepp, den e fortfarande kvar=(

På gymmet, laddad till 10000!:)



När jag kom hem gjorde jag mat till mej och Jerry, det blev ugnstekt kyckling med en sorts salsa över, lite stark med god för den som gillar de:)
Gick fort att göra i alla fall, höhö!





Jag ska pröva mej på att baka smörkakor sedan, har ett recept jag knyckt av mormor.

100304

Vart inte så hungrig när jag vaknade idag, men frukost måste jag ha annars blir jag kanonsugen på godis och irriterad hela dagen, hah!=P
En bra dag för Marie börjar med en bra frukost;)

Så, havregrynsgröt med äpplemos, kiwi och jordgubbar!:)
Yess, gubbarna är frysta! När jag blandar dom me den varma gröten så tinar dom på nolltid, forutom en liiten isbit mitt inne i gubben, så ju är såå god att suga på!:)


I med mjölken och rör om!





Idag vet jag faktiskkt inte vad som ska göras, på gymmet blir det ett rejält mag -och armpass i alla fall. Ska handla lite och sånt mysigt, det blir en lugn dag för mej helt enkelt!
I eftermiddag ska jag testa ett nytt recept jag hittade igår, spännande;)

100303

Hallå!
Gaaash, vad trött jag är! Har lust att bara slänga mej i sängen och snarka högt, höhö! Jag har kört bil fram och tillbaka hela dagen, vart chaufför till en släkting som skulle till sjukhuset, vilket är innebär en timmes bilfärd för att hämta personen, för att sedan åka till sjukhuset som tar ca 45 minuter. Denna sträcka åkte jag 2 gånger idag.

Så har inte hunnit med gymmet idag, så det fick bli en vilodag helt enkelt:)
Har ätit ganska dåligt idag, min lunch bestod av en tonfiskmacka och sedan dess har jag bara ätit ett äpple, så kvällsmaten var varmt välkommen:)

Jag valde kvarg, kanel, kiwi och solrosfrön.


Gjorde några varv med skeden så det blev en swish!(= Gott och mättande!


Vart ju hos min mormor och morfar också, drack kaffe åt bullar (så som mormor -kanelbullar ska vara) och pratade. Dessutom fick jag med mej ett par nya raggsockar som hon stickat.



Dessutom satt dom som en smäck!(=


Imorrn blir det gymmet igen, längtar!

Dagens mmmums!

Innan jag drar tänkte jag visa vad jag käka till frukost idag:)
Äggröra med hallonprotein, en kvargröra och lite skinka på.

Och eftersom det är såå gott! Kvarg blandat med yoghurt, solrosfrön och jordgubbar.

Jämförelse

Morrn morrn!
Efter att ha kikat runt på flera bloggar igår, så ville jag också undersöka hur min rygg såg ut, har ju inte jämfört på flera månader!
Så, in på toa, knäppa 1000st bilder, varav EN blev någorlunda(!) och jag blev pangglad när jag såg resultatet! Nu är det bara att bli av med lite kroppsfett, vilket jag har förstått att Herr Chokladbit inte är villig att ställa upp på. MEn det är bara att kämpa på!:)

Baket

Bullfest bullfest heela dan!
Bröden är ur ugnenoch färdigsmakade, allihop! Hah!=P Dom blev goda och mättande, tillochmed i lagom storlek!:)




Brödbak

Hej hopp! Har satt igång med ett brödbak så här på kvällskvisten, nu ska de doftas gott i heela lägenheten!(= Har exprimenterat lite med degen (-så den smet, höhö!), så vi får se hur bröden smakar när de är klara. Spännande!
Idag gick ryggträningen sjukt -galet- bra på gymmet! Allt kändes rätt, allt klaffade och bara kändes så jäkla bra! Avslutade med 20 min. jogging på löpbandet för att sedan åka hem och dusha, byta kläder och gå iväg till Jerrys mormor där vi skulle få middag.
Till middagen fick vi äpplemos som tillbehör. Äpplemos! Jag kan egentligen aldrig sluta äta äpplemos, fysiskt omöjligt! Favoriten är varm havregrynsgröt med lite halvfrusen äpplemos på, gash!!
Så jag fick med mej en egen låda med sånt hem, även en påse plommon att göra sylt eller kräm av. Mumma!! (=

Sitter och väntar på att degen jäser, smaskar i mej min proteinröra med jordgubbar i, mums! Köpte två påsar frysta jordgubbar på Willys igår för 20 kroner! Pangerbjudande!:)

Min mobil tar de bästa bilderna, det kan i n g e t ändra på!

Proteinröran:=)

Film

Såg på film igår kväll, för ovanlighetens skull, höhö;)
Valet föll på Ninja Assassin, pangbra film! Över min förväntan!
Och efter många om och men, så kom vi fram till att den som regisserade denna film även mar med och regisserade Matrix, Star Wars Episode 2, V för Vendetta etc. Så ni lär inte bli besvikna!;)


Kvällsmat

Tidig kvällsmat, ja ibland bara det blir så:) Sitter och tuggar i mej proteinpannkakan, hade varken frukt eller bär hemma så det fick bli lite avokado som tilltugg och en keselleröra bredvid, gott!
Nu blir det guitarhero med J och D, sedan sängen. Ska upp tidigt imorn så ska lägga mej tidigt så jag är pigg när jag vaknar:)



To be near you, to be free.

Aloha!
Träningen gick bra idag, riktigt bra! Var där i en timme eftersom jag inte vill vara där för länge åt gången, är rädd att börja tröttna då!
Hur som, tränade axlar den första halvtimmen och maxade 7,5kg på de sneda hantellyften, yeh!, sedan var det löpbandet som gällde. En härlig mjukstart efter helgens bravader, så att säga. Och med tanke på allt jag stoppade i mej i helgen så hade jag en massa energi att få ut, hah!=P
B a r a    a x l a r.. Hm, att jag inte även tog ben idag? Är detta ännu ett tecken på att blondiner har gåvan att koppla bort hjärnmaskinen?;)

På hemvägen stannade jag och köpte kvarg, kanske ska användas redan ikväll, hmm?
Nu ska jag ut med Wiggo och leka med honom i snön, lillskiten! Åhh, vad jag önskar bort all snö och slask nu! Bara traska runt på asfalten utan risk att hamna i en 1000 meter djup vattenpöl, eller halka på isen..
Äsh, ska inte klaga! En ska vara glad så länge man ens har väder :)

Har en slarvig fläta i utsläppt hår idag, keampe:)

100301

Välkommen in i Mars, min månad!

Vad är detta?! Vad har vädergudarna emot mej?! I helgen var det regn och snöblandat, det töade faktiskt! Jag var kanonglad och välkomnade regnet med öppna armar! TJOHOO!
Men idag snöar det och min bil är återigen vit, och inte röd. Grr!
Idag blir det träning och ett försök till att snickra lite, hah! Ni kanske får se sedan:)

En låt man bara blir glad av, enjoy!

RSS 2.0