Deprimerad!

Jag förstår inte varför jag har blivit så himla seg på morgonen för! För en månad sedan när klockan ringde så sprudlade jag av energi, log av bara tanken på att klockan stod på 6 vilket innebar att jag skulle få svettas en timme; lööpning!
Imorse när klockan ringde, så stängde jag av den, kände efter i kroppen och vände mej om och somnade om i Js armar. Jag var pangtrött, precis som igår, och i förrgår och som i förgårsgårs!
Istället kröp jag ur sängen vid 8, slängde i meh dubbla portioner gröt och gick ut med Wiggo i närapå två timmar. Galet.

Hur som, sitter och försöker få tag i någon bra camping uppe vid Lidingö, allt för att slippa sova på hårt underlag i en gympasal när vi är där!;)
Jag är inte den som gärna sover i stora folkmassor, känner mej inträngd liksom.
Nu ska jag dock lägga undan datorn en stund, städa lägenheten och sedan ut på en löptur innan regnet öser ner igen, är det vårväder så är det!:thumbup:

Ska muntra upp mej med en shake senare, mumma!

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Ja, urch! Det där har också hänt mig många gånger, det värsta är ju om man ska torka bort svett och kletar runt mascaran i hela ansiktet. haha

2010-05-13 @ 11:53:23
URL: http://lajdidaj.blogg.se/
Postat av: emliscious

brist på något? som gör dig extra trött?

kanske kört hårt under en period och kroppen ropar på återhämtning?

2010-05-13 @ 12:05:20
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: A

aa, jag läser ju första året på gymnasium på distans, alltså 2500 poäng, så det är ett antal ämnen haha..Samhälle - ekonomi går jag! ;)

2010-05-13 @ 13:23:37
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det har absolut med vädret att göra. Så fort solen kommer fram på riktigt igen så kommer du säkert bli piggare. :) Man kan ju tyvärr inte vara på topp jämt.



Idag ska jag tvinga mig ut på första joggingturen sen nån gång mitt i sommaren förra året. Har några små aningar om att jag kommer dö lite. ;)

2010-05-13 @ 13:25:51
URL: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

så jobbigt när man inte orkar ta sig upp på morgonen

2010-05-13 @ 13:34:11
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Pauline

Tack så mycket! :)

Åh, jag har ocks blivit helt seg på morgonen! :(



Om du vill ha inspiration för någon sminkning i någon särskild färg eller "stil" är det bara att säga till så kanske jag gör en sån :)

2010-05-13 @ 13:45:14
URL: http://fyndigt.blogg.se/
Postat av: JOAKIM.

sv: tack :D känner mig rätt duktig faktiskt, idag var dock gymmet stängt, men tränar lite hemma :)

2010-05-13 @ 15:10:20
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: LORISSA

Jag kan inte alls sova borta bland folk.. måste ALLTID hitta egna lösningar.



Ursäkta för den här randomfrågan, men gillar du skaldjur? Jag letar desperat efter goda recept med skaldjur nämligen.. några tips? :)

2010-05-13 @ 18:54:25
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Nene

jag förstår inte hur du och andra klarar av att stiga upp så tidigt och fara och träna? jag är helt slut i hela kroppen på morgonen, särskilt före frukost! ingen energi alls. Till och med någon timme efter frukost så har jag svårt att träna hårdare, kroppen är inte helt energifylld ännu. Det är först efter lunch som jag brukar komma igång lite bättre :P

whey-80 har btw jag också. tog naturell för jag tänkte blanda det i smoothies, men det gav en fruktansvärt äcklig bismak :S tål inte det i smoothies helt enkelt... :( Hu brukar du dricka det, blandat med mjölk/vatten bara? Kanske det smakar okej då? haha xD

2010-05-26 @ 10:58:00
URL: http://volleynene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0