Snart gymmet!

Sitter och laddar inför gymmet med kaffekoppen i högsta hugg, yeh! Middagen ligger i tryggt förvar i magen, det blev kalasgoda köttbullar idag med papriksås! ..även lite quinoa, mest som tillbehör haha! Tror jag kan föräta mej totalt på paprikasås, smakar himmel i munnen, samtidigt som det är nyttigt och bra!;)

Hade jag inte vart lika nördig som jag nu faktiskt är, så hade jag kanske kollat på inredningsprylar till nya lyan, men jag ser bara fler träningsmöjligheter i och med större lägenhet!
Ska sätta upp en dörrtrapets, eller chinstång, eller vad de nu heter, så jag kan bli riktigt grym på chins!:thumbup:

Denna är ifrån Casall, kostar 235 kr hos Gymgrossisten. Ni missar väl föresten inte deras Sommarkampanjer? Klicka på bannerns högst upp så kommer ni dit!
Chin Up Bar i gruppen <a href=/1/sv/artiklar/traningsredskap/index.html>Träningsredskap</a> > <a href=/1/sv/artiklar/traningsredskap/styrketraning-8/index.html>Styrketräning</a> > <a href=/1/sv/artiklar/traningsredskap/styrketraning-8/div-traningsutrustning/index.html>Div. träningsutrustning</a> hos Gymgrossisten.com (06-1506)
Vad har ni för träningsredskap hemma? ..Och använder ni dem?;)

Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Svar: Ja precis :)



Jasså det har du :) Vad skoj! Jag slutför inte mina gymnasiestudier förrän i höst så jag får vänta till 2011 att läsa men det är ju en fördel att redan nu börja välja och bestämma sig för vad man ska göra. Med tanke på att det kanske kommer innebära flytt för mig så behövs det :)

2010-05-26 @ 17:32:54
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Det var som tusan, jag vet inte ens om jag äger några gröna skor. Haha jag ska leta och leta tils jag hittar ett par, annars tar jag ett par vita tygskor och en grön krita! :P Nepp, ingen spec diet här inte. :) Lycka till på gymmet nu ska jag springa!

2010-05-26 @ 17:48:03
URL: http://lajdidaj.blogg.se/
Postat av: Trixie

Paprikasås, aldrig hört talas om, hur gör man det? :D Nyttigt med ;) Kan ju inte bli bättre..

2010-05-26 @ 17:55:10
URL: http://triix.blogg.se/
Postat av: Nene

Ohh, chinsstång! Jag har en pilatesboll, eller ja, den är hemma hos pappa, eftersom min lägenhet är för liten för att ha den här :( Har även ett träningsgummiband, som jag använder jääätteeeoftaaa. not. haha :P



Svar: Hur ofta jag springer beror helt på. Under vintern blev det rätt så lite i och med rekordkylan, blev typ en gång i veckan eller en gång varannan vecka. Nu blir det lite mer, typ 2-4 ggr/vecka :) Haha, tack :D

2010-05-26 @ 18:11:09
URL: http://volleynene.blogg.se/
Postat av: Träning & hälsa - personliga tankar, erfarenheter och kunskaper

Sv: Ja det kanske finns en liten risk för det.. fast jag tror snarare att det är tvärtom. Men om det verkligen fungerar med vågen så ser jag ju samtidigt om jag minskar i fett och/eller ökar i muskelmassa, vilket är bra :)



Tänkte läsa instruktionerna och testa den ganska snart, så blir det nog uppdateringar sen om hur det går :)



Jag har faktiskt inga träningsredskap hemma alls som jag använder, är ju nästan på gymmet varje dag och där finns ju det mesta ;)

2010-05-26 @ 18:21:05
URL: http://traningohalsa.blogg.se/
Postat av: S A N D R A

jag har hantaar, gymboll å sånt ;P hihi



sv: jaaa .. jag får hoppas att min helg blir bra. Men du, TÄNK cash,cash,cash!! :D

2010-05-26 @ 18:26:35
URL: http://saandrarahm.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag vill också ha en sån där stång, men det är alldeles för smalt där man har dom så man kan bara köra pullups så jag får nöja mig med gymmets :)

2010-05-26 @ 18:58:05
URL: http://litenvillblistor.se
Postat av: Visan

Jag har ingenting än så länge men när jag flyttar till eget sen så ska jag införskaffa mig en såndär stång jag med hade jag tänkt!

2010-05-27 @ 08:33:26
URL: http://visansgoda.blogg.se/
Postat av: Carro

har en pilatesboll och en pilatesmatta. Använder dock bara mattan. Föredrar att utomhus eller på friskis, så man verkligen kör skiten ur sig :D!

2010-06-01 @ 23:02:36
URL: http://citrus.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0