Du som reser mej.

PUUHHSST!! Precis hemkommen från jobbet..Har jobbat allt för många dagar på raken, på allt för varierande tider för att hinna mellanlanda mellan passen. Att tillvaron däremellan inte vart någon dans på rosor, är ett kapitel för sig;)
Tänkte komma med en spinning -rapport, hur det går med passupplägg, musikanalyser etc. Och det går upp och ner, kan man säga. Somliga dagar har jag ett riktigt bra flyt där musik och upplägg stämmer kanonbra med mitt pass och dess mening, medans andra dagar fattar jag inte ens varför jag tatt mej an detta yrke!

Men jag spinner på och känner mej säkrare för vart pass som går, det är fantastiskt roligt att coacha cykelidioter som jag själv till ett läge där man har både andnöd och kräkreflexerna är redo att gripa in, men ändå fortsätter man ge och ge ända in i det sista!
För att i ett annat pass få dem att stanna precis under deras laktattröskel, som är ännu svårare och inte något jag lyckats med hittils under min snart 3veckors långa karriär som instruktör:thumbup:

Det är nästan 11 minusgrader här ute på landet just nu, ska koka mej lite varm choklad och sjunka ner framför teven en stund innan jag griper tag i eftermiddagsjobbet.
Simma lugnt, Larry!


Hard work work!

Jobb hela dagen, sedan direkt från jobb till gymmet där jag försökte få ihop spinning -passet till på fredag, vilket gick.. BRA! Jag ska se till att deltagarna får svettas riktigt ordentligt innan helgen:thumbup: Samma sak blir det imorrn; Jobb, spinning, gym, sova för att sedan göra samma sak på fredag i samma ordning.

Juste, indoor walkingen igår vart pangkul! Maskinerna var nätta och inställningarna var relativt lätta att ställa in. Passet var på 45 minuter, och påminde en hel del om ett cykelpass med musik, teknik och olika "stå -ställningar".
Men svetten rann och benen kändes möra efteråt, så det var godkänt! :)

Det blev även lite biceps idag, J hjälpte mej och pushade mej lite längre, liite mer. När armarna ömmar och känns två meter längre och 100 kg tyngre efter ett gympass, så anser jag att man gjort rätt för sej:)

Fullt upp hela dan.

Fick en riktig skogshuggar -frukost framdukat på bordet idag; Müsli med en masssa russin, långfil, grovt bröd med kalkonpålägg, tomat och gurka, kokt ägg, inlagd sill (MmMM!!), apelsinjuice, clementiner och kaffe förstås. Fyller jag år? Firas något speciellt? Nej, en rejäll frulle till en rejäll tjej bara;) Nu står jag mej hela dan! ..Ialla fall fram till lunch.
En bra start på en fullproppad dag, och fullproppad vecka..

Till kvällen blir det ju Indoor Walking -premiär för min del. Några av oss instruktörer ska åka och testa på detta, förhoppningsvis kanske vi till och med tar med oss detta till anläggningen! Eftersom jag gärna förespråkar träning som sliter så lite som möjligt på kroppen, så hoppas jag verkligen på detta konceptet! Ja, spännande helt enkelt:)

Recension och (förhoppningsvis) bilder kommer senare ikväll eller under morgondagen:)


Be mine!



Jag tror jag dog lite inombords när jag såg dessa. Jag har en förvånartsvärt låg blodcirkulation för att vara ickerökare och dessutom tränar jag regelbundet, men blodet tänker inte jobba snabbare för det. Hm..!
Jag fryser lätt och ofta om mina fötter, och är kräsen vad gäller bra skor.
Domma ifrån Canada Snow vill jag ha! Varma, täta och mysiga.
Beställa? Absolut. Vänta till på fredag? Ska försöka;)

Med varma och rejälla skor kan jag gå längre promenader i kylan med Wiggo, jag kommer inte vara den som inte vill gå ut på grund av att jag bara kommer frysa ändå etc.

And again!

Var ett tag sedan jag la ut bilder, motivationer och inspirationsbilder på den vackraste kvinnan i världen!
Varsegooda :)

Alecia Moore!

21 november

Dagarna rusar förbi och snart är första advent här, WHAAT?! Jag älskar julen och allt som hör till, men shit pommes då fort det går nu, hold yuor horses!
Anyhow, idag blev det sovmorgon till klockan 13, det kallar jag för att sova ut! Ibland behövs det bara.
Gymmet igår gick... Sådär! Inget hallelujah -moment, men inget dödgrävarpass heller, jag får helt enkelt vara nöjd:thumbup:

Jag önskar verkligen att jag hade fortsatt träningen i våras, då hade min kroppsform sett totalt annorlunda ut än vad den gör idag. Men nu mina vänner, är bulkartiden över för min del ( ialla fall till nästa helg)!


20 november

Dagens frulle, kvarg ihopvarvat med kanel. Jag är fortfarande mätt efter gårdagens fredagsmys, men kroppen säger att den behöver bränsle, så då kör vi:)
Testade en, för mej, ny kvarg igår. Och denna vart riktigt god! Lättare att blanda med, och inte lika syrlig, så japp det är en ny favorit!



19 november

Ojoj!! Energin flödar! Sitter med youtube, spotify och mixmeister för att få ihop ett pass, och kan inte säga annat än att det går över förväntan:) Vad för tema och passuplägg det blir, håller jag för mej själv, men roligt är det:thumbup:
Skulle däremot behövt en egen spinningcykel i lägenheten för att testa mer praktiskt än teoretiskt, men som tur är får jag låna spinningsalen på gymmet, går minst lika bra det!

På tisdag blir det att testa på Indoorwalking för oss instruktörer, jag har länge tänkt testa men det har liksom inte blivit av, så på tisdag får det ske med bravur!
För övrigt så har detta vart en bra dag, huvudvärken och illamåendet från gårdagen är som bortblåst! Jag har vart ute på en längre promenix med Wiggo, städat lägenheten och förberett sängen inför kvällens madrassbyte! Jag och J ska skaffa två andra madrasser, keampeflott!


16 november

Nu kära vänner, ser ni två böcker jag kommer köpa inom kort.

Stora Löparboken, som jag har tänkt köpa i ett halvår nu. Har inte blivit av, men kanske ska man köpa denna i juleklapp åt sej själv?


Den Nakna Hälsan, som inte har kommit ut ännu, men som står högt upp i min önskelista över böcker just nu.



15 november

Wohoo!! Det blev inget pang-i-huset tricepspass idag. Men däremot världens bästa biceps (och liite bröst)pass! Jag har en skön avdomnande känsla i mina underbara armar just nu, jag maxade på flera sätt på gymmet ikväll och HELL YEH vad stunder som dessa kan få mej att le som ett fån resten av kvällen:thumbup:
Hantelpress, skivstångcurl, kabelrodd och hantelcurl. Dipsen vart upptagen heeeela tiden, tyvärr:(

Det vart sjuukt mycket folk på gymmet idag och många som stressade på vid vikterna. Jag gjorde snabbt mina övningar och lämnade snällt över till de andra biffarna, man får ju vara snäll, karma ni vet;)




Dagens mellanmål

..blir inget mindre (eller mer;)) än min absoluta favorit och värsta last; Rårörda lingon! Eftersom det är "Marie-dag" hela dagen, så är det okey.


Inför Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet närmar sej, sitter med funderingar i skallen över tider, visioner och vad jag vill få ut av loppet. Först och främst, jag vill att mitt knä ska hålla alla 2 mil, såklart, och med tanke på detta så vill jag inte sätta ut någon måltid heller. Än.
Men absolut, jag har små drömtider i skallen som jag leker med då och då;)

Jag har valt att springa detta loppet för Barncancerfonden. Det känns helt jävla rätt att göra detta. Genom att betala ytterligare 500 kr i anmälningsavgift, så skänker du dessa kronor till välgörenhet. Som i mitt fall; Barncancerfonden.

Här ginns Gbgvarvet på facebook.



14 november

Det är en sömnig, men ack så lycklig, Marie som uppdaterar ikväll. Utbildningen är klar. Jag är, sedan några timmar, färdig spinninginstruktör.
Två helger fulla av glädje, en massa ny kunskap och människor som brinner av samma intresse som mej själv är inte fy skam!:thumbup:
Så, jag sitter alltså just nu i soffan med J, har ätit mummsig hasselbackpotatis med tillbehör och avslutar kvällen med Beck på teven.


Bilden är ifrån en, för dagen, väluppdaterad blogg, av E. :)

12 november.

Jag veeeeet att man inte ska träna samma muskelgrupper två dagar i rad MEN min ursäkt; ren och skär frustration! Gårdagens nedstämda humör över allt och alla behövde få utlopp, och bröstpressen är min ende vän i det läget.
Det blev, sådär totalt amatörsmässigt utan uppvärmning, 12,5kilosarna. 6X3, 4X2.
Har träningsvärk ända ner till armhålorna efter två dagars bröst/biceps. Undrar hur hållningen blir under kvällens spinningpass?;)

11 november.

Idag skulle jag gett allt för en kram. En såndär kram som skyddar, tröstar, ger hopp, smittar glädje och tröstar på en och samma gång. Inga ord, inget som förstör.
Jag känner mej missförstådd. Felbehandlad. Utpekad. Jag har inte kraften att bära hela lasset själv denna gången. Inte idag.
Jag förändras. Inte helt och hållet emot min vilja, men vem vill förändras? Jag håller emot och trycker på samma dörr samtidigt. Jag vill ut, jag vill in. Jag vill stanna.
Gör din tolkning och häll mej full med svar. Rita figurer, peka, förklara. Dra en gräns!

8 november.

I fredags hade jag the best time på gymmet, mina triceps fick ta mej tusan jobba mer än vad de trodde var möjligt. Träningsvärken på lördan var underbar:love:
Lördagkvällen var lika med utgång. Det är inte ofta jag är ute, så jag såg verkligen fram emot detta. Kvällen var underbar och jag fick tillbringa den med de bästa, tack ni som var med!

Vägen hem den natten var inte fullt lika underbar. Det blev utslagen tand och blåöga, ambulans in till Näl. På sondagen var det röntgen och ca 7 timmars väntan som gällde, innan jag fick åka hem. Ingen hjärnskakning som tur var, trots huvudvärk och yrsel.
Hela tiden hade jag Jerry vid min sida, som stöttade, pratade med mej och muntrade upp mej på alla sätt. Han gav ord när jag inte hade några och förstod mej fullt ut genom att ibland nicka mot mej.
Idag, måndag, fick jag även akuttid hos tandläkaren, så nu är även tandproblemen fixade.

Förut visste jag inte om jag skulle gråta eller skratta. Jag som aldrig har krämpor eller är sjuk, är inte ens förkyld en gång om året, får denna hösten smäll efter smäll. Inflammation i knäna, överansträgningskador, sträckningar och för att inte glömma överträningen. Och allt har skett denna hösten, ödets ironi?


Cell Max



Denna köpte jag häromdagen, panggod!:thumbup:
Efter ett hårt spinningpass, eller ett maxat gympass, så är det bara att fylla på kroppen med massa kolhydrater och proteiner igen.

Mobilbloggat - bara liite ensamt i spinnin...

100media_imag047 (MMS)

Mobilbloggat - bara liite ensamt i spinningsalen;)


4 november

Dagens planering var att en gång för alla sätta programmet till spinningen. Vad som egentligen skedde under dagen hade inte så mycket med det att göra, men däremot har jag fått lägenheten storstädad, vart ute på promenad med grabbarna, levt livet på gymmet, hämtat posten, handlat och fördrivit tid inne på Energy Fys. Snyggt!
Kan ju avslöja att jag gjorde finjusterningarna på spinningen på gymmet, så det är kirrat och klart:thumbup:

Jag är inne i den fas jag var i för ett år sedan igen. Gymmet. Gymmet, gymmet! Det är först nu som viljan finns, så detta tänker jag ta vara på. Nu eller aldrig!
Firade detta med att köpa nytt återhämtnings -gift ikväll, woho!:D
Nu ska magrutorna fram igen, nu kör vi!


RSS 2.0