091130



Saknar sommaren när jag plockar fram denna bilden. Det är så underbart att cykla upp med W på fjället, bada i favoritsjön och sedan bara njuta av livet och allt det bjuds på!
Visst, jag håller faktiskt på att lära mej bada i havet också (ja, inte nu dock, men i sommras), men det gör så ont att få kallsup där=S
Anyway, jag är den typen som älskar alla årstiderna lika mycket. Är det höst så gillar jag hösten mest, när det är sommar så gillar jag sommaren mest. Fast på vintern kan man inte käka gräs.

091129


Ska snart ut med Wiggolol på en prommis, har ansat hans tassar så nu är han megafin(=

Still naight

Btw.. Glömde ju berätta vad moi köpt idag!(= I m p o r t a n t!
Jag bestämde mej för att byta schampoo, då det jag använde inte gjorde mej det minsta nöjd. Köpte loreal Absolute Repair, och testade det innan idag. Jag veeeet att håret inte ändrar kvalite etc efter bara en dag, men shit p o m m e s vad mitt hår kändes såå mycket fräshare!!
Köpte mej även ett par nya pjux, behövdes! Eftersom jag är en inbiten Reebok'are, so guess what?! Det blev ett par Freestyle Hi - Int (=



Natt

Tja folks!
What to say? Har haft en kanonkväll, mycket♥ trevligt sällskap, bra musik och allt har vart allmänt skitbra!!!(= ..Trots att jag var nykter och chaufför;)
Markus var svinbra, och jag och Camilla satt som två hispiga puckon, allra längst fram för att stötta vår idol! Haha!;P Kul att träffa alla igen, for sure!
Kanske har man lovat lite för mkt ikväll, men sagt är sagt;)

Anyway.. Jag är glad att jag får dela allt detta med älsk♥, helt underbart! Minnen for life!
Kom precis hem till lelle Bokenääääs, babe slocknade mesamm vi la oss, men jag kan inte riktigt somna ännu, är för uppspelt, för glad, det bubblar i mej av lyckorus som jag bara inte vill somna ifrån!
Men ah, blev dock inga bilder ikväll, vill så gärna visa vad jag varit med om, skit också/=  Men bilderna i mitt minne kommer alltid stanna.
Nu ska jag ligga och mysa med älsk lite, han sover men jag kan ändå mysa med hans mage, haha!;P


Ett sällsynt exemplar.

Det är något speciellt med denna dagen, vädret, känslan det ger och viljan efter en förändring som gör att jag fastnat så hos denna låten. Kanske.


när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
vinet & skulden jag har
du visste nog att jag hade mina skäl
ett sätt att ge, ett sätt att ta

när mörkrets sista trummor dånar ut
överger & lämnar mig kvar
jag blundar i en frusen tyst minut
ett mycket sällsynt exemplar

ljus - stanna kvar
kom & var min vän
ljusna mig igen, igen, igen

du sätter all din tilltro till en dröm
till sångerna som tar ens liv till slut
din skönhet inspirerar till en lögn
när mörkrets sista trummor dånar ut

& varför stod du annars här?
du kunde valt den andra vägen
du läser mig kapitel för kapitel
jag är mindre stolt nu, mer förlägen

ljus - stanna ...

kom & var min vän för en sekund
när kvällens första frusna stjärnor vaknar
bli mitt sista halmstrå för en stund
vi som har allt, vi som saknar

jag skänker dig den sista lögn jag har
jag offrar & betalar vad som krävs
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
resterna jag frossat i förgäves

091126

Tja folks!
Idag är det äntligen träning igen, yeh! Var i Trollhättan igår och spanade in SportLife där, såg bra ut. Längtar tills man ska börja träna där den 26 december(=
Anyway, fram till träningen är det träning med W som gäller, igår shajpade vi fram att han skulle rulla över ett halvt varv på rygg, stanna där och inte rulla över. Han var megaduktig! Lär snabbt.
Jag har ett par nya idéer i skallen, har alltså inte bestämt mej vad vi ska träna idag. Det får bli inomhus eftersom det är blött ute=S
Ser fram emot imorrn också, då jag och J ska se Markus första riktiga spelning, yeh! Jag vet hur spellistan ser ut, och det var en skön blandning i allt från ZZ Top till AC/DC, kommer blir keampe!


Visste ni detta..?

Om bananer?!
http://znogge.files.wordpress.com/2008/10/banan.jpg
Visste ni att en banan innehåller kalium, C-vitamin, mangan, B6-vitamin, naturliga sockerarter, sukros, fruktos, glukos, fibrer och magnesium? Då visste ni säkert också att bananer är den mest kolhydratrikaste frukten, perfa att käka innan träning!
Dessutom, med tanke på kaliumet och magnesiumet så kan bananerna även medverka till lägre blodtryck.

Har du svårt för att somna? Ta en banan! C-vitaminet och B6-vitaminet sätter fart på hjärnans signalsubstans; serotonin, som faktiskt ges vid sömnbesvär eller nedstämdhet.
Om man har problem med magen, typ gaser och sura uppstötningar, ät en banan!(= Den binder magsyran!
Och om du tar en banan plus en massa vatten innan du lägger dej efter krogen, så kan bakfyllan bli lindrigare eftersom bananen kompenserar bristen på kalium som du "druckit bort", och magnesiumet får dina blodkärl att slappna va och på så sätt kanske få mindre huvudvärk!
Det var allt jag hade om Herr Banan(=

Crying Blood

Yes, idag är en bra dag, så slänger in en låt som ni får sjunga till, för annat gör inte!;)

VV Brown - Crying Blood
Uploaded by wonderful-life1989. - See the latest featured music videos.

091126

Morning folks!
Eller ah, har vart vaken sen halv 9 och klockan är snart lunch, så kanske inte är morning anymore?!^^
Jag sitter i mjukisbrallan, Mötley Crüe -tishan och en utslagen Wiggo bredvid mej, kan det bli bättre?(= Ah det kunde det, om inte min arm hade gjort såå ont!! Visst, det är ju självbevållat och jag visste att det skulle bli lite ömt efter sprutan, men det gör sjukt ont även för mej som har ganska hög smärttröskel.

Yeye.. Igår bjöd J på pizza, mmm!!! På den godaste pizzerian såklart; Al Paso, den som ligger vid Rotan. Personalen är megatrevlig, maten är alltid god och ser alltid fräsh ut. Sånt gillar vi(=
Mmmm, igår på träningen var det bröst som gällde. Jag orkade faktiskt 10kg på var hand, 3x10, bra va?(= Det orkade jag verkligen inte sist gång, så visst märker man skillnad!=D
Hann även med lite ben, men hade bara en timme på oss så benträningen blev det bara 3 repetioner av, hann bara gå upp till 40kg så får bli mer av det nästa gång.
Anyway, nästa träningspass får bli imorrn, ikväll ska jag förhoppningsvis hinna med en riktigt lång prommis med Wiggo, det har han gjort sej förtjänt av sötnosen!


Efteråt

Yes, sprutan är tagen och det var inte så farligt. Visst, det känns väl aldrig okey att ta spruta, men det känndes inte värre än vad jag trodde i alla fall(= Anyway, jag är glad att jag har tagit den nu.
Jag stannade kvar ett tag efteråt, dels för att man skulle vänta tio minuter efter för att se om man fick några reaktioner, men jag stannade för att prata med folk jag inte träffat på jättelänge. Så ah, kul!(=
Jag har lite känn i armen, lite värk om man kan kalla det för det, men inget som lixom gör ont.

Nu gör jag min middag, det får bli pasta med spenat, yummi!! Jag är en riktigt pastaperson, om jag hade fått bestämt så hade det vart olika pastarätter varje dag om det var så, haha! Jag fick en ny klicker av pappa förut också, keampegrräjt! Så nu ska jag bara få lite inspiration till hundträningen;)

Jag kan inte riktigt förstå vart dessa jeans, på bilden, har tagit vägen?Det var ett par av mina favoriter. Nu? GONE! Blir lite ledsen=(


091125

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 2 så att jag kan få åka och ta sprutan. Känns bra. Jobbigt att vänta bara.
Jag mår lite kasst i magen idag, den är i uppror! Jag måste, verkligen måste börja äta både bättre och regelbundet igen. Har blivit slarvigt nu det sista.
Egentligen skulle jag behövt ett matschema, typ så här; frukost kl 9, lunch kl 12, mellanmål, middag kl 4-5 och sedan kanske någon frukt till senare på kvällen?
Eller som jag åt förr?;P På en hel dag var det enda jag åt 2, max 3, smörgåsar!;P Förutom på helgen då, när både alkohol och nattpizza var givet! Haha!
Naaah, skulle dock inte överleva på det idag!;) Jag skulle nog gå under, höhö!

Anyway.. Nu, spruta!!!

Lucky me!

Nu ska jag ta brumbrummen in till stan, jag är så jäkla glad över att jag har bil och körkort!! En frihetskänsla som inte går att beskriva för någon inte upplevt det. Jag kan åka vart jag vill, när jag vill och hur jag vill!! ..Så länge bilen funkar, haha!;P
Jag är mamma evigt tacksam över att hon tjatade hål i huvudet på mej för att jag skulle få tummen ur, och fixa detta.
Jag älskar mina och Jerrys natt roadtrips när jag körde rally med hans biimer! Vi åker ut på natten, bara åker och åker, stannar typ bara för att käka på donken eller fika på SevenEleven. MYYS!!!
Eller när allt är helvete och skit, bara att ta bilen, köra iväg och glömma allt för stunden! ..Typ till SevenEleven eller så;)




Film

Ska förhoppningsvis se Paranormal Activity ikväll med J(=
Den ska tydligen vara hur scary som helst, hoppas det stämmer, och att den är minst lika bra om The Haunting in Connecticut.

http://arcticlight.nu/wp-content/uploads/2009/10/paranormal.jpg

Så här funkar det.

Så här funkar det, de va meningen, känns underbart, faktiskt! elle? aah faktiskt.
Så här funkar det, har upplevt det mest underligaste, men de var okej.
Så här funkar det, tycker att jag vaknat på nytt, andas, leker, men de e okej.
Så här funkar det, ser allt nytt, alla nya personer, alla gamla:S men de e förbannat okej.
Så här funkar det, de va meningen, känns underbart, faktiskt! elle? aah faktiskt.


091122

Regn, regn, regn.. Mysigt är det samtidigt som blöt hund inte är favoriten just nu, samtidigt som Wiggo är såå megaübersöt när han är blöt(=

Här får ni en skön låt av moi (=

091122

Regn, regn, regn.. Mysigt är det samtidigt som blöt hund inte är favoriten just nu, samtidigt som Wiggo är såå megaübersöt när han är blöt(=

Här får ni en skön låt av moi (=

Inget flax utan Flux!!

Precis hemkommen ifrån tandläkarn, yeh! Det känns inte alls lika farligt att gå till tandis längre, för bara några år sedan hade jag ångest och en klump i magen vid bara tanken på att ens närma sej en tandläkare, huu! Efter att hela min uppväxt ha haft en och samma tandläkare som för övrigt inte tog hänsyn till att man var liten, rädd och inte tänkte öppna munnen.
Men nu de senare åren har jag fått en riktigt bra tandläkare, hon förklarar vad hon gör, varför hon gör och pratar egentligen ganska myket;)
Anyway, jag hade början på ett hål så ska dit om ett par veckor igen och laga det.
Dessutom berättade hon att munsköljet Listerine är inget att ha. Det är i stort sett färgat vatten, sa hon, nästan inget flour i alls!=S Och jag som brukar skölja med det!!!! ÅÅHH!!!
Så ska köpa munsköljet Flux istället(=


091120

Sitter här på morgonkvisten med en varm mugg kakao och mina två ostmackor, känns bra(= Mindre bra känns det när jag tänker på att jag ska vara hos tandläkarn om en timme=S Hoppas att det är en snällis, som inte är så hårdhänt som vissa faktiskt kan va, håll tummarna för mej!

Den lilla killen ringer in såå härlig!;P


Hold your head up high

Nu sticker jag snart och kramar kudden, keampetrött!! Har dessutom bokat dag för vaccination. Även om jag själv inte är rädd för att insjukna, så vaccinerar jag mej för min omgivnings skull. Genom att vacc. sej så visar man respekt gentemot andra som är rädda för influensan.
Dessutom, varför riskera att vara orsaken till att någon mår dåligt? Valet är enkelt. Valet är ditt.

Bjuder på lite nattmusik, vacker låt (=



Lite skratt på en torsagkväll (=

Tja folks!
Här kommen en uppsats om en ko, skriven av en lågstadie elev, jag och Markus höll på att dö när vi hörde denna!;P


091119



Känslan. Vetskapen. Oron. Ilskan och frustrationen som aldrig tycks ta slut.
Visst, jag medger att jag tror att allt som händer och sker runtom mej finns där av en  anledning. Allt som händer mej och andra har en mening, det är inte bara en slump att saker och ting bara händer vare sej det är lättare eller svårare saker.
Ibland uppstår dock situationer, då man börjar fundera. Sätta sej emot sitt eget  system, trampa på bromsen och ifrågasätta sej själv.
Vad är meningen med detta? Vem mår bättre av det? Varför låter jag saker hända när  jag kunnat hindra det långt i förväg?

 Men det är bara att bryta ihop och gå vidare, plocka upp sina brustna delar, lappa ihop dem och sedan återvända med hedern kvar i blicken. Men sen då? När man inser att det man borde göra, redan är för sent. När man ställt sej upp efter fallet, men står ändå kvar farligt nära kanten? Backa tillbaka? Bekämpa stormarna?
Man gör det som man tror är bäst för sej själv, blundar och hoppas vinden mojnar så småningom, bara man står kvar.


After work

Tja folks!
Just hemkommen ifrån jobbet, och det är nästan så att man vill dra på sej jackan igen och springa dit igen därför att jag älskar mitt jobb, yeh!!(=
Jag är sjukt sugen på chokladbollar, kanske skulle göra en sats att ha till kvällen? Tål att tänkas på!;)
Dagens citat; Damn, vad ont det gör!! -Lugnt, det är bara smärtan.

Naighty!

När jag kom hem ifrån lägenhetsvisningen så gjorde älsk mos och korv till oss, såg ett avsnitt av Simpsons medan vi skyfflade i oss allt på tallrikarna och sedan gick vi oss myste ner oss i sängen. Båda två antagligen lika trötta, sega och utmattade för vi somnade pang, sedan vaknade inte jag förren kl 8 nu ikväll!
Ska berätta om lägenheten imorn, vill så gärna visa och peka hur jag vill ha det, berätta..!! Men det känns om om någon kört en degblandare i skallen på mej, så drar mej till sängen och säger god natt, pirater!(=

Ett par helger sedan (=


Tina Turner

Är way för trött så bjuder på lite Turner när hon är som bäst!


091118

Moorning folks!
Vet inte om det är en good or bad morgon, men än så länge så har det mesta gått åt pipsvängen, yeh.. Vaknade av att jag hade luggit på något konstigt vis med armen på örat, så örat hade somnat..=S Skitjobbig känsla och det där pirrande, när en kroppsdel somnar ni vet?, höll sej kvar enda tills jag trodde att nu -NU!- bryter helvetet loss! Örat ändå?!?
Det var för lite mjölk kvar -trots att en ny köptes igår kväll?- så fick blanda mina All Bran med en liten del mjölk och en liten del vaniljyoghurt. Skitäckligt. Dont try at home=S

Varför jag är uppe tidigt? Ja.. SKA JU KOLLA IN LÄGENHETEN IDAG JU!!!!!!!!!!!!=D=D
Och eftersom mina bildelar inte kommit ännu, så får jag lämna bilen hemma och ta bussen in till Trollhättan. Bussen går kl 10, och jag är framme kl 12, haha! Fyfan..

Ja, var ju på Ikea häromsistens och fick köpt mej golvlampan Wiggo.

091117

Tja folks!
Kul att ni gillade receptet på rårakorna, bra och billig studentmat :) På tal om mat.. Har precis tryckt i mej lite All Bran med äpple och fikon-bitar, MUMS!
Var med Jess idag, soft! Gick en liten prommis i kvällsmörkret, hurtigt värre!! Avslutade med en fika på Espresso House, det var vi lite värda.

Hade mitt vita linne idag, det är typ nostalgi att trä på sej det nuförtiden, så gammalt ääär det!! Fast jag älskar mitt vita nostalgi -boxarlinne! Awh! Konstigt att jag ens använder det längre, det har en fläck som inte går bort så därför måste man ha scarf, ett hål längst ner och sliten i "boxar-ryggen", men kärleken är blind, pirater!!
Idag ska jag lägga mej tidigt, ska upp tidigt imorrn och kika på lägenheten, yeh! Får lägga mej i sängen, läsa nya numret av iForm och bara.. bara va! Loveli!



Rårakor med hamburgebiffar

Jag och J gjorde ju rårakor i söndags, aldrig gjort förr faktiskt. Och det var bland det godaste jag någonsin ätit in my life! Dessutom är det nyttigt, och man håller sej mätt ganska länge.
Jag sparade ingen som jag kunde testa att frysa in, men någon som vet hur det funkar att frysa in rårakor?
Här är i alla fall receptet som vi använde oss utav, testa det för det är kanongott! =D
Skriver nu receptet såsom vi gjorde det.

Skala och riv grovt en blandning av potatis, morot och palsternacka, lika delar av varje. Lägg det sedan i ett durkslag så att vätskan rinner ut, från potatisen mest.
Vispa sedan 3 ägg med en halv dl mjöl, blanda med rotfrukterna plus lite salt och peppar.
Forma små "plättar" med händerna och lägg dem i en fräsande stekpanna, vi använde ganska mycket smör så ytan blev sådår gyllenbrun och knaprig.
Eftersom vi även hade i morot så blev maten inte så färglös heller.


Var rädda om er♥

Ibland när jag kör min bil så tänker jag ofta på vad som faktiskt kan hända om man inte är tillräckligt uppmärksam. Visst du kanske kan titta bort 56 gånger och inget händer, men när du lägger uppmärksamheten på att få CD-spelaren att sluta hacka så kan den 57e gången varit den sista du någonsin behövt vara ouppmärksam.
Jag har lärt mej min läxa genom detta och sedan dess har jag haft min kontroll riktad mot vägen och dess omgivning istället för obetydliga saker som kan leda till min, eller någon annans död.


FärgKLICK!

Tja folks!
Jag sitter och G R Å T E R!!!! Nej, det gör jag väl egentligen inte.. Men jag skulle kunna G J O R T!!! Jag sitter och funderar över varför jag färgade håret när jag trivdes så gräjjt med den blandblonda färgen jag hade förra året. VA?
Nästa gång jag färger håret blir det probably till den färgen igen, sånt gillar vi! =]


091116



Åhh!!! Som den nattmänniska jag är så sitter jag nu sömnlös=( Har så många tankar och funderingar, känslor och begär som vill ut! NU!!
En tanke är lägenheten. Åh, lägenheten..
I februari sitter jag och J antagligen -Äntligen- i vår fina etta och bara försöker förstå att det är här vi ska bo nu! What a feeling!(=

Därför, mina kära pirater, pirrar det i magen med tanke på hur den ska inredas så bra som möjligt. Ett uppdrag. Det ska vara få -men mysiga- möbler, mycket bra och användbar förvaring och så mycket yta som möjligt ska snappas upp! Loveli!!
Jag har googlat runt som en dåre och hittat så mycket smarta lösningar så ni anar inte! Många saker jag hittade fungerade mest som en ringklocka i skallen på mej; Ah en korg kan användas på deeet sättet också, en pall däääär, smaaaaart..!! Typ;)
Det blir lättare att förklara om ett par månader när jag väl bor i lyan!!!


Mer styrka??

Ahh det var ju ett tag sedan jag gjorde ett inlägg om min träning! Med anledning!!!;) Träningen har stått stilla i typ 2 veckor då jag varit förkyld och haft trasig bil så jag inte kommit till gymmet.
Jag testade mej på att löpa ute, men efter en ihärdig regnskur ena dagen och iskall havsblåst andra dagen så lade jag ner det där friska livet!;)
Jag har bestämt mej för att börja lite mer med just styrketräning. Jag var med J som visade och hjälpte jättemycket!♥
Anyway.. Det jag behöver i den typen av träning är att någon pushar och sporrar mej som bara den. Jag hade aldrig klarat mina bröstövningar sist så som jag gjorde om inte J vart med!

Sedan om mina 7,5 kilosar var maxvikt för mej, och uppvärmningsvikter för de andra på stället tryckte inte ner på självförtroende alls, nerå..!;)

http://www.muscles.se/wp-content/uploads/2007/09/styrketraning-for-kvinnor1.jpg

091115

Tja folks!
Sitter med en massa mat i magen, fortfarande lite halvt frusen och ska väl snart hoppa in i dushen. Har vart ute heeela dagen och klyvit ved med J och M. (ja, så roar vi bönder oss när vi inte har nått att göra;) ) Man blir så trött och seg efter att ha andats in så mycket fräsh luft, men gott är det =]
Igår firade jag och J hela 9 månader tillsammans! Helt galet! Fullständigt.. Fullständigt makalöst vad tiden går =] Det känns som igår när han skulle sova hemma hos mej för första gången, haha! Tänk vad nervös och hm.. ja.. Skiträdd man hade varit över någonting som nu är såå naturligt! Om jag inte sover bredvid J så kan jag helt enkelt inte somna! Låter wack, men det är sanna ord mina vänner;) Sanna ord.

Ah just det! Mååååste ju tipsa er skräckfilmsälskare!! Själv älskar jag att sitta ihopkrupen bredvid J och skrämmas halvt ihjäl av riktigt bra gjorda skräckisar =] Så ta och se The haunting in Connecticut när det börjar mörkna, för ni kommer kissa på er, I promsie!!;)


Ursäkta röran..

Ja, som ni ser så håller jag på att dona igång bloggen på riktigt igen med header och hela baletten. Jag lägger av för kvällen, så därför ser ganska mycket ganska dumt ut, men fortsätter imorrn;)

Delfiner - Naturens skämt??




"Om man tar ett vilt och intelligent djur och lär den dumma konster så säger det mer om vår intelligens än deras."

Jag älskar delfiner, älskar deras tendens på livsglädje, kärlek till allt och alla och förmåga till att leka av sin glädje. Jag har aldrig för en sekund kommit på tanken att delfinen är naturens skämt eftersom deras ansikten alltid ler, även om deras innre gråter ifrån hjärtat.
Jag fick reda på att Flippers tränare, Rick O´barry´s delfin dog i hans famn efter att valt döden framför fångenskapen i bassängen. Han hade tränat "sina" delfiner utan en tanke på hur de mådde i deras fångenskap. Visst lekte och skrattade de? Väl?
Han berättar att delfiners andning inte är automatisk som för oss människor, utan delfiner väljer att andas, eller inte. På så sätt tog denna delfinen, Kathy, självmord i sin tränares armar.

I Taiji, i Japan kan en fiskare få över en miljon kr för en delfin. OM den väljs ut till en djurpark eller liknande. Resten av delfinerna slaktas, eftersom de rätt och slätt inte behövs och som de säger; De äter upp all fisk i havet.
Denna slakt sker i en "förbjuden vik" där ingen obehörig har tillträde. Ett par dykare lyckades en gång att filma en delfin som lyckats fly (som ni ser i filmen jag länkar nedan), lyckades ta sej över nätet och efter varenda simtag den tog kunde man skilja dens blod i vattnet innan den sjönk till botten.
Det är detta som Rick O´Barry försöker stoppa!
Ser man denna filmen, så ser man hur delfinerna brutalt och känslokallt slaktas, det är fruktansvärt hemska bilder och jag klarade inte av att de dem och avbröt filmen. Men sanningen ser ut så här, och ju fler som vet om den desto snabbare kan denna misshandel stoppas!

Julklappsönskan nummero 1!



Japp, eftersom säsong 3 av True Blood inte släpps förren juni 2010, och vette tusan om de ens går att ladda ner så långt före det heller så önskar jag mej Sookie Stackhouse -boxen!!♥
Den kostar ungefär 374 kr, och har, vad jag vet, bara släppts på engelska än så länge. Men vad gör det? (=



Snowdrops falling on my head!

Hahah ahh sedan förra inlägget så har det inte hänt så mycket, somnade när jag låg i sängen och myste med Julle och sov i en timme ungefär. Vaknade upp till att det snöade, yeh!
Har städat lite, men inte så mycket.
Har en bok som jag bör börja läsa men vet inte riktigt när. Det är den första boken ur en trilogi av Nora Roberts, har aldrig läst hennes böcker tidigare, så lite spännande är det;)
Boken heter i alla fall Blå Dahlia och jag vet inte riktigt vad den handlar om, så ännu ett skäl till att börja (=

J hjälpte mej när jag tränade igår, tränade axlar och hm.. bröst?? Jaja, det är nyttigt med någon som pushar på mej när jag tränar tror jag, känns bra(= Har i alla fall känn i axlarna idag, som ett minne efter igår. Keampegott!!
Imorrn så ska jag testa på en måltid som jag aldrig testat göra förut faktiskt.
Jag håller på att lära mej flera snabba, lätta och nyttiga måltider med få råvaror eftersom det är det som oftast gäller när man pluggar eller kommer hem från jobbet etc. Denna måltiden är i alla fall en del av min och J´s niomånadershelg♥ Ni får se imorrn vad jag hade tänkt mej!;)

Här är boken i alla fall, hoppas den är bra!(=


Frääädagsmys!!♥

Idag är det en seg förmiddag, har ätit mumsigt gott bröd som J köpt och te, så nu är jag laddad inför dagen!(= Vet dock inte vad som står på schemat idag, jag hade hoppats på bio men det blev inte så.
Så jag ska låta min frukost sjunka ner sej i magen, dra på mej träningskläder och försöka mej på att jogga ute idag.
Jag hittade värsta bra receptet igår på chokladtryffel! Jag har bakat det förr, men med ett annat recept så detta ska testas till julbaket!(=

På söndag så ska jag och J fira, för då har vi vart ihop i 9 månader, yeh!♥ SÅ egentligen skulle jag lika gärna kunna föda eller nått på söndag, men IKKE!
Jag har lust att göra någon god mat ihop med J, det var ett tag sedan nu, och kanske dricka lite vin till det eller något, mm!
Jag ska försöka med en pastarätt, det är för det första gott och nyttigt och framförallt romantiskt!! ♥ Så denna helgen ska firas och bara vara fin på alla sätt.

Jag och Wiggolol♥


Herrå!



Nu drar jag in till stan, see ya later faces!!

Åka bilen!



Ahh, nu ska jag åka till Hedekas och hämta plattången som jag glömde där förra veckan. Jag behöver den nämligen imorn, för då ska jag på möte med arbetsförmedlingen
-Ahh, men dom behöver du väl inte göra dej fin för? Var J´s kommentar =( Men jag vill väl inte se ut som hemdragen av katten bara för att det är en viss typ av folk jag ska till..
Jaja, envis som jag är så ska den hämtas, och TACK babe för att du följer med!!! <3

JULMYS!

Om ca 2 veckor är det första advent och jag äälskar advent och allt som hör julen till! Julstäd, julbak, alla ljus och mysfaktorer som stiger bara man tänker ordet; JUL! Tänk att komma in efter en lång promenad och sätta sej framför teven, med adventsljusstaken och alla adra levande ljus omkring en, samtidigt som man smuttar på en kopp ångande varm glögg med en massa mandel i. Mmmmm!!!!!!!!!

En julfavorit är kardemummakakan med lingon, kan inte sluta äta!!

Jag tillhör de personerna som älskar glögg, jag skulle nog kunna dricka mej fördärvad på det!;P Ahh julen är verkligen något speciellt för mej, inte på grund av julklappar och sådant. Nej, utan därför att alla blir verkligen mer omtänksamma mot varandra. Dessutom tänk er alla värmeljus, pepparkakshus och julgodis man bakar tillsammans. LÄNGTAR!!


Dessutom, allt julpynt överallt! Man blir glad utav bara tanken!!

Maybe memories.



Ahh får väl tacka Jocke ännu en gång som fick mej att lyssna på The Used igen, och på deras senaste släppta skiva, Artwork (= Det var riktigt länge sedan jag lyssnade på dem och deras musik, säkert över 1 år sedan, varför vet jag inte. Men kände väl att jag ville ha någonting nytt, någonting som befann sej utanför mina ramar just då.
I alla fall så är deras musik en skön kudde att falla tillbaka på när man bara vill vara eller vill blunda och leva sitt låtsasliv fullt ut, vilket jag hade glömt bort mitt i allt, mitt i livet.

För er med Spotify så hittar ni deras nya skiva här. Ni andra får väl ge er iväg till youtube!;)

Onsdääääg!



Tja folks!
Har fortfarande lite ont i halsen, men still going strrong!!;) Sitter med mitt honungsvatten och längtar efter träningen=(
Jag hade skrivit en lång text här på bloggen, men som jag bestämde mej för att inte lägga ut. Tänk om den missuppfattas? Tänk om jag får vartenda ord jag skrivit, emot mej?
Nej, det är inte värt det. Trust me.
Istället ser vi fram emot denna dagen med allt vad det innebär (=

Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen, (med allt vad det innebär!!) vara där i en timme och lyssna på döprat är inte det roligaste. Helt seriöst så känns det mer som att jag åker på sådana möten dels för att de som jobbar där ska få något att göra och dels för att det ska kännas som om det händer någonting.
Men det enda som händer för mej är att man trampar vidare i ekorrhjulet utan resultat. Och det är sådana saker som får en att tröttas ut helt!
Jaja, jag ska egentligen inte klaga, jag har ju ett av världens bästa jobb trots att jag bara är timvikarie. Man mår så otroligt bra genom att man hjälper personer som verkligen uppskattar och behöver det. Jag vill känna mej behövd, och det är jag på jobbet. Och där finns supersnälla arbetskamrater som man kan prata med, skratta med och bara vara tysta med. Jag hoppas i alla fall att jag i framtiden får jobba på ett ställe med den motivationen, den glöden och den samarbetsviljan som finns där (=

Ehm.. Btw!! Vilka är ni som läser bloggen?! Statistiken flyger iväg, men har ingen aning om vilka ni är huh?

Songs of freedom

Kommer inte in på msn...=@ Anyway.. Vem behöver msn när youtube finnes??=P
Erik Hassle lirar en käck Abba -låt, det låter som han sitter och vill bajsa, men jag gillar det i alla fall!!=] Gitarrgitarrgitarr!!
Jag har ätit halstablettisar så jag fått gaser i magen, inte kul!! Tur att jag är själv hemma idag, fast undrar när det försvinner? Slutade ju äta för ett par timmar sedan.. Hm..
GitarrGitarrGitarr!!

TRÖÖÖTT!!!!!!!!!

Ska jag eller ska jag inte?! Sätter jag på ännu ett avsnitt av True Blood? Har ju lovat J att inte se ett enda avsnitt utan honom.. SUCK! Men om jag sätter på ett avsnitt, så måste jag se på ett till, och ett till oh ett till.. Nej!! Jag ska inte sätta på ännu ett avsnitt, jag ska vänta på Jerry. MEN HAN MÅSTE KOMMA HEM SNART ISÅFALL!!!!!

By thw WAY, så är andra säsongen så mycket bättre än första, även om första var svinbra! True Blood är nog den bästa serien ever!! ..Efter Vänner, såklart;) Skarsgård har mycket snyggare frisyr denna säsong också, haha!;) Ahh, har ni inte sett serien, så MÅSTE ni se den!! Ni anar inte vad ni missar!!!!
Längtar tills tredje säsongen!!!! ;)


Pain(t)?

Helgens huvudvärk har börjat försvinna nu, har en liiten tryckande känsla längst bak i huvudet men det är inget mer med det.
Igår kunde jag inte hålla tårarna inne när vi åkte hem ifrån Vårgårda, det gjorde så ont. Speciellt när stereon stog på max (som lät det som, och volymknappen verkades höjas hela tiden...) och jag satt i baksätet med högtalaren precis bakom mej. Jag fick panik och när vi kom hem sprang jag in och bara begravde mej i sängen. Ville inte höra mer, ville bara stänga av allt, TV´n, alla röster, alla små ljud..
Jag brukar aldrig ha sådan huvudvärk så jag visste inte riktigt hur jag skulle göra.

Jaja, jag ska inte klaga, det har ju lixom gått över nu!!!
Mitt i allt detta, så har jag hittat en bild på min gamla lägenhet och självklart ligger Julle på bordet, haha=P Jag har för mej att det var rosorna som jag fotade efter att ha köpt dom av en indian som knackat på och sålde dom för 20 kr styck, haha!
Ser ni dom rosa krukorna? Jag älskade dom! Jag köpte dom när jag och C var och shoppade i Uddevalla en dag, och jag såg dom och bara skulle ha dom!! =D Awh!

Gardinerna som hänger där passade så jäkla bra inne i det köket! Färgen, längden och känslan var perfekt! De gardinerna tyckte jag om då de hängde där, helt enkelt.

Fryschokladmuffins

För något år sedan så satt jag på ett forum och hittade där ett recept på något som måste tillhöra världens godaste muffins! Hittade detta receptet igen, och är såå sugen på att baka dessa igen! Så när J kommer hem till kvällen så ska jag fråga om vi inte kan åka och handla!;)

Här är receptet om ni har lust att baka själva, och jag -lovar- dessa muffins är kanongoda!!

Du behöver:
2 ägg
100g smör
1 tsk vaniljsocker
1krm salt
2msk kakao
1 1/2 dl mjöl

Fyllningen:
100g margarin
4msk socker
2tsk idealmjöl
4tsk kakao
1dl grädde
1dl mjölk

Sätt ugnen på 175grader.
Vispa ihop ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda ner i äggsmeten. Blanda ihop resten av ingredienserna och vispa detta ner i smeten. Häll upp i muffinsformar, ca 1 stor matsked i varje form och grädda i 15 minuter.

Koka sedan ihop ingredienserna till fyllningen och låt koka i ca 2 minuter. Rör om hela tiden, för det kokar lätt över eller bränner fast i botten (trust me).
Låt detta svalna och häll sedan över på muffinsarna, och ställ sedan in i frysen.
Ta fram ca 5 minuter innan servering :)



Melissa Horn




Get small or die big

Är pulverdieten något för mej? Det är dags att ge sej på detta igen kanske? Kanske inte? Väger fördelarna med de negativare delarna.
Kommer jag tröttna? Absolut. Kommer jag fuska genom att smyga med choklad? Defenetivt. Kommer jag bli mer nöjd med min kropp om jag fullföljer dieten? Kanske, om det funkar?
Ah.. Har ninte bestämt mej ännu.. Är ju int pulvermänniskan direkt, verkligen inte.
Jag vet ju att genom träning, bra mat och mindre socker så har man en snygg kropp, så pulver är kanske aningen överskattat??

Det finns ju goda med jordgubbssmak! =]
http://www.dietguiden.com/wp-content/uploads/2009/07/pulver.jpg

Djurens rätt rockar!!



Nu kan vi som stödjer Djurens Rätt OCH älskar musik, köpa en grrrrryym kalender för nästa år! Djurens Rätt har samlat ihop en dröse av Sveriges rockers, fotat dem tillsammans med djuren och knåpat ihop en väggkalender för 2010. Grräjt!!
Några av banden är Millencolin, Motörhead, The Hives och Hammerfall. Och självklart flera!
Gå hit för att läsa mer och köpa kalendern, en kanonbra julklapp!

Sweet home.

Tja folks, allt väl?
På onsdag så ska jag och J åka till Trollhättan och kika på en lägenhet, en etta dock men tills vi har råd med större så tror jag att detta kommer bli superb! Men som sagt, vi ska ju även bara kolla!;)
Känslan av att ha ett eget ställe är en sådan frihet som inte går att beskriva i ord. Det är en lyx som man glömmer bort när man väl bor själv, man börjar istället klaga och jämmra sej över att hyran är dyr, att TV -kanalerna är borta för att man glömt betala räknigen, osten i kylen har blitt gammal för att ingen åt av den.. Allt sånt vill jag ha tillbaka!!

När man kommer hem så kan man bara slänga sej framför datorn eller teven en stund och glömma alla saker för stunden tills man själv känner att ah nu är det dags, eller att när man går hemifån så är alla saker kvar där man lämnade dom när man kommer hem.
Lyckan med att bo med Jerry igen, som vi gjorde i våras. Vi kunde göra vad vi ville, när vi ville och leva som normala tjugoettåringar, haha!;P
Bjuda hem polare, ha fest och filmkvällar och ah allt ni vet? =]

Här är en jättemysig liten etta.


Mina ord.




Det här är mitt liv,
min tid på jorden,
lys upp min väg
så kommer jag att gå längs den.

Det här är min gata,
och om du är rastlös
så bär mej vart du vill.

Ta din rädsla,
och göm undan den.
Ge mej istället lite mer hopp
om ännu en ljus morgondag.

Jag hörde den där kvinnan sjunga,
hennes röst var mjuk, varm och stark.
Av någon anledning fick hon mina tårar att rinna.
Och jag förstod inte varför!

Jag vill inte tynga ner dej med mina ord,
det är inte meningen.
Det är mitt liv, min tid på jorden.
Och jag tycker om att vara här!

Rääserbilen!

Jag är inte typen som sitter framför datorn och spelar spel, nej, isåfall endast Sims ( Man kan sitta i timmar!! ).
Anyway.. bror visade mej ett spel ifrån Jesper där man ska köra en liten bil utan att köra in i andra genom att hoppa!! =D kanonkul spel, som man blir helt fast vid!=P
Klicka här för att sjävla riskera att sitta vid datorn i ett x antal timmar till!!!;)


Cooolt linne =]

Är sugen på att skicka efter detta linnet som jag gjorde förut, haha! Lite roar de små!;)

Morgonstund har inte guld i MUNNEN!!!!

usch, idag gör det ont..=( Såret på armen gör ont. Och ju mer tanken vandrar vidare till läkarens vassa knivar, ju ondare gör det. Det hade blött (blödit?) en hel del inatt så tur att jag bytte omslag igår kväll.
Jag vaknade klockan 1 inatt, och var såå klarvaken som aldrig förr. Jag hade fått Lyckliga Gatan på huvudet, så låg och nynnade på den. Så japp, jag har vart vaken sedan 1 inatt ungefär så lite seg är jag nog.

Saknar min J, svårt att sova utan honom här i Hedekas =( Han var föresten med mej till läkaren igår också, bäst<3 Så nu ska jag snart göra mej iordning inför jobbet, så går denna dagen fort så jag kan åka hem till honom igen! Det är badrehab som står på schemat idag, min favorit! Så ska ta mej ett par alvedon för armen, käka frukost och dra iväg.

Här är foresten låten som jag av någon anledning inte kan få ur skallen, eller sluta nynna på. SUCK.


Tänk om..

Ibland blir man ledsen av små små saker som i det stora hela inte har någon som helst betydelse för någon annan än för just; mej.
Är det då något att haka upp sej på? Om det bara är jag i min omkrets som blir sårad, upprörd eller känner mej felbehandlad, är det då ett problem om man kan lära sej att leva med känslorna och se till att de stannar under ytan? Är det då något att bygga en stor grej av? Antagligen inte, eftersom jag så ofta ser detaljer små som små gruskorn, vare sej de små detaljerna är glädjande eller ej så märker och ser jag dom så tydligt.
Förstorar jag upp dessa små detaljer genom att nämna dem? Förstör jag tillvaron genom att ta upp "mina problem"? Eller rättar jag till något som till slut hade blivit en enda lång mardröm? Eller är det så jag ser till att det blir just så genom att prata om små små detaljer som bara jag ser?


Jag fungerar inte då.

Jag är ingen bok du kan lägga på hyllan när jag sagan blir för verklig.

RSS 2.0