Söndag

Goder Afton folks!
Jag har precis fått i mej mat, favoritkyckling såklart!(= Kyckling i alla dess former är himmelst gott! I alla fall, jag är übertrött och längtar efter att få somna i J´s varma armar i vår mysiga säng med alla sex kuddar runtom oss, awh!
Imorse vakna jag kl 6, efter en ganska kort natt, med ett par Arkiv X -avsnitt kvällen före så vaknar man ganska ofta under natten, mest för att checka så att allt är okey, höhö;)
Anyway, Lite över kl 7 imorse drog jag, pappa, bror och Peter till Karlstad för lite agility. Jag tävlade dock inte själv, utan bidrog mest med att hålla koll på konkurensen, vara koppelhållare, räkna poäng, äta upp matsäcken och agera coach. Jag var grym på allt det där, om jag får skryta lite!^^

Det var pappa och Rex som tävlade. Agilitybanan gick sådär, efter en ganska bra början så blev det till slut tre vägringar på gungan. Rex är lite rädd för gungan och tänkte inte gå upp på den. Disk.
Hoppbanan gick mycket bättre, inga balanshinder. Rex kom på 5:e plats med noll fel och fick på så sätt en "pinne". En pinne innebär att om man springer ett lopp utan vare sej hinderfel eller tidsfel, och hamnar bland dessa felfria 15% av de startade, får man en pinne (Dessa "pinnar" skrivs in i tävlingsboken av tävlingsledaren) . Efter tre pinnar så flyttas man upp en klass.

Vi kom hem för ah..en timme sedan ungefär och jag är kvar i Hedekas pga av snöstormen=S SMHI har utfärdat en klass 1 varning, och med mina två bebisar i bilen så riskerar jag inget. Hellre stannar jag hos mamma över natten och åker hem imorrn när det är ljust och plogat på vägarna, som dessutom är blixthala här i knas=S
Saknar dock min Jerry, men samtidigt så får ju han en ärlig chans att plugga utan störningar och göra lite som han behagar i lägenheten när vi är borta(=

Ska återgå till vargdebattern på nätet nu, sen blir det lite Skavlan via datorn. Sist men inte minst, ringa mitt hjärta i Trollhättan och hoppas han saknar mej lite grann! (Tror även det går lite Wallander på teven ikväll)

30 januari

Jag offrar allting som jag har
Om du kunde stanna kvar
Och tro på mig♥

Ikväll är det Melissa Horn som gäller i Spotify. Inte en enda dag går utan att hennes röst fyller mina öron. En kvinna med en röst lika underbar som sommarmogna jordgubbar doppade i limegrädde, mm!
Tog och spolade av röda faran igår, bort med lite smuts och fram med lite röd färg, haha(=

[image-upload-69-755676.jpg]

Jag vet faktiskt inte vad nästa bil blir för min del, har ju funderat en hel del på det. I framtiden ska jag ju ha BMW X6 och en Mustang GT 05 eller 07, det är ju redan glasklart. Men fram tills dess då? Nya saaben hade ju inte vart fel?;) Dock blir det nog en bil i samma prisklass som min röda fara, så jag är sugen på BMW igen, men vet inte.. Får se(=


Till salu!



Konceptbilen Ford GT90 är till salu! 720hk, quadturbo V12 och fyrhjuldrift!

Anledningen till att Ford ens byggde bilen var att han ville bräcka Ferrari i sportvagnsracing. Bilen kostade nästan 3 miljoner dollar att tillverka, och har små drag ifrån den ursprungliga GT´n. love♥


..

Jag såg dej död, nej
det var inte du
längre
Kroppen där
låg orörlig, tom
påminde om dej
som flyttat ur
påminde om
att du verkligen inte
var där

God natt.

Det ända jag lär få drömma om inatt är väl att få sova! Kommer knappast somna de närmaste timmarna, har way för mycket funderingar i skallebanken min.. Tankar, känslor som jag gör bäst i att hålla för mej själv.
Ska koka mej lite gott te, gosa ner mej i soffan under täcket med mina bebisar♥ och se på någon av Wallander -filmerna. Sounds grejt, huh?

För två höstar sedan.

Bio, yeh!

Jag ska såå se denna filmen när den kommer ut om en vecka!! Älskar Mel Gibson, och denna filmen verkar pangbra!!


28 januari

Halli Hallå!
LOVELI DAYY!!! Njae.. Kanske inte. Men dag är det och det är bara att gilla läget, right?;)
Jag tog mitt vrålåk och fick köpa ny reghållare till bilen, men det är inte bara till att trycka fast den så papps ska hjälpa mej med den, awh.
Hm, whats next. Det ska bli middag hos farmor ikväll, ska bli mums! Det känns på något vis annorlunda att få maten framdukad på bordet och att alla hjälper till med disken efteråt! Lyx i vardagen kallas de;)

Anyway.. Tänkte passa på att tipsa er om ett kanonbalsam! Jag passade på att testa nytt eftersom mitt hår blir längre och behöver volymhjälp. Jag har ju fastnat hos Loreal, så köpte Volume Expand Balsam ifrån, just det Loreal!
Det funkar pangbra, jag får mer volym samtidigt som håret är mjukt och lent. Dessutom blir håret inte lika lätt statiskt, så här i vinterklimatet, keampegrräjt! Så denna produkt tackar vi Gud för(=


Lösenordskyddat


...

http://www.ekohygien.se/files/ansikte_beskuren_liten.jpg

Tjena i snörstormen!
Ja, sjukt mycket snöar det, är såå trött på snön nu och struntar fullkomligt i att "det är perfa att sladda i", nu kan snön försvinna=(
Anyway, det är ju den där veckan nu.
Jag som får finnar så fort vädret ändras, så fort jag inte sover i min egen säng, när jag är i nya miljöer, när lingonveckan infaller.. Ni fattar.. så passar ju dom små jäklarna på nu=( 
Ända sedan jag började använda ansiktscremen ifrån Lumene, så har liksom inte finnar vart något problem. Och det känns såå underbart att slippa tänka på dem, när man annars får dom hela tiden titt som tätt.
Visst har serumet ifrån I.D också gjort sitt jobb, för mitt ansikte har ett mycket bättre lyster nu än förut. Jag använder den som fuktcreme, och älskar den!

Men nu, NU!! Kan aldrig säga det för mycket; Jag hatar mensfinnar=( Dock är de inte så synliga denna gången och relativt lätta att sminka över, men jag sminkar helst inte över finnarna eftersom det är vad de små jävlarna vill!! Sminket gör dem torra, vilket de älskar.. Så jag smörjer in mej flera gånger om dagen, vilket verkar funka för min del.
Jag har inte fått "nu bryter helvetet loss" -känslan denna gången. Känns bra(=

Min soetnos

..är bara min!;)


27 januari 2010

Saab är alltså nu sålt till Spyker. Shit! Shit OJ! ..Alltså, inte shitfaaan.
Man visste ju ändå innerst inne att Saab skulle klara sej, men jag skulle ändå inte bli förvånad om de bestämde sej för att lägga ner SAAB pga alla "dessa frågor" som hindrade försäljningen till bl annat Koensigegg (stavning?).
Anyway, jag är inte allt för insatt i detta men jag tror att SAAB kommer klara sej bra i Spyker Cars´s händer, hoppas SAAB får lite sportigare utseende nu, yeay!

Blanda lite Saab med bland annat dessa modeller ifrån Spyker!^^

Spyker C12 Zagato
http://www.zcars.com.au/userimages/user1093_1174017751.jpg

C8 Aileron
http://cache-03.gawkerassets.com/assets/images/12/2009/03/Spyker_Aileron-topshot.jpg

26 januari

Idag är det en sådan där dag. Ni vet?
Jaja, ska inte låta något, eller någon trycka ner mej.
Inte idag.


Backflash

Fick ett pangsug efter att se Luftens Hjältar! har alla avsnitt på vhs hemma i Hedekas, även så gott som varenda Disneyklubben -avsnitt, efter som pappa spelade in vartenda en.
Men ja, Luftens Hjältar har alltid vart min favorit tillsammans med Darkwing Duck och Duck Tales yeh!;)

Sådana här intros är det aldrig längre till filmerna som görs nu, synd. För man sjöng ju verkligen med till vartenda intro!=P


...


Vinterpromenad

Åh, jag gillar Trollhättan mer och mer för varje dag(= En mysig stad som har en hel del att bjuda på, det är bara att gapa och svälja;)
Jag och Wiggo utforskar Th med våra promenader och vi har redan hittat en favoritrunda att gå! Den gick vi idag, och det var helt underbart! Vädret, temperaturen.. allt klaffade(=
..Men det var skönt att få komma in i värmen igen, och ta sej en kopp varm chok... Ne, kaffe(=

Uppgift 1, var att få liv i Wiggo på morgonen. Att få han ur sängen var knepigt, men efter mycket knuffande varvat med nospussar så kunde jag till slut bädda sängen (då hade klockan hunnit bli 11!). Under tiden parkerade sej en fortfarande lika sömnig W i soffan, awh!


Denna bilden tog jag på måfå vid kanalen, pga solen såg jag ingenting i telefonen! Av någon anledning så kutar W med ryggen här, ser ut som om han sitter och trycker på något;)


Pangväder!


Så här vrålsöt är Wiggo ur min synvinkel!


Isen är ganska lockande!




Här fick kopplet vara på, älven var alldeles för lockande!;)


Han var sugen på en stagedive ner i vattnet, haha!


Min soetnos<3

Fortfarande 25 januari

Hur väcker man den sovande katten?!


25 januari


http://th03.deviantart.net/fs71/300W/i/2009/360/3/7/Avatar_Na__vi_by_mrDExArts.jpgHola pirater!
Jag sitter med mitt fördömda kaffe, men gott är det(= Nu ska vi seee..  Nu vecka. Check! Jag och älsk avslutade sömdagen igår med bio, två biofilmer i rad, haha! Vi började med den romantiska filmen It´s Complicated. En bra film om kärlek och uppskattning. Om att livet faktiskt rusar iväg vare sej vi vill det eller inte.
Nästa film, Avatar. SJUKT bra!! De flesta har nog redan sett den, I guess, så det räcker väl med att skriva att det var en pangfilm(=

Nu ska jag snart hugga in i min frukost, sedan blir det en härlig prommis med Wiggobus. Hoppas han inte är lika busig idag som igår haha!=P Att gå fint var inte att tala om, lek och studs var det som gällde igår;)
Vi gick till slussområdet, och vatten får Wiggo att.. Ja, han flippar ur när han ser vatten, helt enkelt!

23 januari

Goddagens!
Hm, sitter i sängen och halvt om halvt ångrar att jag inte följde med älsk, R och D till affären. Jag kände mej seg efter promenaden med Wiggo och ville krypa ner i sängen för att få upp värmen i kroppen, vilket jag nu inte alls har lust med eftersom det är varmt och härligt som det är.
Men jaja, jag följer med nästa gång helt enkelt(=

Sitter och kollar igenom min nya låtlista på Spotify, som tillkom igår; "Maries låtar som är bra att spela när det är hemmafest, enligt katten och hunden." ..Ehm, tack R;)
Grabbarna grus hade förfest här hemma igår innan de drog iväg till krogen. Nästa helg ska jag också följa med, yeh!

Anyway.. Tog lite bilder igår som ni kanske vill se(=
Mobilbilder dock, eftersom min sladd till kameran is GONE!

Det var poker som gällde, här är en fokuserad Jerry och en lallande Richard.


Daniel, som seriöst trodde på seger. Men han hade inte räknat med en Marie i spelet!


Jag följde dem en bit på vägen, ett försök till en stillbild. Denna bilden är bra om man jämför med resten jag tog!


Dagens lunch! Fräshaste pizzan jag ätit! Pang god!

The cookies.



Så här blev the cookies som jag bakade igår, ganska goda(=
Det var fler av dem i början, ska prata med J om det sedan när han kommer hem.

100122

Morning folks!
Trots att jag la mej lite före kl 11 igår, så är jag pangtrött idag, gääsp!
Idag ska jag köpa mer balsam till mej, det jag har börjat ta slut. Självklart är balsamet ifrån Absolute Repair -serien, kanonbra grejjer för mej som färgat håret sedan jag var, vadå? 15?
När jag får lön nästa vecka så ska jag köpa ett serum också, det tackar mitt hår för!;)

Ingen träning idag. Det hinns lixom inte med! Har en del att stå i med, yeh!;) Men är ganska nöjd efter gårdagens pass, efter tricepspressen var mina armar som spagetti. Kunde knappt hålla i vattenflaskan, haha! Försökte mej även på dips igen. Jag har börjat gilla den övningen mer, den är.. Skön!(=


Bake a cake(=

Eftersom jag bara hade så gott som mjöl hemma, så blir det att baka smörkakor first time ever!! Har ett bombsäkert mormor -recept(=
Visst dock inte att de svällde i ugnen.. Stor blir de;)


100121

Innan jag kutar ut i trafiken, så kan jag avslöja att Wiggos öron ser myycket bättre ut med de nya örondropparna! OtoClean, heter de och funkar kanon! Vad jag märker så tar dropparna bort alla spår efter svampen, ska på återbesök till vet. igen den 28e, och hoppas på att vaxpropparna längst in i öronen också löst sej.
Nu ska jag och mitt söta gostroll ut på en skön promenad.
Hade med Julle i förrgår upp till Sylte, han tyckte nog att det var härligt att få komma ut för han gick så fint efter oss på promenaden, soetnosen(=

Seeya!

...

http://www.christmasstars.se/images/sara.jpg

Någon som minns Sara Löfgren? (=

100120

Halli-Hallå!
Gjorde en inpackning i håret igår med Absolut Repair´s Repair Masque, som jag fick i julklapp av älsk. Jag har användt den en gång tidigare, och den verkligen är kanonbra!
Det märks att håret blir mjukare och mår bättre efter man haft i det, speciellt mitt hår som är galet slitet och skulle tackat mej för en klippning snart, hm..;)
Jag ska ju äbemn färga håret nästa gång jag 'är hos frisören, har bestämt färg men inget jag avslöjar, mohaha!!

L'Oréal Absolut Repair Masque (200 ml) i gruppen Varumärken A-Ö / L'Oréal Professionnel / L'Oreal Inpackning hos Bangerhead.se (31019107)

...

Lite peppmusik (=



Never give up, never give in
Always ride out the storms, so fight
Never give up, never give in
It's your life make it right

svårt?;)

Jag: Jag kanske ska testa GImetoden?
J: Åh jag är på!
Jag: Ahh, man kanske skulle göra en mjukstart då..?
J: Neee, ska vi testa den metoden får vi köra stenhårt! Enligt reglerna!

Senare samma dag.

J:Älskling jag köpte Corn Flakes när jag var och handla!*HAPPEFACE*
Jag: Enligt GI får vi inte äta Corn Flakes!
J: Men.. Så hårt kör vi väl inte?=(

Nee, detta var inget för oss, haha!=P Vi fortsätter med mottot; Pizza made this body!


100119

Halli-Hallå!
Har precis vaknat, ska snart ut med W så han får göra sitt ute i det fria. Bäst så, höhö! På tal om soetnosen.. De nya örondropparna han fick av vetrinären sist vi var där är sååå inte populära!=S Stackars W tycker inte alls om dom, men han är jätteduktig och ligger helt stilla när han får dem som tur är.<3 Hoppas detta är över snart.

Dessutom, med detta inlägg så vill jag skryta över mina insatser på gymet igår, yeppyepp! Meningen var att träna ben och mage, vilket jag tycker är sjuukt tråkigt och helst försöker undvika, hm..;) Har inte tränat detta på ja.. i alla fall ett par veckor lalala(A)
Anyway.. Benen fick sej en rejäl omgång (vilket känns idag), men när det var dags för magens tur att bli sönderpressad så, precis som i ett trollslag, låg jag plötsligt och kämpade med bröstpressen!
Och det mest undrbaraste är; Jag klarade 12.5kilosarna alla 6 gånger!!! YEHH!!!! Visserligen fick J hjälpa mej de sista två, men enligt honom hjälpte han mest till med att hålla balansen och den sjätte gången hjälpte han dock till mer.. MEN ÄNDÅ!!!!!! Jag blir såå glad bara över att tänka på de, awh..(=

På tal om ketshup.. Jag har gett mej själv ett litet minilöfte om att fota mer bilder till bloggen, så igår gjorde jag slag i saken. Vi tar det i etapper.

1. Efter morgonens disk å bättrade jag på nagellacket. Behövs ganska ofta för det svarta, så byter nog färg idag.


2. Sedan fick jag nöjjet att se på när dessa softmuppar spelade onlinepoker.


3. Jag var sjukt trött på min vinterjacka igår, klädde mej med dubbla lager tröjjer och drog på mej mn vårjacka yeeh! Känndes helt underbart!
DSC02434.jpg picture by skosulan

100118

Tjofräs!
Jag har svårt för att skriva just nu, men behöver något som diastraherar mej ifrån sängen;) Kan avslöja att gymmet gick bra igår, körde styrka som vanligt men idag ska jag se om de har något grupp pass som jag känner för. Är sugen på spinning eller bodypump, long time ago!
Igår kväll satt jag, J och D och såg på Den Gröna Milen fram till 3 inatt. Jag somnade ibland under filmen för jag låg så rackarns gott, haha!=P Men yess.. Filmen var bra som vanligt, en av mina favoriter(=

Whats up next? Jag vet inte! Jag ska dusha, äta och fånga dagen! Ska även kika runt på bl. anna Bangerhead efter ett serum till mitt hår på huvvet.
Jag bjuder er på den vackraste morgonfrilla ni kan tänka er, all yours! ;)


kväll

Hola pirater!
What a day! Vaknade först kl 6 imorse, gick på toa och insåg hur sjukt tidigt det var=S Somnade om och vaknade istället kl 9 (inte på toan, gick tillbaka till sängen), en mer human tid att vakna till på en söndag, höhö!
En halvtimme efter jag stått upp så knackar det på dörren (om det inte är något planerat besök så flippar jag ur när det knackar. JAG VET JU INTE VEM DET ÄÄRR!!! ) så Jerry steg upp och öppnade. Som tur var så var det bara Rickard, så så himla farligt var det kanske inte!(=

Jagskulleberättaommindagförermennuorkarjagintepusshej!

100117

Ny dag, nya fantastiska möjligheter!! GOO SUNNDAY!!!
Haha, är man lite uppåt idag kanske?;)
Har lite blandade känslor idag, om jag ska vara ärlig. Men ska försöka kasta dessa tankarna åt sidan för ett tag, i alla fall för idag. Finns inte plats för deppiga saker idag.

Me and bro at the wedding -08

....

God afton!
Kan jag hjälpa att jag har världens bästa Wiggo?(=

DSC02417.jpg picture by skosulan

100116

Hola, alla ni som överlevde fredagen!(=
Jag sitter och tänker.. Jag vill pierca mej igen. Får se om hav vågar bara! Jag har hål i öronen, som jag tog när jag var 6 år. Jag och pappa var i Uddevalla själva och helt plötsligt hade jag ett hål i vardera öra. Mamma blev inte alls glad när vi kom hem, hah!;)
Men det var då det. Nu är det håltagning på ett helt annat ställe som lockar(= Men som sagt, får se om jag vågar.

http://88bytes.com/blog/wp-content/uploads/2007/10/caribicbauch02.jpg

...

Jaha, dagens mest lyssnade låtar listas... NU!!

Emipre State of Mind - Jay-Z feat Alicia Keys
(Hela nya skivan är kanon, lyyssssna på den )


Ke$ha - Your love is my drug

miss it

ÅÅHHHH vad jag vill ha sommar!!!=( Sommarsommarsommar!


Första gången

Medans ditt hjärta slår an, skynda på om du kan
och fånga varje ögonblick!
Första gången som du ska hålla någon i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är hopplöst kär
Du som inte än börjat måla dej kring ögonen,
tänt en cig, eller hört på Bowie eller Nazareth,
vart så full så du spytt, behöver inte ha så brått.

100115

..Aaaaaand there is FRIDAYY!!!!! YEH!!!=D
Idag vaknade jag av att J sitter bredvid mej i sängen och pussar hela mej, awh! Kan man vakna på ett bättre sätt?Nesh!
Det verkar även som om jag inte har så dåig övertalningsförmåga, trots allt! Igår ville J sitta och kolla på olika kattraser som han skulle kunna tänka sej, score!
Det står mellan ganska många raser just nu, några som vi genensamt kan tänka oss köpa är; Maine Coon, Ragdoll, Devon Rex och J´s favorit Bengal.

Det är svårt att välja eftersom kattrasen ska passa oss lika mycket som våran livsstil ska passa ihop den. Jag är väl mest lycklig över att J skulle vilja ha en Devon, jag tycker att den rasen är otrolig vacker!
Att köpa ännu en katt är inte aktuellt förren till sommaren MINST. Man ska hitta en bra uppfödare, ev. vänta ut kullen plus att man verkligen ska vara säker på sin framtida familjemedlem.
J frågar om priset på varenda katt, men ett pris på en frisk kattunge ligger ( så gott som alltid )alltid från 6000kr och uppåt.
Jag tycker det är bra. Då kan inte vem som helst skaffa sej katt. Jag tror att antalet hemlösa katter och oönskade katter på katthem skulle minska om alla katter kostade en rejäl slant. Är katten dyr så får man sej en funderare; Är katten värd det?
Är svaret ja på den frågan, så är det bara dags att börja spara!;)

Det gör mej bara arg att en katt förtfarande knappt har något värde i mångas ögon, många lägger knappt ens ner bensinpengen för resan dit. Hade någon fått en hundvalp eller ett föl gratis så hade det blivit många disskusioner kring det, men när till och med de flesta mjukisdjuren kostar mer än en katt, är det inte lite fel?

Jaja, sorry den långa texten, det var inte meninen;)


100114



vart tog du vägen?=(


.....

Morning folks!
..Och snön är fortfarande kvar=( Tråk!


Lösenordskyddat



100112

Nu drar jag till Uddevalla där jag först ska träna, gå till banken, lämna tillbaka en plattång och det viktigaste; träffa jannice och jessica(=




Keh$a

Glömde ju skriva i det tidigare inlägget att om ni vill ha skön musik att träna till så Ke$ha´s nya skiva pretty hard. Hon har många bra låtar att träna till då det är hur mycket go som helst!

Hela nya skivan på Spotify.
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00941/Ke_ha_941411a.jpg

100111

Tja folks!
Nu har jag vart ute på en 30minuters joggingtur, fy 17 vad kallt det är ute t r o t s att det faktiskt inte är lika kallt längre. Sommar, vär är du?!
Anyway, gjorde pasta och falukorv idag. Hade inte så mycket grönsaker så hackade purjo, paprika och lök och slängde i stekpannan tillsammans med korven. Gott, blev det(=


Utöver detta så har jag idag knåpat ihop ett helt nytt CV, det tog nääästan 2 timmar och jag måste säga att jag var kanonnöjd över min insats!
..Tills J stänger av datorn, och jag inser att mitt osparade Word-arbete är borta. Hallelujah!!!

På tal om J.. Han föreslog förut att vi skulle börja med mountinbiking. Det har jag aldrig testat på, så yess det hade vart kul!(= Får vänta närmare våren dock tills jag köpt mej en cykel.
Nu ska jag kolla runt lite bloggar, seeya!

Lösenordskyddat


http://bambi.blogg.se/images/2009/nyckel_29642163.jpg

....

Will you pleace make my day?

100110

Blä, har ont i magen av chokladkakan jag åt inatt när jag jobbade=( God som få var den, men det blev kanske liteImage mycket att stoppa i sej 100g choklad själv på en enda natt, hmm.. Får minnas detta till nästa gång!
Jag har precis vaknat och ska ta det chill fram tills jag åker hem till Trollhättan, är megatrött så ska hälla i mej ett par koppar kaffe, äta, ut med Wiggo och sedan kanske jag känner mej piggare?
Saknar min J såå himla mycket! Det är när man är ifrån någon man älskar som man inser hur mycket denne person betyder för en. Är det inte så?

Idag är det inte så kallt heller, bara -12. Kanske ska man ut och jogga idag igen? Igår höll jag ju på att dö, men då var minusgraderna över 20.
Får se hur jag känner för detta sedan, helt enkelt!

Nostalgi

http://img2.allposters.com/images/MGMPOD/ROCKADDLE-00A1-GC.jpg
Tja folks! ..Ni som är vakna i alla fall(=
Någon av er som minns filmen Rock a Doodle, ifrån när ni var små? Den kom 1991, läste jag precis. Ett av mina barndoms minnen är ifrån när jag och kompisen Tobbe satt och kollade på den, jag var totalt livrädd för ugglorna i filmen, speciellt för Baron Natt, när hans glasögon gick sönder!
Anyway, jag såg denna film i förrgår med J, och förberedde mej för filmen så som jag mindes den; läskig, lång och spännande. Men den var inte det minsta läskig nu (inte lång heller för den delen), ugglorna ser bara töntiga ut och jag kunde inte låta bli att le; tänk så lättskrämd man är som liten!=P

Så här börjar filmen, början är bäst;)

100109

Aloha!DSC02372-1.jpg picture by skosulan
Såklart att träningen går bättre med musik! Joggade utomhus förut, 4km i -20grader är skitjobbigt om man heter Marie och fryser så fort graderna är under 18grader inomhus.  Hemskt!
Men det är bara att ta sej ut oh göra det, thats it! Skönt när det är gjort:)
Och det mesta går med Black Eyed Peas´s Meet me halfway i hörlurarna, yeh!;)

Tänkte pilla lite med bloggen, får se hur det slutar;)

100108



Aloha pirater!
Friday there isss!!!!!!! Min man gör mat och det ser ut som schnitzel, gillas! En lugn hemmakväll med film och mys, fredag innebär godis så självklart hart jag en påse chips som väntar på mej, yeh! Lantchips med gräslöksmak, det bästa!!
Såg ju på Män som hatar kvinnor, igår, så ser väl Flickan som lekte med elden ikväll. Känner jag oss två rätt så blir det film marathon inatt<3

Lösenordskyddat

http://bambi.blogg.se/images/2009/nyckel_29642163.jpg

....

Tja folks!
Har precis ätit en panggod pastasallad, muums! Yesyess... Gymmet! Det gick jättebra idag, ska börja träna biceps och axlar mer än vad jag gjort, vilket kommer bli enkelt då jag inte gått in så mycket för just biceps:)
Jag hade som mest 6kg på hantlarna till bicepsen, hade orkat tyngre men hade absolut inte klarat fler repetioner är typ.. 2!;) Så 6 kg var en bra start för mej kände jag.
En övning som jag verkligen gillar är hantellyft åt sidan, den är skön helt enkelt! Och en kanonövning för mej som jobbar på hållningen.

Hade mina mjukisbrallor på gymmet idag eftersom mina andra kläder var smutsiga. Shiet vad man märker skillnaden på kläder och kläder! Att det är skillnad på kläder som andas och de som inte andas var så stor, visste jag inte!;) Så  visst gör träningskläderna oss en tjänst!

....

Nu blir det gymmet, har fått en massa ny musik på mobilen att träna till, äntligen! Vad sägs om denna remixen tex? Eller denna?! För jäkla bra musikk att ha på löpbandet, yeh!(=

http://micanilsson.blogg.se/images/2008/springa-759590_14895730.jpg

100107

SItter och spanar lite bra-att-ha saker hos Gymgrossisten (länk högst up på sidan), och kommit fram till en del som jag vill ha!

Detta linnet tex, med justerbar rygg för 499kr, gillar!


Är jättetrött idag, jag förstår inte vart all denna trötthet kommer ifrån. Vitaminbrist? Har ju haft järnbrist förr, så kanske ska börja med vitaminbrus igen? Järn tablettisar kanske vore en idé? Järn ingår ju i de röda blodkropparna som transporterar syre, så det kan ju knappast vara negativt att knapra järn vare sej det är järnbrist jag har, eller ej?

Från gymgrossisten

mitt i natten



God natt folks!
Idag har det vart fullt upp nonstop!:) Vart på middag hos farmor med alla kusiner på pappas sida av släkten, mys! Sedan åkte vi allihopa till Bullarn och såg på revy, det är en tradition för oss och alltid lika kul!
Just nu sitter jag, älsk och Rikard och ser på film. Eller ah, jag halvkollar väl upp ifrån laptoppen ibland för att se vad som händer;)
Gah, är så trött att jag knappt orkar skriva, helt galet!
Sweet dreams!

100105

Hejsan hoppsan lillebror!!
Gymmet gick bra idag, faktiskt. Är dock lite besviken på mej själv och min prestation vad gäller hantelpressen. Jag har verkat fastna på 12, 5 kg, kommer inte längre! Har stampat på samma vikter i en månad och börjar bli grymt frustrerad! Märker ju skillnad, det gör jag. Jag orkar ta fler repetioner med mer energi och styrka. Men jag vill ju över 12,6 strecket!!! Men det är väl bara att ge sej fan på de!;)

Kikade runt inne på Maxpuls och hittade en våg som jag vill ha! En kroppsfett -våg, yeh! Kopierat ifrån hemsidan;
"Tanita Total Innerscan BC-545 är Tanitas mest funktionsrika våg.
Vågen har 4 st mätpunkter via fötterna och händerna och använder samma teknik som Tanita´s proffsvågar. (Som används av sjukhus). 
Denna våg har även en specialmätning för barn över 7 år. Allt för att ha kontroll över barnens hälsa.
Kroppsfett och muskelmassa i %, 0,1% skalsteg ges för höger och vänster, över- och underkropp, samt för bålen."


Den kostar 2295 kr, men visst var den fräck!(=
Hade den inte vart så dyr så hade jag köpt den på studs!

Segiskväll

DSC02065-1.jpg picture by skosulan
Jag september 09

Det blev inte gymmet idag, jag somnar nästan där jag sitter just nu. Det blev dock en rask powerwalk på en timme med Wiggo.
Jag satte precis på en film; Under solen. En gammal film med Rolf Lassgård, älskar svenska filmer och gärna de äldre:)

Jag ser även att jag fått många fler besökare, pangkul!(= Men blir nyfikna på vilka ni är, lämna gärna en kommentar och säg hej :)

Vägning

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00274/midja_274900w.jpg

"Tänk på att små förändringar är lätta att genomföra men även lätta att låta bli. Låter du dock bli att förändra dej lite i taget så kommer du att stå och stampa på samma fläck."

Läste denna texten ovan precis, det var precis det som behövdes för att få motivation till gymmet idag. Nu efter middagen blev jag helt slut! Megatrött. Men eftersom det är hårda ord som gäller; Inga ursäkter godtas.
Såå.. Det är bara att ladda batterierna och sätta igång!

Vägde mej idag igen, vägde mej för 4 dagar sedan och har sedan dess gått ner 1 kg, yeh! Mätte midja och bröst får ca 1 månad sedan också, ska försöka hitta måttbandet bland alla flyttlådor och mäta snart igen och se om det hänt något på den fronten.

100104

Morning folks!
Eller.. Har ju varit vaken ett bra tag men ett morrn morrn är väl aldrig fel?(=
Hur som haver.. Idag ska jag vara duktig, och det duktiga har redan börjat! Jag har adressändrat, och tagit tag i arbetsförmedlingen här i Trollhättan. Har fått tag i deras adress, så nu gäller det bara att hitta dit.
Jag har fixat jobb åt mej själv på lördag natt, keampe!

Och fixat ett snyggt datum på bloggen;)

Snart ska jag och älsk gå och handla lite grann, mjölk och sådant livsnödvändigt.
Sedan blir det powerwalk med Wiggo och sedan gymmet. Eller först gymmet och sedan powerwalk..?
Jaja, i vilken ordning de än blir, så blir de av!(=

new?

Hittade lite kläder att träna i som jag gäääärna hade klickat hem, om det inte vore för mitt sparande =(


Ang. löpning.

Jag tänkte passa på att spekulera lite kring löpning, vilket för mej är ett stort mysterium! Utan motivation är just löpning det tråkigaste jag vet. Bara tanken på att dra på mej sporttopen och ge mej iväg för en liten löptur ger mej håll.
Jag är en person som styrs mycket av vad jag känner för stunden, psykiskt. Och det är det som jag jobbar med. Jag har börjat ta tag i löpningen eftersom jag vet att min kropp mår så mycket bättre av det; bättre hållning, ger fina benmuskler plus att jag höjer min kropps syreupptagningsförmåga.

Jag har en massa knep som gör att min löptur blir mer motiverande!:)
* Noll Tolerans!! Inte ursäkter godtas! Om jag hellre känner för att slänga mej i soffan och se Vänner, så hellre en kortare löptur än ingen alls.
* Klä mej både snyggt och bekvämt. Inga tröjor som åker upp när jag springer.
* Är min must verkligen helt borta, så blir det en powerwalk till med hunden.
* Tänka på vilka resultat det ger!
* Musik! Att springa ensam är pangtråkigt!
* Jag försöker springa med J varenda gång, som hela tiden sporrar mej och jag vill ju inte vara sämre än han;)
* Jag försöker springa nya rundor varje gång, mer spännande då.
* Ibland är det kul med terräng, det ger bättre koordination också!
* Jag har dessutom kommit fram till att ju oftare jag joggar, desto mer sällan får jag håll. Och om jag får det så  vet jag att det försvinner bara jag ger mej f*n på att klara det!

En annan rolig sak med löpningen är att med kombination med styrketräningen så blir min kondition myycket bättre! Och eftersom jag joggar så blir som sagt min syreupptagningsförmåga bättre, vilket gynnar styrketräningen!:)

http://1.bp.blogspot.com/_IYBHe_ZscjQ/Si4E3ZqXp7I/AAAAAAAAAdI/9hzsjKIeT14/s320/l%C3%B6pa.jpg

Förkyld!

Yes, tokförkyld är jag! Sitter med rinnande näsa ena sekunden och är bombtät i nästa=S
Igår vart jag och J ut och joggade i snöyran, det gick bättre än jag trodde. Vi joggade bara i 20 minuter eftersom jag kände av mitt halsont, ajj=( Men att springa 20 min i 40dm djup snö är bra gjort! :)

Nu är min man ute med Wiggobus, sedan blir det mat, yeh! Idag vet jag inte vad som händer, behöver städa lyan så yes, så får det bli:)
Jess and me.

joey.

Jag vill vara Joeys dubbeltramp och äta hans gummipinnar;)

100102

Tja folks!
Fy 17 vilken morgon! Vaknar av att J (bokstavligt talat) flyger ur sängen som en raket! Det var en kråka som hade börjat ta våra sopor som stod ute på verandan, dom jäklarna! Medan han slogs med fjäderfäna så konstaterar jag att jag har megaont i halsen och i munnen. Aften is back!
Jag kan i alla fall äta, le och prata som vanligt denna gången, men blir det värre så ringer jag till vårdcentralen.

Jag har suttit och kollat på filmer ifrån Wiggo och Julles "barndom". Ja, under morgonen så har jag haft lite nostalgikickar :)

Här är de båda lite över halvåret och vi ligger inne i TVsoffan och latar oss.


Här tränar vi på "Wiggos plats", även hä'r är han ca 6 månader.



Så lite bilder:)
Här är premiärturen med den nya selen! Säkerhetstestad i bil och rymningssäker, kostade mej skjortan!;)
IMG_1802.jpg UtomHus picture by wiggobus

7.jpg picture by wiggobus


naighty

Är megatrött ikväll, ska ut med Wiggo och sen slänga mej i sängen och se på The Good Girl.
J gjorde pancakes till mej förut, det behövdes! Har haft en halvtaskig kväll, men inget som lite goda happie pancakes inte kan ändra på!;)













100101

Freaky datum idag, haha!=P
Jesus, vilket nyår! Kalaskul var det, blev lite mycket baginbox kanske, men det var det värt:) Tolvslaget kommer aldrig glömmas, mitt första nyår med älsk. Eller, det andra egentligen, men detta året är det ju vi, tillsammans, ihop and on and on and on!

Startar 2010 med ett citat ifrån en film som jag och älsk såg häromdagen; A walk to remember. Se den om ni gillar att se film där ni sitter med tårar i ögonen och håller om er kärlek.

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful."

Nu mååste jag ha maaaaat!!! seeya!

RSS 2.0